İçeriğe Yönlendir

Sonar Lastikleri İçin Soru, Öneri Ve İzlenimler

Mehmet Akif Akpınar

Recommended Posts

Mehmet Akif Akpınar

Aracımı (2004 Focus) geçen yıl aldığımda üzerinde sıfır Çin malı Sonar marka lastik vardı.15.000 km lastiği kullandım.Sizce kullanmaya devam edeyim mi?Değiştrmek lazımsa hangi markayı önerirsiniz.Çin malı lastikler acaba çok mu kötü.

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Sonar lastiği ilk defa duydum. Demek ki vasatın altında bir lastik. Üzerindeki lastiklerin üretim yılını ve diş derinliğini kontrol edin. Kullanımda da bir sıkıntı yaratmıyorsa mevcut lastiklerle devam edin.

Yorum bağlantısı
Erkan Baydemir

Eğer km üzerinden konuşulacaksa hayır,değiştirmeye gerek yok.

15.000 henüz çok erken değiştirmek için. :kutlama:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bilinmeyen ama iyi olması için sebepi olmayan bir lastik sanırım. Frende, yağmurda sizi sıkıntıya sokmadı ise, dişler çatlayana kadar devam.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
C.İlker Özsaraç

195/45/16 - 2009 fiesta aracımın üzerindeki lastikler. Araç 46,000 km ye geldi 2 seneyide doldurduk. Michelin tavsiye ediyorlar doğal olarak ama fiyat malum, 300 tl ye yakın nerdeyse. Bursa Şentürkler ford servisi "Sonar" marka lastiklerin distribütörlüğünü almış. 120 tl gibi bir fiyat söylediler, ford servisi satıyorsa iyi bir lastikdir diyebilirmiyiz? Birde "Dunlop" un "SP SPORT LM 703" modeli var aynı ebatta, fiyatı ise 150-180 arası değişiyor lastikçilere göre. Önerilerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Konuları birleştirdim... Lütfen forumda arama yapmadan konu açmayın..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
195/45/16 - 2009 fiesta aracımın üzerindeki lastikler. Araç 46,000 km ye geldi 2 seneyide doldurduk. Michelin tavsiye ediyorlar doğal olarak ama fiyat malum, 300 tl ye yakın nerdeyse. Bursa Şentürkler ford servisi "Sonar" marka lastiklerin distribütörlüğünü almış. 120 tl gibi bir fiyat söylediler, ford servisi satıyorsa iyi bir lastikdir diyebilirmiyiz? Birde "Dunlop" un "SP SPORT LM 703" modeli var aynı ebatta, fiyatı ise 150-180 arası değişiyor lastikçilere göre. Önerilerinizi bekliyorum.

İmkan varsa ismi duyulmamış lastiklerden uzak durmakta fayda var bence :D

Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç
Konuları birleştirdim... Lütfen forumda arama yapmadan konu açmayın..

Aramada ilk 3 sayfada çıkmayınca dayanamadım açtım konuyu bi daha olmaz :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bir yetkili bayi satıyor diye iyi lastik denemez, satma kararını alana, sorsanız: Hayatında hiç test okudu mu acaba ? Dunlop u tercih edin derim, hayatınızı yola bağlayan tek parça lastiktir !

Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç
Bir yetkili bayi satıyor diye iyi lastik denemez, satma kararını alana, sorsanız: Hayatında hiç test okudu mu acaba ? Dunlop u tercih edin derim, hayatınızı yola bağlayan tek parça lastiktir !

Haklısınız aynen katılıyorum.

Peki Dunlop u bu ebatta kullanan Fiesta kullanıcıları veya başka marka kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada şuan aracın üzerinde Hankook marka lastikler var , iyi bir tarafı jant korumalı yanakları var.(8-9 mm çıkıntılı)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yemek yemem, sigara içmem ama lastiği en iyi bildiğimi alırım... Bilmezsem, bilene sorarım...

Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç
Yemek yemem, sigara içmem ama lastiği en iyi bildiğimi alırım... Bilmezsem, bilene sorarım...

Ben de bilenlere soruyorum zaten. Tamam Sonar markasınıı eledik. Mesajımda Dunlop da var onun hakkında da mı kötü diyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mesajımda Dunlop da var onun hakkında da mı kötü diyorsunuz.

Ben demiyorum... Fikrim yok açıkçası...

Yorum bağlantısı
Tarık Erten

DUNLOP SP SPORT LM 703 - 195/65/15/DörtMevsim 91H lastik www.lastix.com'da 105,02Tl olmuş.Mükemmel fiyat diyor.Fiyat banada çok iyi geldi.

Bu lastiği kullanan ve referans verecek var mı ?

Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu

Michelin lastik 105 tl 5 taksit yapıyorlar.Bugün ön lastikleri değiştirdim,kışlıktı benimkiler.Sanki michelinin fiyatı ucuzlamış biraz.gerçi benimkiler 14 jant.

Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç
(düzenlendi)

Kararımı verdim Toyo markla lastik aldım dün, tanesi 150 Tl ye anlaştık. 200 km yol yaptım Hankooklardan sonra daha konforlu geldi sertlik açısından.

tarihinde Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...