Çağlar Bayur 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Güzel bir gün oldu, gelen arkadaşlar artık bu konuda teknisyenlerden bile daha fazla bilgi ile dolu olduklarını sanıyorum, hatta Çağdaş olayı aştı :lol2: Soldan sağa, Semih, Mustafa,Cavit,İlkay,Fatih,Çağlar,Çağdaş Detaylı fotoğraf ve bilgiler gelecek. Edit: Bu sunumu muhakkak okuyun (meraklıları için), öncelikle kurum nedir , enjektörler nasıl kıvranır, hegonuzu boş yere neden değişirsiniz, cilaya 270 ytl verip, motordan 70 ytl neden esirgenir düşünmeye başlayalım Detaylı bilgi sunumu Distribütör Firma Linki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Hayretle izliyorum... Cavit Ağa yine orda... Sağolsun.. :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 Her biri 40-50 mb civarı videolar var, hangi paylaşım sitesine koysak? Rapid 10 adet indirme ile sınırlı tutuyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 Motordaki kurumların, egr, enjektörler, subaplar üzerindeki etkileri, fotoğrafları, önce-sonra fotoğrafları ve test sonuçlarını gösteren bilgiler anlatıldı, bunlar ile ilgili powerpoint sunumu, gelen arkadaşların sticklerine yüklendi. Lpg li araçlardaki yanma olayı, km si yüksek araçlarda bu temizliğin neler getirip götürdüğü anlatıldı. Firma sahibi Fatih Dizdar a teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Her biri 40-50 mb civarı videolar var, hangi paylaşım sitesine koysak? Rapid 10 adet indirme ile sınırlı tutuyor? http://photobucket.com/ Üye ol... Uğraşamam dersen benim şifreyi vereyim sana Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 .ppt yi upload edebilecek olan var mıdır, yoksa sadece katılımcılara özel mi kalacaktır :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 (düzenlendi) çok güzel bir organizasyon düzenleyen Çağlar Bey ve katılımcı arkadaşlara teşekkürler,güzel bir bilgilendirme toplantısı oldu,güzel olduğu kadar ayrıca eğlenceliydi hem o klasik araçların toplandığı dükkanıda gezme imkanımız oldu,gözlerine inanamıyor insan ST modası devam ediyor ,Çağdaş Bey çok güzel olmuş güle güle kullanın Mustafa Bey,in C max ayrı güzeldi güle güle kullanmanız dileğiyle 30 Kasım 2008 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yalçın 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Fatih bey bu toplantı tanışmamıza vesile oldu arac için övgüneze teşekkürler.İstanbul un iki yakasından insanların ortak bir platformda hemde internet aracılığı ile buluşması güzel ve unutulmaz oldu. Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Hava da şansınıza gayet iyiydi sanırım. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Organizeyi yapan Çağlar'a, Bizi bilgilendiren ve misafir eden Fatih bey ve Şenol bey'e çok teşekkürler.Toplantıdan çıkar çıkmaz bir Carbon clean yapan yer olsa hiç düşünmeden girip yaptırırdım, O kadar güzel ve eğitici bir sunum oldu. Katılan arkadaşlara ve katılmayanlara :lol2: Teşekkürler.. Veee gizli kahraman Çağların Değerli eşine çok teşekkürler.(Poğçalar çok güzeldi) :lol2: Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz, ne diyorlar carbon clear hakkında? Sakıncaları, getirdikleri, götürdükleri, benzinli, lpgli ve dizel araçlardaki faydaları sakıncaları? Hangi kmlerde yaptırılmalı? Yüksek kmlerde yaptırılmalı mı yaptırılmamalı mı? Katalitik konvertöre etkisi? Enjektörlere olumlu ve olumsuz etkileri neler? Sübapların temizlenmesi için yeterli mi yoksa parça temizliği mi önerilir? Sensörlerin temizlenmesindeki etkileri? Bu gibi konuları ve aklımıza gelmeyen tüm soruların cevabını merakla bekliyoruz. Çok yararlı bi toplantı olmuş. Keşke ben de orda olabilseydim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 http://s475.photobucket.com/albums/rr117/f...nt=100_3732.flv Bu ilk kısa video. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Keşke istanbulda olsaydımda gelseydim bu eğitim kaçmazmış Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Ya şu kırık dökük V6 da her toplantı da baş köşede padişah efendi gibi. Traktörlü Cebit Eğe'de teşrif etmişler dandirik kampanalı arabası ile Ne güzel toplantı olmuş keşke vaktim olaydı da bende gideydim. Gelseydin iyi olurdu, Hem gerçek araba görürdün hem ufkun genişlerdi.. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Çağlar abi o kırık tampon hiç yakışmıyo sana ilk fotoda gizlemeye çalışmıssınız ama ı-ıh Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Güzel etkinlik olmuş, şu sunum dosyasını da bir paylaşsanız tam süper olacak. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Güzel etkinlik olmuş, şu sunum dosyasını da bir paylaşsanız tam süper olacak. Reklamlardan sonra.. Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 (düzenlendi) Öncelikle Eğitimde katkısı olan Çağlar Abi'ye, Pazar günü evde yatmak yerine bize kapılarına açan ve bize tamda anladığımız seviyede bilgi birikimlerini aktaran Fatih ve Şenol Bey'lere hiç bir toplantıda bizi aç bırakmayan Çağlar Abi'nin eşine vede katılımcılara teşekkür ederim. Bu eğitimden önce duyardım okurdum ama ne olduğunu bilmediğim carbon cleanin ne olduğunu faydalarını görsel işitsel hatta canlı olarak görmüş olduk. İlk fısatta Carbon Clean yaptıracağım. hatta Cavit Abinin dediği gibi o anda yapan yer olsa yaptırırdım. bundan sonra Arabam çekmiyor eski performansından kayıp var diyen herkese önce git carbon clean yaptır 150 km gez sonra buji buji kabloları derim Evet gelenler bi ara karar aldı 1-2 gün kimse bişi anlatmıcaktık 30 Kasım 2008 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Çok güzel bi toplantı olmuş.Toplantı sonuçlarını ve bizim soruların cevaplarını merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Alpertonga 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Bugünkü toplantıyla ilgili bende bir iki cümle eklemek isterim. Öncelikle bu güzel organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Çağlar bey'e çok teşekkür ederim.Bugüne kadar fordclubtr kulübünün bir çok etkinliğine katılmak istedim ama hiçbir kısmet olmadı, kısmet bugünmüş çok güzel ve faydalı bir toplantı,eğitim oldu gerçekten. Öte taraftan Pazar günü tatil yapmak yerine, bizleri ağarlayan ve çok güzel bilgileri paylaşan Sn.Fatih Dizdar beyfendi ve ekibine kendi adıma çok teşekkür ederim.Böyle bir organizasyonu gerçekleştirmek gerçek anlamda işin ticari yönü bir tarafa otomobil aşkı ister. Toplantıya katılan tüm değerli arkadaşlarada çok teşekkür ederim kendileriyle tanışma fırsatı yakaladım ve böyle güzel ve ciddi bir kulübün üyesi olmaktan çok keyif aldım. Carbon cleaning sistemi hakkında bir miktar bilgi sahibiydim,bu toplantıdan sonra çok daha fazla teknik detaylarını öğrendim,özellikle işin ciddiyetini şimdi daha iyi anladım.Şu an kullanmakta olduğum aracın gerçek gücünü hissetmediğim kanısına kapıldım bu toplantı sonrasında, rakamlar, test sonuçları bu düşüncemi %100 destekler durumda. En kısa zamanda bu temizliği yaptırıp sonuçlarını sizlerle paylaşacağım. Çağlar bey'in eşinin hazırlamış olduğu pasta, börek ve çörekler için kendilerine çok teşekkür ederim ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuştu. Çağlar bey " bu arada unutmadan kulüp sticker'ını temin ederseniz ayırmanızı rica edeceğim." Sözü fazla uzatmadan emeğe geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler,saygılarımla. İlkay Alpertonga Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 İstanbul dışı üyelerimizin sorduğu sorular vardı. Bunların hepsini dosya haline getirip, Fatih beye verdik. Kısa cevapları yazarak dosya (doc) halinde verecek ve bir paylaşım sitesine koyarak toplu bilgilendirmeye açacağız. Sektörden olmama rağmen özellikle uygulama, sebepleri, 50.000 km deki benzinli motorun içinin fotoğrafları içimizi dağladı . Boşu boşuna hego değişimine, fazla yakıp az beygirle yola çıkmaya son! Meğer piyasada ne kadar çok yanlış bilgi varmış, özellikle lpg li araçların kurum birikimi konusunda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts