Mehmet Ozyurek 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Bu resimden sonra ali 50 kilo aldı sonra 40 ını geri verdi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Adnan abi resimden aktif kalanlar ya mod ya admin Ali abi ile ben dışındaki diğer üyeleri ben çoktandır görmüyorum. Fatih abi pek giremiyor Tayfun abi pek giremiyor, kardeşide de öyle ( şimdi ismini çıkaramadım) Cavit Aga da eskisi gibi yok, yine o amerikanci bi abi var ismini çıkaramadım o yok vs ha bunları sanki bak sen fire yok dedin ama ben var diyorum gibi değil. çoğunun başka işleri güçleri var sanırım. ondan da giremiyor olabilirler. O değil Serkan abi haklıymış ben o toplantıdan sonraki 1-2 toplantı dışında kaçırdığım pek olmamış hatta o günü hatırlıyorum navigasyon yoktu. tarifle bulmuştum mekanı. hatta kgsde bakiyem yoktu da Tayfun abi sağolsun köprüden geçerken okutmuştu benim araç içinde. benim istanbula ilk gelişimdi o derece Ali abiyi ilk defa o gün görmüştüm ve sonra bi gitme durumu olmuştu forumdan dönünce sevinmiştim sırf muhabbeti için geliyordum onun olduğu toplantılara. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 (düzenlendi) Oğuzhan'a bak, Babasının boyunu geçti şimdilerde 15 Ağustos 2013 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 Adamda bir karış sakal var Emin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts