Osman Bala 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Beyaz renkli ibir bırodveyi başka yollarla bulmak çok zor olmasa gerek. Yorum bağlantısı
Toprak Aladağ 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Adam ben sahtekarlık yapıcam dedikten sonra ne yapsak boş.. Yorum bağlantısı
Utku Çay 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 (düzenlendi) Sahte plaka yapmak için internette satılık ilanlarına bakmak çok saçma bence adam oturur cadde kenarı bi yere veya gider büyük bir alışveriş merkezininin otoparkına seçer seçer yazar Her renk her model araç mevcut. ben olsam internetten bulurdum. çünkü yaşadığım yerden bir plakanın sahtesini yaparsam, aynı araçla denk gelme ihtimalimiz olurdu. o yüzden farklı bir ilden bir aracın plakasını internetten kolayca bulur sahtesini yapardım. (tabi yapmam da örnek olsun ) ayrıca kendi aracımın resimlerini plakalı olarak sahte ilanlarda bir kaç kez gördüm. bir sorunla karşılaşmadım ama bundan sonra karşılaşırmıyım bilmem. şuan yeni bir satılık ilanım var ve plakanın sadece ortasındaki harfleri sildim, plakayı öğrenmek isteyene telefonda söylerim. zaten telefon açan ciddidir, gerekli bilgilere ulaşır.... bence plakanın gözükmemesinin çok önemi yok... 3 Şubat 2009 tarihinde Utku tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Çelenk 22 Şubat 2009 Paylaş 22 Şubat 2009 Araçta problemi olan adam plakayı gizler. Gidin ford servisine verin plakayı size tüm seceresini döksün. Hal böyle olunca plaka özellikle galeriler tarafından gizlenir. Arabanıza güveniyorsanız plaka özellikle görünsün. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 (düzenlendi) gizleyen gizlesin gizlemeyen gizlemesin gizliyenin kendine göre mutlaka sebepleri vardır.bu sebeplerde bitmez hort 29 Ağustos 2009 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts