Ceyhun Yilmaz 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 ilk başta rölanti ile ilgili bir temzilik yapıldı olmadı daha sonra gittiğimde bazı hortumlar eski dendi onlar değişti gene olmadı daha sonra hortumların yanında siyah kablo gibi bir sensör var o değişti gene olmadı en sonunda bunlar böle dendi eve gönderildim.. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 27 Mart 2009 Yazar Paylaş 27 Mart 2009 bypas temizlenmiş ama değiştirilmemiş bende de öle oldu. bypas belli süre sonra özelliğini kaybediyormuş bence değiştirin.. Yorum bağlantısı
Ceyhun Yilmaz 27 Mart 2009 Paylaş 27 Mart 2009 can bey gelirim ama yine masraf edip hiç bişey değişmezse die çekiniyorum.. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 valla benim araba yine aynı sorunu yapıyo.. can abiye ekşicemmmmm ben anlamam kardeşim:) Yorum bağlantısı
Burak İlgin 25 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2009 aynı sorun yine devam ediyor.. sattırıcak bana arabayı ... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 benzer sorun bendede var hız sensörünün kablosunu söktüğümde sorun kalmıyor. Tavsiye ederim deneyin bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihan Aktas 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 Bende de vardı, arac hızlandıkça direksiyon sertliğini ayarlayan sistemin, motorun arkasına takılı soketi bozulmus, değiştirmedik parça kalmamıstı öncesinde, sonrasında bi usta soketin bozulduğunu anladı değiştirdi sorun çözüldü çok sükür. Belki sizde kide böle bişeydir. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 26 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2009 benzer sorun bendede var hız sensörünün kablosunu söktüğümde sorun kalmıyor. Tavsiye ederim deneyin bakalım ne olacak. onda da arabanın tepkimeleri sertleşiyor.. yahu bi insan sürekli bozarmı arabasını , nedir senden çektiğim :) yapanlar ii yapsa bozulmaz da.. neyseeee Yorum bağlantısı
Atakan Bogaz 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Herkese Merhaba, Öncelikle kendimi tanıtayım.98 Model Ford Fiesta Flair sahibiyim.Bu araç benim ilk aracım ve 4 yıldır bende.Aracımdan oldukça memnundum ki aynı devir sorununu yaşayıncaya kadar..Aracımda yaklaşım 3-4 aydır, vites boştayken devirin 3bine kadar yükselmesi, rölantıde dalgalanma gibi sorunları yaşamaktayım.Daha önce ustam hız sensörü soketini çıkarınca devir problemi düzelmişti fakat bu sefer de gazdan ayağımı çekince aşırı yığılmalar başladı. Geçen hafta bu soket arızalı diye orjinaliyle değişim yapıldı fakat sorunum çözülmedi.Yine aynı şekilde rölanti valfini değiştirdi ustam yine değişmeyince ürünü iade ettim. Araçta malum.. hava ile ilgili bir sıkıntı mevcut..Yazılanları dikkatlice okudum, geçen yaz aracıma segman atıldıi, haliyle yağ filtre değişimleri de yapıldı.acaba aracın hava filtresi tam oturtulmamış olma ihtimali var mıdır? ya da sorunun çözümü için Ankara'da iyi bir usta tavsiyesi olan? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts