Ayhan Onaran 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 Arkadaşlar şimdiye kadar çok dikkat etmemiştim ama ben bazen kontağa anahtarı takınca yarım çevirince Dıııııııttt(veya biiippp) diye bir ses geliyor.Ama bazen bu ses gelmiyor.Acaba başka bi yerden mi geliyor bu ses?Yada ben farkında değilim bi yerler açık olduğu zaman veya teyp kafası takılı olmadığı zaman falan mı geliyor bunları tam test etmedim.Ama bi sorayım bilen vardır belki dedim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Ocak 2009 Yazar Paylaş 21 Ocak 2009 Yok öyle derinlerden gelen bi ses değil normal sağlıklı kulaklara sahip her insan rahatlıkla duyabilir Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 Yinede benzin pompasının sesidir o.(Kedidir kedi derler ya onun gibi oldu) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Ocak 2009 Yazar Paylaş 21 Ocak 2009 Peki abi bu benzin pompasının sesiyse herzaman neden gelmiyor?Bu işte bi iş var ya dur bakalım hayırdır inşallah.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Ocak 2009 Yazar Paylaş 21 Ocak 2009 Hayır yok abi ama bişey tespit ettim sanki bu LPG kiti Atikerden gelen bi ses olmasın ? Hani araç benzinden lpg ye geçtiğinde biiip diye ötüyor ya acaba ilk anahtarı yarım çevirdiğimde de lpg kiti hazır anlamında ötüyor olabilir mi çünkü ses aynı gibi.. Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 O ses lpgden. Benim araçta atiker var gaza geçtikten sonra gelen ses ilk kontağı çevirincede geliyor. Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 sanırım yol bilgisayarından. kapı açılınca, yakıt azalınca, ısı düşünce, cam suyu azalınca.. gibi durumlardaekranda yazı ile birlikte o biip sesi geliyor.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 Benzin azsa yada sürekli lpgde gidildiği için az diye algılıyorsa kalan yakıt 80 km ye geldiğinden itibaren her kontağı çevirişte o ses gelir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Ocak 2009 Yazar Paylaş 22 Ocak 2009 Suçluyu bulduk : LPG Aynen O ses lpgden. Benim araçta atiker var gaza geçtikten sonra gelen ses ilk kontağı çevirincede geliyor. Evet ses kesinlikle LPG den geliyor.Gaza geçtikten sonraki sesle aynı.Ama şöyle bişey var herzaman bu ses gelmiyor.Sanırım Motor sıcakken yani lpg ye geçiş süresi azken geliyor..Yardımlardan dolayı herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts