Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Günün sürprizi ile başlayalım: Ankara da Kaçkar yok ise, bu adamın burada ne işi var Şehirlerarası bir katılım gerçekleşti. Minik Forumcular: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 Güvenliğin 155 i aramadan önceki son durumumuz: Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 otokoç a da gitmişsiniz ben oraları kaçırdım kötü olmuş benim için ama sizleri yakından görmek tanışmak güzeldi bidahaki buluşmayı iple çekiyorum desem yalan olmaz Yorum bağlantısı
Metin Duba 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki toplantıyı hanım ve ufaklık iple çekiyor.. İyiki ailecek tam kadro katılmışız.. Çok teşekkürler.. Bu arada, biz otokoç'ta ayrıldık.Ayrıldığımızda güvenlik henüz müdahalede bulunmamıştı. Bizden sonra neler oldu bilmiyoruz.Umarız çok şey kaçırmamışızdır. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Cavit Bey götürüyorsun bakıyorum ,afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 Götüren götürene: Önce Bayanlar: Sonra Yol Kesenler: Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Çok güzel bir gün olmuş Keşke mesafe yakın olsaydı da Bizlerde katılabilseydik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 Durduğu yerde bile hızlı gidenler: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 Yakışıklı makina detayları: Kahvaltıdan notere; Cavit Ağa hazırlıklı gelmiş , bize de hayırlısı olsun demek düşer: Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 super bır gun gecırdım:) tanıdıkları gormek,tanımadıklarımla tanışmak cok guzeldı.amman formumuza nazar deymesın ufaklıklar (bulut ve doga) renk kattılar ıyı ki geldıler:) herkezin neşesi pacasından akıyordu,sık sık yapalım bunu.. cavıt abının,osman ustamızın v6 mondeosuna pazarlık yapıp el sıkısması da gunun magazınsel degerı yuksek haberlerındendi Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 çok güzel bir kahvaltı sabahı oldu.herşey mükemmeldi,kahvaltı,sohbet,arabalar,katılımcılar. Yorum bağlantısı
Metin Duba 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 doğa da çok mutluydu.çok yorulmuş hala uyuyor Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 super bır gun gecırdım:) tanıdıkları gormek,tanımadıklarımla tanışmak cok guzeldı.amman formumuza nazar deymesın ufaklıklar (bulut ve doga) renk kattılar ıyı ki geldıler:) herkezin neşesi pacasından akıyordu,sık sık yapalım bunu.. cavıt abının,osman ustamızın v6 mondeosuna pazarlık yapıp el sıkısması da gunun magazınsel degerı yuksek haberlerındendi ekonomik krizin olduğu bu günlerde sabah kahvaltısına sn:Bayram Bekman 1982 oldsmobile eldorado su ile v8 5,7 litre,sn:Çağlar Bayur v2,5 v6 mondeosu ile,sn:Osman Dumanlı 2,5 v6 yeni kasa mondeosu ile,sn:Serdar Çelebi 2,5 v6 mondeosu ile katılım yaparsa düşünün derim artık paranın kimde olduğunu. buyrun sn çağlar bayur bu da belgeler. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 çok güzel bir kahvaltı sabahı oldu.herşey mükemmeldi,kahvaltı,sohbet,arabalar,katılımcılar. kahvaltı kelimesini en çok kullanan kim aceba çok güzel bir organizasyonundu.çok güzel şeyler konuşuldu forumla alakalı herkesin öneri düşünceleri Selçuk beyle tartışıldı.Serkan beyide aramızda görmek ayrıca güzeldi.yakında tekrar toplanmak dileğiyle... ekonomik krizin olduğu bu günlerde sabah kahvaltısına sn:Bayram Bekman 1982 oldsmobile eldorado su ile v8 5,7 litre,sn:Çağlar Bayur v2,5 v6 mondeosu ile,sn:Osman Dumanlı 2,5 v6 yeni kasa mondeosu ile,sn:Serdar Çelebi 2,5 v6 mondeosu ile katılım yaparsa düşünün derim artık paranın kimde olduğunu. buyrun sn çağlar bayur bu da belgeler. bence benzinden çok kahvaltı tabagını tartışmakta fayda var sayın Tayfuın bey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 59 Model motorsuz, şanzımansız araban olursa, başka arabaların yanında hasret giderirsin pozu: Arabanın yakışıklısı: Tek Karede: 20 Silindir, 10.7 Litre, 510 Ps, yeterince subap , tork, konfor: Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 kahvaltı kelimesini en çok kullanan kim aceba çok güzel bir organizasyonundu.çok güzel şeyler konuşuldu forumla alakalı herkesin öneri düşünceleri Selçuk beyle tartışıldı.Serkan beyide aramızda görmek ayrıca güzeldi.yakında tekrar toplanmak dileğiyle... bence benzinden çok kahvaltı tabagını tartışmakta fayda var sayın Tayfuın bey kahvaltı tabağını konuşmasak. Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 ekonomik krizin olduğu bu günlerde sabah kahvaltısına sn:Bayram Bekman 1982 oldsmobile eldorado su ile v8 5,7 litre,sn:Çağlar Bayur v2,5 v6 mondeosu ile,sn:Osman Dumanlı 2,5 v6 yeni kasa mondeosu ile,sn:Serdar Çelebi 2,5 v6 mondeosu ile katılım yaparsa düşünün derim artık paranın kimde olduğunu. buyrun sn çağlar bayur bu da belgeler. ıyı ki malıyecıler burda degıl Yorum bağlantısı
Metin Duba 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Allah analı babalı büyütsün. Çok tatlı bir bıcırık. İnşaallah benim de olur da bol bol öperim Eyvallah sağolasın.İnşallah Allah sanada,tam gönlüne göre bir evlat verir.. Dehşet güzel bişey. Herşeyin önüne geçiyor. Allah herkesin evladını analı babalı büyütsün. Yorum bağlantısı
Metin Duba 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Tabak(lar): Tabakları görünce tekrar acıktım. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Bundan sonraki toplantı açık havada ve mangal partisi olsun hanımlar öyle emretmişler Yorum bağlantısı
Recommended Posts