Burak İlgin 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 Orjinal hava filtresi dediğiniz şey 7-8 lira bişey... Alın deneyin bence.. Benzer bir durum benzer bir motorda başıma gelmişti.. Sorunun filtre ile çözmüştüm.. mehmet abicim 4 5 lira değil sanırım. benim orjinal hava filtresi adına hiç bişey yok. maftan sonra direk açık hava filtresi var. sordum 450 900 arası dedi:s ben mi anlatamadım acaba:? komple hava filtresi alıncak dediler Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 Hava filtresinin takılcağı kutu falan yok yani..Ozaman onu denemen zor ama sorun ya bu yüzden kaynaklıysa..? Rolanti problemleri gerçekten baş ağrıtmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 yakında bir focustan iki dk söküp deneyin dicem ama kutu olmadan ben de arada açık filitre kullanıyorum sorun olmuyodu acaba uzun dönemde olduğu için mi sorun yaptı Yorum bağlantısı
Burak İlgin 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 vallahi hiç bilmiyorum. geçenlerde bi gs maçı bitiminde 7.caddede bi grup bayrak açmış bende ordan geçiyodum önümü kestiler filan muhabbet bizde 7bine dayadık arabayı o gündür bugündür böyle .. sattıracak arabayı kıyamıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 Benim focusa (sizinkiyle aynı motordur) yanlışlıkla fiesta hava filtresi takılmıştı.. Filtrenin kenarından hava alıyormuş... Yaşadığım ise aynen sizin bahsettiğiniz durum gibiydi.. Boşa aldığım zaman (hareket halinde iken) devir yükselirdi.. Filtreyi değiştirince düzelmişti.. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 Benim focusa (sizinkiyle aynı motordur) yanlışlıkla fiesta hava filtresi takılmıştı.. Filtrenin kenarından hava alıyormuş... Yaşadığım ise aynen sizin bahsettiğiniz durum gibiydi.. Boşa aldığım zaman (hareket halinde iken) devir yükselirdi.. Filtreyi değiştirince düzelmişti.. mehmet abi peki gene açık hava filtresi mi takmıştınız yoksa orjinal filitresini mi? bir de şimdi maf sensörünün kablosunu çıkardım öyle kullanıyorum bu bi sorun yapar mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 Bende açık hava filtresi yoktu zaten.. Orjinaldi.. Serviste, arabanın yan tarafında işlem yapılan birde fiesta vardı.. Yanlışlıkla onun filtresini takmışlardı.. Maf'ın soketini çıkarınca arabanın saçmalaması gerekir diye biliyorum.. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 Bende açık hava filtresi yoktu zaten.. Orjinaldi.. Serviste, arabanın yan tarafında işlem yapılan birde fiesta vardı.. Yanlışlıkla onun filtresini takmışlardı.. Maf'ın soketini çıkarınca arabanın saçmalaması gerekir diye biliyorum.. anladım mehmet abicim. bende açık hava filtresi var. orjin olanından eser yok maf'ın soketi sökük halde 50 km yol yapmışımdır lpg.yle kullanıyoryum tabi. ve bu durumda arabada olan sorun neredeyse yok denecek kadar azalıyor. bu durumda akla maf bozuk ozaman geliyor ama sıfır kutusundan çıkmış maf ı takıyoruz yine aynı sorun... garip bişey ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 Hava filtresini bir şekilde denemelisin... Bence de maf takılı olmalı... Yorum bağlantısı
Burak İlgin 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 Yok abicim çalışır , güzelde gider ama gaz pedalı tepkimeleri çok artar gaza basınca aniden gaz alır çekincede aniden yığılır sarsıntı yapar. can abi aynen böyle yapıyor valla. deprem oluyor sanki arabanın içinde:S Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Benimkinde de soketi takmayinca gaza bastigin anda stop ediyor Yorum bağlantısı
Burak İlgin 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 valla ben anlamadım bu focusu.. çok severek bi vectra almıştım kazada perte çıkardım. focusu da çok isteyerek aldım ama bir türlü ısınamadım pfff bakalım yarın siteden can abinin (CUB) yanına gidicem belki çözeriz ümidiyle.. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Can da cozemez se ilk isteyene sat gitsin :lol2: Yorum bağlantısı
Burak İlgin 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 :lol2: bakalım ya çözülür elbet... memet abi hava filtresinden olabilir demişti.. benim de aklıma yatmıyo değil bu Yorum bağlantısı
Burak İlgin 20 Mart 2009 Yazar Paylaş 20 Mart 2009 sanırım sorun sonunda çözüldü sabah 9.30'dan akşam 6ya kadar beni misafir eden, kendi işiymiş gibi benimle ilgilenen, elinden geldiğinin fazlasını yapan, akşama kadar soğukta benim için kalan, samimiyetinden bi an öün vermeyen CAN ABİYE ( CUB ) çoooooooooooooooooooooooooookkk teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Ben demistim Can'in nefesi kuvvetlidir diye Yorum bağlantısı
Burak İlgin 21 Mart 2009 Yazar Paylaş 21 Mart 2009 mehmet abicim tam sonuca ulaşmış değiliz. bugün belli olucak sanırım. tamam bitti deyince tüm detayları yazalım. Yorum bağlantısı
Kenan Kol 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 (düzenlendi) Merhaba Aynı sorunu yaşıyorum bu gün bilgi verirseniz sevinirim cumartesi bende sanayiye gidecem çok berbat bir sorun Burak bey bilgi verirseniz sevinirim... 25 Mart 2009 tarihinde Kenan Kol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ceyhun Yilmaz 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 can bey şu benim rölanti işinede bi el atın ya size zahmet.. Yorum bağlantısı
Ceyhun Yilmaz 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 can bey yalnız sizin servise uğradım bi sonuç alamadım ya ..hatta orda arkadaşım çalışıyo bu böle dedi bi çözüm bulamadı.. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 25 Mart 2009 Yazar Paylaş 25 Mart 2009 can bey yalnız sizin servise uğradım bi sonuç alamadım ya ..hatta orda arkadaşım çalışıyo bu böle dedi bi çözüm bulamadı.. valla bugün arabamı aldım 10 numara olmuş sanki araba başka bi araba... CAN abiye tekrar teşekkür ediyorum.. ben şunu anladım sanayi ustalarına lafım yok cidden sıkı ustalar var ama sıradanların eline gitmek para kaybından başka bişey değil.. servis on numara ne mutlu CUB'u tanıyanlara yaşasın TUR OTO:) Yorum bağlantısı
Ceyhun Yilmaz 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 valla tur oto ya 90bin bakımını yaptırdım daha sonra 2 kez daha gittim ama benim rölanti düzensizliğine bi çözüm bulamadılar tabi bu sorunun düzelmesi için bir çok parça değişti ve baya külfet oldu benim açımdan.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts