Mehmet Turnacıoğlu 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Sonunda etkinliğimizi yaptık çok ta güzel geçti. Başta gelemeyen sucuk sponsorumuz ve gazoz sponsorumuz olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkürler. Resimleri bekliyoruz Sponsorumuz; Yorum bağlantısı
Harun Ceyhan 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 kimler katılabildi, sucuklar ulaştı mı? erciyes'e çıkabildiniz mi? günboyu kayseri'ye gelememenin üzüntüsünü yaşadık... fotoğrafları bekliyoruz... Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 katılan katılamayan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum allahuteala tekrarını nasip etsin kimler katılabildi, sucuklar ulaştı mı? erciyes'e çıkabildiniz mi?günboyu kayseri'ye gelememenin üzüntüsünü yaşadık... fotoğrafları bekliyoruz... bende resim yok . kaç kişiydik hakketen ya Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 4 Ocak 2009 Yazar Paylaş 4 Ocak 2009 (düzenlendi) kimler katılabildi, sucuklar ulaştı mı? erciyes'e çıkabildiniz mi?günboyu kayseri'ye gelememenin üzüntüsünü yaşadık... fotoğrafları bekliyoruz... Kaç kişiydik bende saymadım. resimlerden sayarız artık. Sucuklar ulaştı Abdussamed beye tekrar teşekkürler. bir dahaki buluşmaya mutlaka sizleride bekliyoruz Bence foto lara bakmayın gelemediğinize daha çok üzülebilirsiniz. İyi haber kar yağışı nedeniyle etkinliği Erciyeste yapamadık 4 Ocak 2009 tarihinde Mehmet Turnac?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Yorumlar, fotoğraftan sonra.... Sucuk-mangal demek Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Daha ekibin yarısı Kayseri topraklarında.Resimler iki saatten önce zor.Yaşar usta sende resim yokmu? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 şaalep olmasın o degil SAHLEP miş Daha ekibin yarısı Kayseri topraklarında.Resimler iki saatten önce zor.Yaşar usta sende resim yokmu? resimleri ben çektim ama bende resim yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 resimleri ben çektim ama bende resim yok :o Toplantıda ne içildi Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Yaşar Beyin oğluyla 16 kişiydik.Emeği geçen, gelen, gelemeyen herkese teşekkürler.Bu arada bir sonraki buluşma yeri sırayla peribacaları ve Yahyalı Kapuzbaşı şelaleleri. Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 abilerim niğde gazozu sponsoru kimdi. bir daha ki toplantı yarıyıl daolur da inşallah gelebilirsem niğde gazozu sponsorluğunu şimdiden alıyorum haberiniz olsun. gelemesem bile yine de gönderirim ben bi şekilde. niğde gazozunu çok özledim Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 bu sabah sucukları otobüse verecekken bile iki kez yolda kaldım bizim panelvanla, Allahtan çıkmamışız yola, şehiriçinde bile sağlam kar var hakikaten... İyi eğlenceler fotoları bekliyoruz... sucuklar geldi allahuteala razı olsun ancak sucuklar gelince sende gelirdin. çeşke gelseydin Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 peri bacaları da harika olacak ben ce. damsa barajında ayak üstü mangal. ah ulan memleketten uzaklık yok mu. öldürecek beni.. Yorum bağlantısı
Bayram Köksal 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 peri bacaları da harika olacak ben ce. damsa barajında ayak üstü mangal. ah ulan memleketten uzaklık yok mu. öldürecek beni.. Emrah Bey, Afyonluyum ama Niğdeli biri olmayınca vekaleten Niğde Gazuzu suposorluğunu üstlendim. Ama tabi sizler teşrif edince işin sahibine bırakmak gerekecek. Umarım bir sonraki faaliyette siz de katılabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Bayram Köksal 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Mehmet Bey'in bağ evi çok güzeldi. Otantik bit ortam oluştu. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Harun Ceyhan 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 sucuklarla beraber otobüsle gelmeyi de düşündük ama o havada sıkıcı otobus yolculuğunu çekmek istemedik sanırım. bir de bunun dönüşü vardı... bir sonraki toplantı yarıyıl tatilinde olursa güzel olur. 1 şubat gibi mesela. arayı uzatmadan... merakla fotoğrafları bekliyoruz... Yorum bağlantısı
Metin Serin 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Gelmeyenleer gelemeyenler;toplanamazsınız siiiz die uzaktan kem edenler(!) ÜZÜLÜÜN!!! Çook güzel muhabbet oldu herşeye değdi bence.tüm arkadaşlara çook teşekkür ediyorum ve en kısa zamanda tekraarını bekliyorum!!!! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Ruhi'yi 19, Ankara otobüsüne bindirdim.. Evdeyim arkadaşlar.. Benim fotoğraf makinası Kayseri'de arkadaşımda kalmış arakdaşlar.. Bende şu an için resim yok.. Yorum bağlantısı
Metin Serin 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Evet kesinlikle değişmeleri gerekiyor baksana emmi resimde keldin şimdi saçlısın dedi yaaa Arabayı deiştirmek ne zaman olur bilmiomda yakmaya yardım etceksen benzini sen al gel Benim kel kafamda saç çıkartıyon ama 2 fotoyu koyamadın şuraya çatlattın mileti Yorum bağlantısı
Metin Serin 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Yaşar usta sarı kafalara da sponsor bulmuş dağıtıyo bol keseden Yorum bağlantısı
Recommended Posts