İçeriğe Yönlendir

Direskiyon Kutusu Yağ kaçırıyor,


Akif Tanık

Recommended Posts

Akif Tanık

Arkadaşlar bir kaç gün önce direksiyo kutusunun yağ kaçırdığını gördüm.Bu sorun nasıl halledilir.Birde araç LPG'de iken devir 1000 de ama benzinde ike 1300-1400 arasında.bunu nedeni nedendir acaba?

Yorum bağlantısı
Mustafa Yapar

Direksiyon kutusunun revizyonunu yapan yerler var,oralarda yaptırabilirsiniz. Ben daha yeni yaptırdım 250 tl ya (sökme takma,yag,on düzen,revizyon)..Adana da yaptırdım ve 1 yıl garantili yapıyorlar..Hatta ben ordayken otokoçtan direksiyon kutusu geldi,servis bile oraya yaptırıyor..

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Neden yağ kaçırdığı önemli. Kauçuklar ve ya rulmandan kaynaklı olabilir. Geçenlerde Seat'ı olan bir arkadaşta vardı benzer bir sorun. Şaşmaz'da yaptırdı. Toplamda 300 TL gibi bir şey tutmuştu yanılmıyorsam.

Yorum bağlantısı
Akif Tanık

bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 500-tl civarında tutar dedi bana.Çünkü escortlardaki direskiyon kutusunu sökmek içiii neredeyse alt tarafta ne varsa sökmek gerekiyormuş.Torna işçiği yaklaşık 150-tl,işilik 150-tl, sarf malzemeler, conra vs lazım olursa 300-350-tl arası tutar dediler...

Yorum bağlantısı
Mustafa Yapar

Corolla dada dediğiiz gibi alt taraftaki tablaya kadar söküldü..Ama tabiki ustanızla olan anlaşmanıza bağlı fiyatı..

Revizyon sırasında bende ordaydım ve toplamda 3 adet conta değişti ve ayrıca milde tornaya baglanarak herhangi bir eğrilik olup olmadığı kontrol edildi..

Yorum bağlantısı
Akif Tanık

ya arkadaşlar yenisini sordum 900-tl dediler...Torna yaptırsak nasıl bir sonu alınır??

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...