Çağlar Bayur 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Fotoğraf olmadan inanmam, sucuk intikamı Yorum bağlantısı
Metin Serin 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Bir de şu alıntı işini öğreneyim, o zaman gör sen Yorum bağlantısı
Bahadır Urhan 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Sponsor konusuna her zaman açığız... Geçen yılki büyük Ankara toplantısının sponsoru Başer oto idi.. Mehmet Bey, Bursa'da yapılan etkinlikte Ford servisi (Sönmez-Koç) kişisel girişimim sonucu yapılacak etkinlikte dağıtılmak üzere bazı küçük hediyeler verdi. İstenirse bir tamir aracı göndererek etkinliğe katılacak araçları ücretsiz kontrolünü de yapacaklardı. Hatta daha geniş katılımlarda sponsor da olabileceklerini belirtmişlerdi. O tarihte ben yeni bir üye olarak usulü de bilmediğimden oradaki halkla ilişkilerden sorumlu yetkiliyi klup yetkililerine yönlendirmiştim. Ancak bir sonuç alınamamıştı. En sonunda Selahattin Emir Bey ile ben yazışmıştım ve Firma adı zikredilmeksizin hediyelerin dağıtılmasına karar vermiştik. Yorum bağlantısı
Metin Serin 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Şu resimler biran önce gelmezse bu geyiğin varacağı yerden sorumluluk kabul etmiyorum Yorum bağlantısı
Metin Serin 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 sen al gel benzini arabayla birlikte forumuda yakalım emide rahat etsin millette!!!! Yorum bağlantısı
Fahri Bal 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 valla abi fragmandan belgesele dönecek bu muabbet bekle bekle liseli aşıklara benzedik :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 :lol2: belgesiz toplantı mı olurmuş canım. Yorum bağlantısı
Metin Serin 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 yoo bak mondime laf ettirmem yakmaz benim aslan parçam benzin menzin koklar koklar :lol2: feda olsun ona tüm arabistanın benzinleri!!!yakmamızın sebebi derdini anlayamayışımızdı,onu da bulduk şimdi iş parayı bulup karnının ağrısını geçirmeye geldi :agla: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Mehmet Bey, Bursa'da yapılan etkinlikte Ford servisi (Sönmez-Koç) kişisel girişimim sonucu yapılacak etkinlikte dağıtılmak üzere bazı küçük hediyeler verdi. İstenirse bir tamir aracı göndererek etkinliğe katılacak araçları ücretsiz kontrolünü de yapacaklardı. Hatta daha geniş katılımlarda sponsor da olabileceklerini belirtmişlerdi. O tarihte ben yeni bir üye olarak usulü de bilmediğimden oradaki halkla ilişkilerden sorumlu yetkiliyi klup yetkililerine yönlendirmiştim. Ancak bir sonuç alınamamıştı. En sonunda Selahattin Emir Bey ile ben yazışmıştım ve Firma adı zikredilmeksizin hediyelerin dağıtılmasına karar vermiştik. Bahadır Bey yer ideğil ama soru burda soruldu burdan cevap vereyim.. O konudan haberim vardı... Bu konu ile ilgili olarak Bursa ekibinden bir arakadaşımızı sırf bu organizasyondan sorumlu olması amacıyla yetkili kıldık... Bu arkadaşımız toplantı akabinde muhtemelen moderatör yetkisi elinden alındığı için bir kaç arkşadaşı ile birlikte tavır aldı.. Düşünceleri açıkca ifade ettikleri kadarıyla; Fordclub yönetiminin Bursa ekibine gıcığı olduğu idi.. Bu kanıya nasıl vardıklarının da bir kaç mantıksız açıklamsı vardı... Aklıma geliveren birisi.. : Toplantı duyurusunun neden sabit başlık yapılmadığı mesela.. Bu ve buna benzer ön yargılar.. Cevabım... : Hangi il, ya da kimler.. Fordclub'de tanışmış birşeyler paylaşmış ise.. Bundan ancak gurur duyarız.. Bunu defalarca kendilerine ilettim.. Bursa'nın önde gelenleri ile msn'de saatlerce konuştum... Ama sonuç değişmedi.. Önyargılı bir şekilde yargılandım.. Forum yönetimi olarak hiç kimseye gıcığımız olamaz.. Bursa ekibinden yada adı geçen firmadan bu konuda herhangi bir bilgi yada talep gelmemiştir.. Bir firma forum üyelerine hediye veriyorsa bir toplantıya sponsor oluyorsa neden ismi verilmesin. neden ismi verilmeden üyelere hediye dağıtılsın... Bunlardan benim haberim yok.. Linki attım size.. Başer örnektir.. Neden yapmayalım... Akoto örneğimiz de var.. Ford club üyelerine çok ciddi indirimler sağladı.. Her yerde de çekinemden duyurduk.. Bizim yönetim olarak karşı çıktığımız.. İzin alınmadan şartlar belirlenmeden herhangi bir üyeye herhangi bir şekilde fayda sağlanmadan burda bişeyler satılmaya, fayda sağlanmaya çalışılmasıdır. Edit: Yanlış anlaşılmasın.. toplantıdan haberim var.. Sönmez Koç'un katılacağından haberim var.. Devam eden gelişmelerden sonuçtan haberim yok.. Yorum bağlantısı
Bahadır Urhan 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Mehmet Bey, Kayseri etkinliğine ayrılmış olan bu sayfayı meşgul etmemek adına buradan yazmayacağım. Özel mesaj ile olayı sizinle paylaşmak daha makul olacak sanırım. Kayseride etkinliğe renk katan tüm arkadaşlarımı bu vesile ile tebrik ediyorum. Darısı diğer illerin başına diyelim... Yorum bağlantısı
Metin Serin 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Resimler gelmezse siyaset metdanı başlıyacak gibi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Salep böyle yapılır... Tekin Özcan, Ruhi, Serdar Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Buyruk 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 toplantıyı düzenleyen katılan katılmayan sponsor olan arkadaşlara en derin saygı sevgilerimi ve tekrarını dilerim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 1. Tarçın nerede 2. Ayıp değil mi koca demlikte içiyorsunuz 3. Ortam nefis Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Güzel toplantı olmuş da, bölük pörçük fotoğraflarla olmuyor bu iş...:lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 1. Tarçın nerede2. Ayıp değil mi koca demlikte içiyorsunuz 3. Ortam nefis 1- Valla tarçında vardı... Resmi de vardı.. Ama Ruhi'yi otobüse yetiştirmek içni acele edince makina orda kalmış işte.. 2- I ıh değil.. Demlikte yaptık zaten.. 3- Ortam muhteşemdi.. Sobanın oalcağını bilsem patatese de ben sponsor olurdum.. :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Ya düşeni yüklüyorum işte.. Mangal... :lol2: Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Dumandan bir şey görünmüyor. :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Toplanmaya çalışırken... (Erciyes) Sucuklar Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ocak 2009 Paylaş 4 Ocak 2009 Sen direksiyonu tek başına sökeceksin ha, komik olma.Sahte ghia elinde kalır .... :lol2: Konuyu dağıtmayalım, ben bu dumanı Ankara'dan gördüm galiba..... Ürgüp toplantısı olursa yaza olsun mutlaka.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts