Onur Demir 1 Ocak 2009 Yazar Paylaş 1 Ocak 2009 Sen hala ayılamadın Abi belli İnan'a Erdem dedin Süper sin hemen değişti mesaj Yorum bağlantısı
Burhan Düver 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 beyler bu artı ları tam sayıdan sonra eklesek, sonra sahada sorun olmasın ,zaten küçük.fikrim mümkün olduğu kadar forumdan arkadaşların gelmesi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Sen hala ayılamadın Abi belli İnan'a Erdem dedin Süper sin hemen değişti mesaj sanada hüdaverdi derim şimdi görürsün öncelik forum üyelerinin elbette, ama kalabalık gelelim, fazla olmak, eksik olmaktan iyidir Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 teşekkürler muhlis! tarifi msn den verdim Yorum bağlantısı
Ali Tütün 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 beyler bu artı ları tam sayıdan sonra eklesek, sonra sahada sorun olmasın ,zaten küçük.fikrim mümkün olduğu kadar forumdan arkadaşların gelmesi katılıyorum sana burhan abi ama gelecek arkadaşlarda ford çu yapçak bişim yok sonraki haftalara oturturuz.kadroyu birde zaten yiğenler(9 years old 9 yaşındalar) başıma bela oldu akşama ellerini öpmeye geleceklermiş. haberin olsun ama felakaet oynalar bütüngün maç izlereler oturup yapacak birşeyim yok azımdan kaçırdığıma pişmanım abi 8 de çıkalım evden ben anca ısınırım şut çekerim diyorlar. bu hafta benden böyle hafta azalacağım ben zaten takımımla geldim gibi bişi oldu Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Teşekkürler Muhlis! artık sözün bittiği yerdeyiz, maç saatini bekliyoruz Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ocak 2009 Yazar Paylaş 2 Ocak 2009 katılıyorum sana burhan abi ama gelecek arkadaşlarda ford çu yapçak bişim yok sonraki haftalara oturturuz.kadroyu birde zaten yiğenler(9 years old 9 yaşındalar) başıma bela oldu akşama ellerini öpmeye geleceklermiş. haberin olsun ama felakaet oynalar bütüngün maç izlereler oturup yapacak birşeyim yok azımdan kaçırdığıma pişmanım abi 8 de çıkalım evden ben anca ısınırım şut çekerim diyorlar. bu hafta benden böyle hafta azalacağım ben zaten takımımla geldim gibi bişi oldu Bu akşamda sadece Seyredecekler dimi Abi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Kesin, Maça Gelemiyorm. hatta haftayada gelemiyorum.. size iyi oyunlar Yorum bağlantısı
Burhan Düver 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 muhlis sen bornovadan geliyorsun değilmi? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 muhlis özkanlarda burhan abi amaç: 0532 2450783 ben çıktım Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ocak 2009 Yazar Paylaş 2 Ocak 2009 ne zaman beni alcan abi. ben daha yeni geldim işten Yorum bağlantısı
Burhan Düver 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 bir mesaj yazayımda yeni iletilerde öne çıksın.bir maçı daha bitirdik. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 en keyifli maç bu maçtı, ben bir maçta bu kadar güldüğümü hatırlamam fotolar ali, onur ve muhliste Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ocak 2009 Yazar Paylaş 2 Ocak 2009 Evet gerçekten güzel maçtı. Gerçi maçtan önce yediğim kıymalı börek çok fena yaptı beni maçta Benden 2 adet foto. gece Telefonla anca bukadar oluyo kaliteliler Ali Tütün'de Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 haftaya erken gelene elm 327 testi yapacağız, mahodan ön bilgi almak şart Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 İzmir sokaklarının topçuları da bunlar Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 görev arkadaşlar, aksi bir durum yok. keyifli olmuş sanırım. Tüh be.. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 evet bu hafta için elleri görelim bakkem 1-amaç Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ocak 2009 Yazar Paylaş 5 Ocak 2009 2- Onur 3-İnan 4-Bi ihtimal Yasin Özkan'da gelebilir 5- Nurhak abi kaçışın yok bu sefer 1 gün önceden arıcam seni Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 (düzenlendi) maho, benim spa da gelir 5 Ocak 2009 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts