İçeriğe Yönlendir

Haydi İzmir halı sahaya

Onur Demir

Recommended Posts

Amaç Keskin

Mesaj kaygımız yok :)

şalepleri ben yaptım, bol su, az salep, malum son 1 yıldır bordroluluktan patronluğa terfi aldım :p

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Şaalep, Pardon Salep tarifi.. :p

(Hani bir atasözü vardı,kedili ciğerli falan..birden aklıma o geldi.) :)

Malzemeler

2.5 çorba kaşığı şeker

yarım çorba kaşığı toz salep

2 çay kaşığı tarçın

4 bardak süt

6 kişilik

Yapılışı

Salep ve şekeri bir tencereye koyup iyice karıştırın. Soğuk sütü azar azar ekleyerek ezin. Karıştırarak kısık ateşte koyulaşıncaya dek 10-15 dakika kadar pişirip ateşten çekin. Bardaklara koyup üzerini tarçınla süsleyin.

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

onur hanımına, inan annesine sıcak su hazırlatır, termoslara konur, halı sahanın önünde inanın transitin arkası seyyar bar olur, pet bardaklara sıcak sular dökülür, az şalep atılıp karıştırılır, afiyetle içilir, sıcak suyun bolluğuna göre 2. bardaklar da içilebilir ( türev hesabı )

Kale direkleri köpükten imal gibi

kalecinin de ondan geri kalır yanı yoktu

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Katılan herkese çok teşekkür yine çok güzeldi.Darısı diğer illerin başına

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

Bencede katılım güzeldi.Salebin muhabbeti bu soğukta sadece bi yuvarlığın arkasından koşmak olmasın diye. önümüzdeki haftalardada mangal yaparızz. daha kalabalık bi şekilde

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

Abi o arkası soyunma kabini oldu, 5 kişinin yattığı bi oda oldu, neler yaptı o araba bi bilsen... :D

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Abi o arkası soyunma kabini oldu, 5 kişinin yattığı bi oda oldu, neler yaptı o araba bi bilsen... :D

soyunma kabini ve 5 kişi diyorsun, oda diyorsun, bence daha fazla açıklama yapma :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bugün bütün gün sanayide koşturdum. Akşam üstüde Ali abiyleydik. Az önce geldim Ceyda'nın Bilgisayarımı sakladığı yerden buldum anca ekliyorum resimleri :)

dsc00880md7.jpg

w800.png

dsc00881oq9.jpg

w800.png

dsc00883he1.jpg

w800.png

dsc00884sn1.jpg

w800.png

İmageshack.us sitesinde bi sıkıntı var bende bunları yükleyene kadar göbeğim çatladı :D

şimdilik bunları ekledim 1-2 tane daha bunlara benzer fotolar var onlarıda yakın bir tarihte koyarım siteye

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

bu ne iğrenç bir resim yahu :D

sil bunu :) tinerciler gibi çıkmışım, "bi yarım ekmek döner parası beee abi beeee, abi delerim valla"

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
bak şimdi dahada kötüsü geliyooor

İşteee Şaaalepçi Amaç Abi :D

dsc00882vu1.jpg

w800.png

Markayı :D mozaikleseydik...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
:)

Bravo İzmir. Allah ağzınızın tadını bozmasın, İstanbul tayfası kıskançlık yapacağınıza organizasyon yapın...

Vay be.. Nerdeeen nereye...

Bu İzmir'ki, defalarca deneyip toplanamamış, forumda adına geyikler kurulmuş, küsenler olmuştu...

Maşallah diyorum size...

Allah nazardan saklasın...

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

teşekkürler emmi, iyi hoş da, iskenderler ne oldu bizim :) ?

"gelin söyliim" demezsin umarım :)

biz bir karar aldık, sana 1 paket şaalep ve 1 paket tarçın göndereceğiz :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

ben bu tip durumlarda "ben hepinize ısmarlayacağıma siz birleşin bana ısmarlayın" derim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
ben bu tip durumlarda "ben hepinize ısmarlayacağıma siz birleşin bana ısmarlayın" derim :)

Buda sizin takdiriniz... :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...