İlker Kadılar 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 heyecan verici bir araba olsa gerek v6 190 hp granada resimleri yokmuydu acaba resim istesek.... Yorum bağlantısı
Arda Yüceyılmaz 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Conta yandığında nasıl bir işlem yapıldı? Üst kapak revizyona gitti mi? Sİlindirde grapaj kontrolü yapıldı mı? Bu durum ilk olarak ortaya çıktığında motor ustası "uygun" olduğunu düşündüğü bir conta yaptırdı. Kapağı taşlamaya gönderdi. Bütün bildiğim bu. Ve 6 ay kadar sonra tekrarlayınca ben de çalıştığım ustayı değiştirme kararı aldım. Biraz araştırma yaptım ve Konya'da Meram Sanayii'nde bulunan Hİkmet adında eski Ford'lardan ve "v" motorlardan anlayan bir kimseye ulaştım. Bu alanda biraz isim yapmış biri olduğunu öğrendim. Umarım bir çare bulabilir. bU arada grapaj kontrolü nedir tam olarak bilemiyorum. Biraz daha bilgi verirseniz müteşekkir olacağım. Ayrıca bu işlem sırasında bana kontrollerini yapmam gereken başka noktalar var mı ve varsa belirtirseniz sevinirim. Son olarak, uzun yolda iki defa başıma gelen bir sorun söz konusu: özellikle yokuş yukarı çıkarken aracın gaz pedalı duyarsızlaşıyor ve bir çeşit "pat" sesi geliyor kaputun altından. araç gaz almıyor. Ve durma noktasına kadar varıyor. Bu sürekli tekrarlamadı. ama iki defa başıma gelmiş olması açıkçası uzun yol yapma konusunda beni telaşlandırmaya yetti. Bunun nedeniyle ilgili net bir cevap bulamadım. Bir fikriniz var mı? Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Hava filtresinin kutusunda gaz sıkışmasına bağlı bir patlama olabilir.Çelik yuvalar alüminyum olan motor blokunun kuru çalışamamsı ile ilgili olarak sübap yuvalarına uygulanıyor diye biliyorum... Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 yanılmıyorsam granada nın V6 190 bg. lisi yok.1984 model 2.8i leri 156 bg .... yanılıyor muyum çağlar bey? Yorum bağlantısı
Mustafa Erbil 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 özel yapım güçlendirilmiş motor olabilir dedigin gibi normal bir granadanın 2.8 zi 145 beygirken 2.8i si 165 beygir civarı. Bu arada parça ihtiyacı olanlar icin bir tel vereyim Atilla Yaş(arkadaşta 1982 model 2.8i chia var)(2 depoda granada parçası mevcut 83 üzeri tamponlara kadar) 0535-9389626 Yorum bağlantısı
Ahmet Tuğrul 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 granada muhabbetine her zaman varım ben burdayım Yorum bağlantısı
Ümit Yazıcı 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 özel birini aramıyorum granada muhabbeti yapacak arkadaş arıyorum pekte anlamıyorum bilgisayar işinden uğraşıyorum işte. cevabınız için teşekkür ederim. granada'nın muhabbeti hastalarıyla yapılır yoksa granada'nmı var? granada muhabbetine her zaman varım ben burdayım bende buradayım abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts