Buket Konuk 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Merhaba 2006 model 1.6 TDCI Focus arabam var.Arabayi 1 yasinda 28000 km'de aldik.Benim problemim motorun 56000'de gitmis olmasi.Anlayamadigim ise butun bakimlari yetkili serviste yapildı.3000 devirin ustunde kullanilmadi.Ve kalkistan yaklasik 1 km sonra bu olay basimiza geldi. Yaklasik 40-45 km hizla gidiyorduk.Araba anlik bir ses cikardi ve gitti.En kotusu de garanti 4 ay once bitti.Servis vites degistirmede ki hatadan kaynaklandigini soyledi.Ama boyle bir seyde olmadi.Biz hicbirsey anlamadik nasil bu hale gelebildi bu araba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Motor ile ilgili fotoğraf var mı? Piston kol kırılması, kolun ani durmaya zorlanması haricinde, sadece kol pimlerinin kırılması sonrası oluşur. Bu pimleri Üniversite Labortauarında inceletebilir, malzeme dayanımını ölçütürebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Anıl İmaca 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Öncelikle geçmiş olsun dilerim. Önemli olan can sağlığıdır. Canınız sağolsun. Olayın oluşunu daha açıkça anlatabilirseniz forumdaki diğer arkadaşlar ve bilgili kişiler daha iyi yorum yapacaklardır. Yorum bağlantısı
Buket Konuk 5 Ocak 2009 Yazar Paylaş 5 Ocak 2009 Arabayı esim kullanıyordu. sanirim araba ya 2. ya 3. vitesteydi.Bir anda balon sonerken bir hava bosalma sesi olur ya onun daha kuvvetlisi bir ses oldu.Araba stop etti.Tum olay bu.Sonra da arabadan yag dokuldu.Sonra da servise cektik. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 geçmiş olsun sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor hem maddi hem manevi. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Geçmiş olsun..Hatalı vites değişiminden kol mu çıkarmış servisin açıklaması da enteresan Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Bu arada konuyu focusII bölümüne taşıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Zaten garantiye girmiyor ise, özel servis ve yedek parçacı lar ile irtibata geçmek , faturayı önemli ölçüde azaltır. Piston kol kırılma-arızaları, kompresyon sürecinde ortaya çıkar. Zira hava yakıt karışımı patlayıp, pistonu aşağı itmeye çalışırken, tekerleklerden gelen kuvvet, pistonu yukarı çıkmaya zorlar, bu iki kuvvet kesişince, olan piston koluna, biyellere vs. ye olur. Motor açılıp, ilk kırılan parça bulunmalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Apandisit ameliyatı yapan doktorların, illaki apandisiti mi patlamıştır sayın oo7, mesleki bilgi eğitim diye birşey var. Motor bloğu değişimi ve evrak prosedürü çok sıkıntı doğurabilecek işlerdendir. Ülkemizdeki hurdacı düzeninde ben buna cesaret edemezdim. Yorum bağlantısı
Buket Konuk 5 Ocak 2009 Yazar Paylaş 5 Ocak 2009 Dilekleriniz icin tesekkur ederim.Gercekten bilgilerinize hayran kaldim.Az once aldigim bilgiye gore esimin tanidigi bir ozel servis araca bakmis.Kendisi garanti vererek yapacak.Otosan ile gorustum.Garantide olmadigi icin sadece %20 iyi niyet indirimi yapabilecegini bunun disinda bir sey beklemememiz gerektigini soyledi ve hicc ilgilenmedi..Ama ben arastirdim ve eger ayipli mal ise garanti bitiminden itibaren 2 yil dava yolu ile bir seyler elde etmek mumkun.(Sizlerin de aklinizda bulunsun).Ancak bunun icin de cok ugrasmak gerekiyor.Benim merak ettigim bir konu daha var.Simdi yetkili serviste motor acildi.Acilmadan once fotograflar cekildi.Ozel servise goturdugumuzde yine bir hak talep edebilecek miyiz?Bozuk ve kirik malzemeler bizde kalicak. Yetkili servis 9000 ytl masraf cikariyor.Bunun yaninda 1500 ytl numara isleme gibi masraflar.Ozel servis ise 4000 ytl.Tabi ucuz olanini tercih etmek durumundayiz. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Sizin aracınız 56.000binde böle bi olay başınıza gelmiş arkadaşımın sıfır aldığı araç fabrika çıkışlı hatalıydı 500kmde bu olayları yaşamıştı...Kısmet canınızı daha fazla sıkmaya değmez. Yorum bağlantısı
Buket Konuk 5 Ocak 2009 Yazar Paylaş 5 Ocak 2009 Zaten garantiye girmiyor ise, özel servis ve yedek parçacı lar ile irtibata geçmek , faturayı önemli ölçüde azaltır. Piston kol kırılma-arızaları, kompresyon sürecinde ortaya çıkar. Zira hava yakıt karışımı patlayıp, pistonu aşağı itmeye çalışırken, tekerleklerden gelen kuvvet, pistonu yukarı çıkmaya zorlar, bu iki kuvvet kesişince, olan piston koluna, biyellere vs. ye olur. Motor açılıp, ilk kırılan parça bulunmalı. Peki Çağlar Bey bu anlattiginiz olay hangi durumlarda oluyor.Çok anladigim konular degil.Açiklarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 sıkıntıdan kastım bunlardı zaten.yapılacak tek mantıklı iş kalıyor ali abide demiş zaten çıkma motor alınacak yada varsa hukuki yollarla hak aranacak. Yorum bağlantısı
Buket Konuk 5 Ocak 2009 Yazar Paylaş 5 Ocak 2009 www.otohurda.com adresine girin Mehmet Dğdelen'le bir konuşun belki ellerinde motor olabilir forumu referans verin forumu iyi tanır büyük bir hurdacıdır ve sadece ford çalışır. Blok değişmeyecekse kaynak yaptırmayın sakın yeni yada çıkma motor alın. Verdiginiz bilgileri arastiracagim.Cok tesekkurler. Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 geçmiş olsun,bu tür üzücü hadıselerı allah kımseye yasatmasın,yasayanlarıda tez elden kurtarsın.. Yorum bağlantısı
Kerim Akkış 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Geçmiş olsun üzücü ve zor bir durum,ancak yasal olarak ne varsa zorlamak lazım servislerin bu tarz yaklasımları hoş değil... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 arkadaşıma ilk focus çıktığı zaman babası almıştı. daha 10k km olmadan motor yolda düştü! 2 ay kavga gürültü ile bilirkişi kanıtıyla fabrikadan bir motor kulağı hatalı montajı sonucu alındı. 2 aylık km başına taksi parası artı mondeo collection aldı. maalesef böyle şeyler şans işi. çok üzücü... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Özel servis motoru değiştirecekmi? Eğer değiştirmeyecekse aşağıdaki ilan pazarlıkla belki daha ucuza gelebilir. http://www.sahibinden.com/ford_fusion_-_c-...=komple%20motor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 gecmiş olsun buket hanım.hurdacıdan motor bulabilirsiniz.ama kırılan kolu üniversite laboratuvarlarında incelettirmenizde fayda var.kırılma nedeninin ne oldugu anlasılırsa yasal yola basvurdugunuzda rahat edersiniz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 Sani bey, arkadaşınızın Babası bakım için Otokoç İstinye ye giderdi değil mi, sanırım hatırlıyorum, motor kulağını da, Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 56000 de bir TDCİ Focus un kol çıkarma ihtimali Connect ler gibi olmaması gerekiyordu...Biyel kollarındaki mukavemeti bizzat kendim incelemiştim...Silindir içerisine harici bir sıvı girmeden bunun yaşanması Focus a uzak bir ihtimal..Araç toplanırken ne olduğu ortaya çıkacaktır...Mesala Turbonun mil kırarak bir anda yağı silindirin emmesi ve pistonun bunu sıkıştıramayarak motor bloğunun patlatması gibi...Yada yağlamada sorun yaşanıp yatakların sararak grank üzerinde dönemesi gibi... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 +9601 Umalım ki motoru sökenler asıl sebebi aramayı akıl edecek - bulabilecek kadar teknisyen bilgisine sahip olabilsinler. Yoksa aynı arıza tekrarlayabilir de! Yorum bağlantısı
Recommended Posts