Taner Kaplan 25 Aralık 2008 Paylaş 25 Aralık 2008 abilerim aracımla yol alırken direksyonun titredigini farkettim .hemde belli olacak sekilde .acaba neden olabilir. Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 25 Aralık 2008 Yazar Paylaş 25 Aralık 2008 oda bozuk yoldan yapar degilmi.gecen gun lastik lerinin havasını ayarlattım.sanmıyorum ama ondan yaparmı.lastikci on tekerlerin havaları yuksek diye indirdi Yorum bağlantısı
Yılmaz Kaçar 25 Aralık 2008 Paylaş 25 Aralık 2008 hangi hızda titriyor direksiyon, 100 ün üzerinde ise balans ayarlarınız bozulmuş demektir. Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 25 Aralık 2008 Yazar Paylaş 25 Aralık 2008 yuksek hızlarda degil.dusuk hızlarda hissediyorum titremeyi Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 25 Aralık 2008 Paylaş 25 Aralık 2008 yuksek hızlarda degil.dusuk hızlarda hissediyorum titremeyi Oto Lastikçide Lastik tabanını kontrol ettirin. Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 25 Aralık 2008 Yazar Paylaş 25 Aralık 2008 lastiklerim iyi durumda .direksiyonu 50 veya 60 gibi hızda bırakıyorum titremeyi goruyorum.ama bir sey farkediyorum.mesele durdugum yerde keskin donus yaparken aracımın on tarafı yol temizolmasına ragmen sesli sallanıyor kayıyor .lastik demisken bi baktım 10 dakika once jant kapagım yok sag on lastıgın .yahu bu arabadamı var bi sansızlık sahibindemi anlamadım)) Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 25 Aralık 2008 Yazar Paylaş 25 Aralık 2008 vurmadım kaldırıma ama belediyemizina ctıgı ufak cukura dustum maalesef mazgallar icin acmıslar derin.herhalde onun yuzunden oldu. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 25 Aralık 2008 Paylaş 25 Aralık 2008 Lastiği kaldırıma bir yere vurmuşsun demek ki, hem balansı bozulmuş hem de jant hafif ovalleşmiş. Janta bir ayar çektir ve balans ayarı yaptır. Titreme geçer. Parası fazla tutmaz. bende aynı fikirdeyim Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 25 Aralık 2008 Yazar Paylaş 25 Aralık 2008 ilginize tesekkur ederim.balansına baktırayım ama ne olur ne olmaz aks kafalarına baktırayım.aklım kalmasın.bir yeri yaptırayım derken baska bir sey cıkıyor.kafayı yememek elde degil.hic olmazsa jant kapagım dusuyor .kerameti 5 milyon bile degil ama onlar celik jantlı mondeoların benzeri jant kapagıydı.aynısını zor bulurum.simdi isin yoksa a dort tane yeni jant kapagı Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 26 Aralık 2008 Yazar Paylaş 26 Aralık 2008 lstikleri sokturdum balans yaptırdım onlerle arkalar bu arada yer degisti.titreme gitti .ama dikkat ettim sok on teker akis korugu (diske yakın olan)cıkık .bir problem olurmu acaba tesekkurler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 Probler olur tabi... Yağsız kalır, kurur.. Yağsızda kalır sa bozulur... Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 26 Aralık 2008 Yazar Paylaş 26 Aralık 2008 abi bu arada celik aku aldım.135 milyona 72 ampelik nasıl.bu arada otomatik jikle nerede mehmet abi bilenler varmı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 Otomatik jikle yoktur mondeo'da, rolanti valfi vardır.. Bu valf aracın ihtiyaç duyduğu havayı istenilen oranda motora göndermektedir. Emme manifoldundadır.. Üstten görebilmek için, emme manifoldunun üstündeki genleşme kabını sökmen gerekir.. Akü aküdür ya. Çok kötü olmadığı sürece pek bi fark yoktur aralarında... (Almışsın artık zaten ) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 lstikleri sokturdum balans yaptırdım onlerle arkalar bu arada yer degisti.titreme gitti .ama dikkat ettim sok on teker akis korugu (diske yakın olan)cıkık .bir problem olurmu acabatesekkurler Aksların en buyuk sorunu içeriye su almasıdır.Körük yırtık veya kelepçeden yağ kaçağı falan varsa mutlaka elden geçmeli hatta değiştirilmelidir.Bir süre sonra ses yapar ve tamiride mümkün olmaz.Tornacıda kurtaramaz. Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 26 Aralık 2008 Yazar Paylaş 26 Aralık 2008 bakıcam abi yerine ama yeni akuyle arabanın ilk calısmasını bırak rolantisi bile degisti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 Baksan da sökmesi çok zordur... Vidanın biri alttadır... Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 26 Aralık 2008 Yazar Paylaş 26 Aralık 2008 bursada yım tanıdıgım bir tane super ford ustası var hep ona gidiyorum.tez-iş hasan usta. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 Sorun mu arabada... Nerden aklına geldi bu.. ? Yorum bağlantısı
Taner Kaplan 26 Aralık 2008 Yazar Paylaş 26 Aralık 2008 iyi bir ford tamircisi yok bursada maalesef.aracım reno olsa kendim adan zeye herseyini iliyorum cunki fabrikasında calısıyorum elektroniklerine bakıyorum.megane 2 lerin ve diger modellerin ama gel gelelim kendi aracıma ustalık yapamıyorum.aslında isi bildigimden tamirciler kazık atamıyor. ama coguna mehmet abi su piyasakilerin bes basarım.ben de parca problemi yok.her seyi degistirme sansım var.beyin arızalı mı at hemen cope Yorum bağlantısı
Yusuf Al 17 Temmuz 2009 Paylaş 17 Temmuz 2009 bursada yımtanıdıgım bir tane super ford ustası var hep ona gidiyorum.tez-iş hasan usta. merhabalar bu hasan ustanın yerini tarif edebilirmisin? çok lazım şimdiden teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Ahmet Göksel 17 Temmuz 2009 Paylaş 17 Temmuz 2009 90 km sonrası falan titreme yapıyorsun balans ayarı bozulmuştur, veya ön sağ tekerde bilmem ne kelebeğinin yuvasıda zedelenmiş olabilir ama balans ayarı büyük ihtimal Yorum bağlantısı
Onur Aydoğdu 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 bende de aynı sorun var ön lastikler eski biraz değişmesi gerekiyo ama titreme 100 ün üzerinde geliyo bide frene basınca hissediyorum acaba disk mi ? balans? sorunumu? Yorum bağlantısı
Hayrullah Sert 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 durduğu yerde titreme yapıyorsa sorun nedir. ışıkta falan titriyor bazen Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 hortttttttttt. diye konu hortlamış Yorum bağlantısı
Recommended Posts