İçeriğe Yönlendir

Haydi İzmir halı sahaya

Onur Demir

Recommended Posts

Amaç Keskin

cumaya kanalize olalım, az kaldı biraz daha sabır, izmire dönünce ilk işim bu iş olacak

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

Ben araştırmaktayım bulduklarımı sunuyorum. Hangisi uygun olursa on göre bakarız. Bayramdan sonraya kadar araştırmaya devam.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Atatürk Lisesinin halı sahası dışarıya açık mıydı? Pek anlamam ama kaliteli bir zemini var gibi.

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
Atatürk Lisesinin halı sahası dışarıya açık mıydı? Pek anlamam ama kaliteli bir zemini var gibi.

belki akşam dersler bittikten sonra açık olabilir. Sormak lazım yolum düşerse ilk işim o.

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

muhittin abi bayram nedeniyle aramaya ara vermiştim ama gördüğüm yeri soruyorum...

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
cuma günlerine genelde çoğu sahanın aboneleri var

Evet abi dolu ama araştırıyoruz. Bakalım

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

mezunluğum vardır, illa ki mezun derlerse haberim olsun, hatta ben yarın sorarım

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

yok öyle yağma, millet onaylasın öyle , aksi halde seninle japon kale takılırsak pil yetmez :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Onay :D

Edit: Fiyat ne sormayı unuttum :D

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

çok güzel amaç abi bu cuma maç yapıoz ozaman ben geliyorum hatta 2 kişi bile gelebilirim

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

cuma 23-24 adıma rezerve, fakat perşembe 17 ye kadar ücret ödenmesi lazım, 50 ytl, şehir dışındayım, kim uğrayabilir?

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
(düzenlendi)

abi ben giderim yarın sabah 10 da sizede uyarsa. takımlar hazırmı kimler geliyo. listedkiler hepsi geliyomu.

tarihinde ?nan Erbil Sefer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

perşembe günü Balıkesir'de duruşmadayım. İletişim halinde olalım bende parayı bırakabilirim.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...