İçeriğe Yönlendir

Haydi İzmir halı sahaya

Onur Demir

Recommended Posts

Onur Demir

Bana uyar. hertürlü varım çok pis top oynarım :p Tornacı tanıdık varsa getirsin yanında ayakların ayara ihtiyacı olabilir :kutlama:

Bi sayı alalım yinede ne olur ne olmaz sonra gol atan kaleye oynamayalım :blink:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

araya zaman girdi, güncelleyelim, inan, ücreti bırakırsan sevinirim

amaç 2

inan

necat

nurhak

onur

maho

emre

ibrahim ?

burhan?

muhlis ????????

ali ???????? (pederinin ameliyatı var, geçmiş olsun)

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

benim durum belli değil ama cumaya belli olur bir ihtimal gelebilirimde

gelemeyebilirimde

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
araya zaman girdi, güncelleyelim, inan, ücreti bırakırsan sevinirim

amaç 2

inan

necat

nurhak

onur

maho

emre

ibrahim ?

burhan?

muhlis ????????

ali ???????? (pederinin ameliyatı var, geçmiş olsun)

Tamam abi carşamba veya perşembe öğlene kadar giderim abi. Bende 2 kişi gelebilirim ayrıca görüşmek üzere cumaya

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Bana uyar. hertürlü varım çok pis top oynarım :p Tornacı tanıdık varsa getirsin yanında ayakların ayara ihtiyacı olabilir :kutlama:

Bi sayı alalım yinede ne olur ne olmaz sonra gol atan kaleye oynamayalım :blink:

bende çok pis oynarım, böööle oynarken aynı anda tükürürüm, vs...

dömi volelerim de meşhurdur, lakabımda "altobelli"ydi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İzmir, varya bunu da başarırsanız ilk yolum düştüğünde iskender ısmarlayacağım hepinize... :kutlama:

Yorum bağlantısı
Ayhan Başkan
İzmir, varya bunu da başarırsanız ilk yolum düştüğünde iskender ısmarlayacağım hepinize... :)

bence iyi düşünün izmir kalabalık mehmet bey :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Mehmet Bey gelsin hele gerekirse biz ısmarlarız iskenderi. Maksat beraber yemek. Mehmet beyde sadece ısmarlıcam demiş ödicem dememiş :)

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Küçük - büyük hangi saha kiralanıyor? Büyük saha gözümü korkuttu, 15-20 dk da pil biter valla :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

Seni bilem onur, ama ben hangi takımda oynarsam hedefimiz beraberlik olacak , 5 yıldır bırak koşmayı, yürümedim bile :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ohhhoo Abi şimdiden su koyuverdin hani 10 numaraydın, Çok pis oynardın (tükürerek :) )

Ozaman Bende ilerde Gevrekçi Daniel Guiza trübünlere oynarım sağa sola koşarak beleş top bekleyerek.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

bende yanıma bşirini alabilirim. Sarı kırmızı Formam Beyaz kramponum la Oradayım.

İzmir, varya bunu da başarırsanız ilk yolum düştüğünde iskender ısmarlayacağım hepinize... :)

Azmı Uğraştım İzmir İçin... Biliyodum Böyle bir kapasite olduğunu

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

ibrahim ?

muhlis ????????

ali ????????

ivedi cevap, aksi halde okeye dördüncüleri toplayıp geleceğiz

inan, haber var mı? saha çok mu küçük? 1 kaleci 5 oyuncu kurtarır mı, kalabalık mı olur?

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

abi saha idealdir bence zaten başka uygunuda yok o çevrede ben yarın sabah parayı yatırmaya gidiyorum sonrada onurun bi çayını içicem

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

teşekkürler İnan!

küçük sahayı iyi incelersen, 5 erli mi, 6 şarlı mı sen karar verirsin

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

estafurullah abi ne demek biz forum olarak karar veririz. 5 te yaparız 8 de yeterki dostlarımız gelsin. Gönüller bir olsun.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...