Çağlar Bayur 4 Aralık 2008 Paylaş 4 Aralık 2008 Sis tesisatı yoktur, olsa bile, aksesuar çakar lambaların kendi tesisatını kullanacağınız için gereksiz olur, ayrıca Transit fiziksel yapı olarak çok kolay tesisat çekilen bir araçtır. Dikkat edeceğiniz, piyasada 25 ytl de çakar var, 225 ytl ye de. En düşük fiyata, en uzun süre bozulmadan kullanabileceğinizi bularak almanız gerekecek. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 4 Aralık 2008 Paylaş 4 Aralık 2008 çakar kullanmanız için bir sebep mi var? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2008 Paylaş 4 Aralık 2008 Serkan Bey'i donanım haberde ve Geceuçuşunda takip ediyorum... Benim ledlere heves ettiğim gibi Serkan Bey'de çakara heves etmiş.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2008 Yazar Paylaş 4 Aralık 2008 Çakarlar benim de hoşuma gidiyor, en azından karşıdakine zararı yok. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 4 Aralık 2008 Paylaş 4 Aralık 2008 (düzenlendi) ben ne çakarlar gördüm kör eden kimseden yol almak yada emniyet şeridini işgal etmek için kullanılmayacaksa zararı yok 4 Aralık 2008 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Temiz 4 Aralık 2008 Paylaş 4 Aralık 2008 trafikte ben yol vermıyorum zaten gereksız yere emnıyet serıdını kullananlara nası sinir oluyorlar Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2008 Paylaş 5 Aralık 2008 bizim çakarları söktüm ben taktım bi baktım körfez gençliği toplu çakar işine girmiş ama otobanda kamyonlar otobüsler üzerine büyük etkisi var (tabi aynasına arada bakarsa) bu arada çoğu sürücü yol da gideren sadece bi noktaya odaklanıp gidiyor bunuda öğrenmiş oldum ileiye bir hedef koyup sadece onu düşünenler gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 Diğer forumu okudum.. Üzüldüm.. Serkan Bey.. Bu güne kadar hiç çakar görmedim.. Hiç incelemedim. Nedir nasıl bağlanır, nasıl çalışır bilmiyorum... Bence oto elektrikçilerden yardım isteyin.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 valla bağlamasında bişi yok zaten ürün bi beyin (mod seçmek ve hızını ayarlamak için ) 2 tane de ledli fardan oluşyo yada ampül oluyo siz beyaz yansın istiyosunuz galiba yani sis lambaları çakar şeklinde yansın istiyosunuz bağlamasında bişi yok ben direk aküden aldım elektiriği - yi - ye + yı + ya şekilnde bi sorun olmadı (uğraşmak istemedim direk bağladım yani) garantiden bişi diyecekleri bi durum yok sizin sis farı var mı sis farı varsa içerden bağlantıyı iptal edip direk çakar beynine bağlarsınız olur biter Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 Diğer forumu okudum.. Üzüldüm.. Serkan Bey.. Bu güne kadar hiç çakar görmedim.. Hiç incelemedim. Nedir nasıl bağlanır, nasıl çalışır bilmiyorum... Bence oto elektrikçilerden yardım isteyin.. Fotoğraf makinası flaşı benzerinin arabaya takılmış hali abi. Serkan Bey yanlış anlamasın ama amacı ne bende tam bilmiyorum. Cezası yok mu acaba? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 Artık onların modası geçti. Şimdilerde panjurun içine mavi-kırmızı çakar yapıyorlar.(Bu da eskidi aslında) Hatta tamponun altına takan bile gördüm. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 Artık onların modası geçti. Şimdilerde panjurun içine mavi-kırmızı çakar yapıyorlar.(Bu da eskidi aslında) Hatta tamponun altına takan bile gördüm. valla o mavi kırmızıdan bende vardı hevesle taktım sonra piyasada çoğaldı çakarlı arabalar söktüm işin içinde sahtakarlıktan içeri bile atarlar millet sahte polis arabası yapıp mekan basıyo Yorum bağlantısı
Bilgin Aksoy 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 Artık onların modası geçti. Şimdilerde panjurun içine mavi-kırmızı çakar yapıyorlar.(Bu da eskidi aslında) Hatta tamponun altına takan bile gördüm. Evet bende gördüm o mavi-kırmızı takanları ve arkama gelip onları yakanları birgün yakalarsam fena yapacağım. Çok saçma. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 (düzenlendi) Bizim pederin passatta var. Ankaranın polis passatları meşhurdur.(Onlarınki gerçektir ama bir de seyyar tavan lambaları vardır) Onlar gri bizimki siyah. Başbakanlık stickerı da var ön camda eski sahibinden. 14 Aralık 2008 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 Bence normal sis farı takın. Çakarın bir cezası var mı bilmiyorum ama bence gereksiz yere trafiktekilerin dikkatini dağıtmaktan başka birşey değil... Yorum bağlantısı
Bilgin Aksoy 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 Bence normal sis farı takın. Çakarın bir cezası var mı bilmiyorum ama bence gereksiz yere trafiktekilerin dikkatini dağıtmaktan başka birşey değil... +1903 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2008 Paylaş 14 Aralık 2008 Bizim pederin passatta var. Ankaranın polis passatları meşhurdur.(Onlarınki gerçektir ama bir de seyyar tavan lambaları vardır) Onlar gri bizimki siyah. Başbakanlık stickerı da var ön camda eski sahibinden. aga sizin passatı polisler yer de bizim focusu yemezler istanbulda da sivil polisler genelde accent biniyo galiba bizim burda bi tane sivil var oda connect Yorum bağlantısı
Recommended Posts