Misafir 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 http://www.oto-parca...ISI,PR-865.html Yukardaki mesajıma eklediğim alıntıyı görmediysen bi oku abicim. Kısacası benim şu zamana kadar kullandığım en iyi ampuller. Ve son nefeslerini verene kadar hep aynı ışık şiddetinde yandılar. NB ler solmuştu biraz. Umarım içine siner abicim Semih gerçi eklediğin yazıda da yazmış arkadaş ama sanada sormak istiyorum...bunun aydınlatması tam olarak sende ne renk ?Beyazmı yoksa sarımı ? Yorum bağlantısı
Başar Mert 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 dün benimde ampulun teki patlamış sol taraf, zaten o farın camı falanda soluktu hiç göstermiyor farlar bu ampuldenmi alsamki bende ya fiyat olarak uygunmudur bu ilandaki başka yerlerde nekadardır bir araştırak lazım. Yorum bağlantısı
Alkan Koca 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 homojel tabi çiftini 35 e aldık abi ben carrefourdaki praktikerden 27 liraya gördüm aldım sonrada geri bıraktım bir farkı yoktur değilmi aynı marka modeldi. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Semih gerçi eklediğin yazıda da yazmış arkadaş ama sanada sormak istiyorum...bunun aydınlatması tam olarak sende ne renk ?Beyazmı yoksa sarımı ? Abicim Sıradan halojenlerden beyaz; ama öyle adının tarif ettiği gibi bembeyaz bir ışığı yok. Beyazımsı sarı diyebiliriz. Tarif doğru Yorum bağlantısı
Alkan Koca 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Abicim Sıradan halojenlerden beyaz; ama öyle adının tarif ettiği gibi bembeyaz bir ışığı yok. Beyazımsı sarı diyebiliriz. Tarif doğru bu ampüller mavi mi oluyor yoksa şefafmıdır acaba H4 ler için soruyorum özellikle Yorum bağlantısı
Semih İzgi 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 bu ampüller mavi mi oluyor yoksa şefafmıdır acaba H4 ler için soruyorum özellikle Öyle masmavi değil, şeffaf da değil şu fotoğrafda tam olarak belli oluyor Yorum bağlantısı
Alkan Koca 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Öyle masmavi değil, şeffaf da değil şu fotoğrafda tam olarak belli oluyor ben 2 gün önce praktikerde aldım araba burda olamadığı için gelince alayım deyip bıraktım mavi değildi şeffaftı h4 osram nigt brekear di neden öyleydi acaba mavi olması gerekmiyormuydu? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 Abicim Sıradan halojenlerden beyaz; ama öyle adının tarif ettiği gibi bembeyaz bir ışığı yok. Beyazımsı sarı diyebiliriz. Tarif doğru Semihciğim çok teşekkür ediyorum cevaplar için...bugün yarın hallediceğim bu işi.... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Semihciğim çok teşekkür ediyorum cevaplar için...bugün yarın hallediceğim bu işi.... Hakan abicim ne yaptın far işini? Aldınmı Xenon silverları? Memnun kaldın mı? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Hakan abicim ne yaptın far işini? Aldınmı Xenon silverları? Memnun kaldın mı? Yok semih almadım,şuanda durdurdum olayı...süha ile görüşmelerimiz var. Yorum bağlantısı
Mehmet Yılmaz Ak 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 arkadaşlar focus comf.(I) 2005 model aracımın sağ farı patlamış sanırım yanmıyor. Bunun orjnal markası nedir ve kaç paradır. Takması sanırım kolaydr Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 arkadaşlar focus comf.(I) 2005 model aracımın sağ farı patlamış sanırım yanmıyor. Bunun orjnal markası nedir ve kaç paradır. Takması sanırım kolaydr takılması http://www.youtube.com/watch?v=jPAEjBidkoQ Yorum bağlantısı
Recommended Posts