Sarp D. Uygur 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Son mesaj 2013 tarihliyken nasıl hortlamış ki konu? Yorum bağlantısı
Muray Altay 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Öncelikle sunum dosyalarini görmek isterdim lakin, linkler hep ölmüş. Bunlari tekrardan alabilir miyiz? Ayrıca Tokat, samsun , trabzon, giresub dörtlüsünden carbon clean yaptırıp servis önerecek var midir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2016 Yazar Paylaş 13 Ocak 2016 Öncelikle sunum dosyalarini görmek isterdim lakin, linkler hep ölmüş. Bunlari tekrardan alabilir miyiz? Ayrıca Tokat, samsun , trabzon, giresub dörtlüsünden carbon clean yaptırıp servis önerecek var midir? konu hakkında çok daha detaylı dpf ve scr içeren dosyalar alacağız. Yorum bağlantısı
Muray Altay 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 (düzenlendi) Iyi olur çaglar bey bekliyor olacağım teşekürler 15 Ocak 2016 tarihinde Muray Altay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
AHMET OLCAY 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Çağlar bey ppt sunum Dosyasini link eski oldugundan goremedim. Bende yeni link bekliyorum tesekkurler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 o sunum tarih oldu. yeni var lsında. karbon ayak izi ismnde. sistemleri de birleştirip paket yaptılar daha kullanııc dostu oldu. . yaz rüzgarı geçsin de sunum talep edelim istek var ise Yorum bağlantısı
Recommended Posts