Mehmet Kecici 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 Arkadaslar 2007 model Mondeo Titanium arabam var. Arabama Ford un Navigasyon Sistemi ve Bluetooth Kit sistemi yok. Bu sistemleri ben taktirtmak istiyorum simdi, bu mumkunmu? ama ford un orjinal cihazlari olacak tabi. Bildigim kadariyla Turkiyeye gelenlerde park sesnsorleride olmadi hic. Park Sensoru olarak neyi tavsiye edersiniz mondeo icin, yoksa orjinal olarak bulunuyormu? Tesekkur ederim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 park sensörünü tutup bodoslama tampona koymayında altaki resimdeki gibi olsun Yorum bağlantısı
Guest H 28 Aralık 2008 Paylaş 28 Aralık 2008 slm arkadas bendede 2009 mondeo titanyum lx var on arka park sensörleri üzerinde geldi orjinal uzerindeki teyp 6 lı cd calar ve blututlu bende bunu söküp gps li bir sey takmak istiyorum 1400 civarında buldum ama henuz alamadım sen uygun bulursan banada haber et selamlar Yorum bağlantısı
Mehmet Kecici 2 Şubat 2009 Yazar Paylaş 2 Şubat 2009 slm arkadas bendede 2009 mondeo titanyum lx var on arka park sensörleri üzerinde geldi orjinal uzerindeki teyp 6 lı cd calar ve blututlu bende bunu söküp gps li bir sey takmak istiyorum 1400 civarında buldum ama henuz alamadım sen uygun bulursan banada haber et selamlar http://www.navigasyon.net/yeni/nrd_ax_3500...on_sistemi.html turkiye fiyati belli degil. Gerci turkiyede varmidir henuz yokmudur bilinmez. yabanci bir sitedede buldum http://www.cnbuynet.com/ford-mondeo-specia...rol-p-1041.html 413 dolar, cin mali gibi gorunuyor. ses kalitesini merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 Navitecin bi ürünü gelmiş hepsiburadaya http://www.hepsiburada.com/navitech-ford-m...roductid=otdel7 Direksiyon kumandası da çalışıyomuş, ama çok para Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 2004 Trend'ler için böyle bir ürün biliyor musunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Kecici 2 Nisan 2009 Yazar Paylaş 2 Nisan 2009 Merhaba, ben Erkan.Aracının ön göğüs resmini gönderirsen uygun olan DVD+GPS (direksiyon kumandası işlevini görebilen) resim ve fiyatını gönderirim. Ayrıca hiçbir kesme ve delme işlevi olmadan sadece sök tak ile park kamerasıda mevuttur. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 (düzenlendi) yukardaki mondeonun içi nasıl mavi yahu ? 11 Nisan 2009 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 2004 mondeo içinde bu cihazın özelliklerine sahip birebir uyumlu DVD + GPS var. Model hakkında bir link verebilir misiniz? Maliyeti yüksek mi? Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 Mondeo'lar ile Focus'ların aynı teypleri kullanabildiğini bilmiyordum. Ama rakamda yüksekmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Kecici 13 Nisan 2009 Yazar Paylaş 13 Nisan 2009 yukardaki mondeonun içi nasıl mavi yahu ? Mavi tonunda gri gibi birsey, mavi ile gri karisimina benziyor yani, sizinkiler bu renk degilmiki? !! Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 13 Nisan 2009 Paylaş 13 Nisan 2009 Mavi tonunda gri gibi birsey, mavi ile gri karisimina benziyor yani, sizinkiler bu renk degilmiki? !! bizimkinin dış boyası siyahtı içide siyahtı demekki buda fiestadaki gibi deişebiliyor renge göre... Yorum bağlantısı
Ali Eroğlu 10 Ağustos 2009 Paylaş 10 Ağustos 2009 flastan dolayı mavimtrak çıkmış, farklı renk değil, oda siyah Yorum bağlantısı
Mehmet Kecici 12 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2009 flastan dolayı mavimtrak çıkmış, farklı renk değil, oda siyah Siyahmi ?? alakasi yok masmavi bir renk degil, mavi - gri karisimi renk, fotografta gordugunun aynisi yani, Yorum bağlantısı
Recommended Posts