Metin Duba 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Açık havada mangal.. İyi fikir.Ve az evvel bizde bunu konuşuyoduk .. Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Çok güzel bir pazar sabahı oldu,gelen tüm arkadaşların ayaklarına sağlık..Birdahaki mangal partisi olursa süper olur.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Güzel bir toplantı olmuş. Devamının gelmesi dileğiyle... Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 bakın ne yalan söyleyeyim bu mangal fikri kimden çıktıysa alnından öpmek lazım onun. Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Tek kelime ile bravo. Yaşaşın Fordclub... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Çok harika bir gün geçirdik..Serkan Toker bize çok güzel bir süpriz yaptı,Ayaklarına sağlık. Uzaktan yakından gelen herkesin ayaklarına sağlık.Organizasyona vesile olan Mert,Çağlar,ve bizi yalnız bırakmayan Selçuk bey başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler..Fatih bizleri götürüp getirdi sağol kardeşim. Sinan'ın hasta olduğunu duyduk, Geçmiş olsun kardeşim.. Cavit Bey götürüyorsun bakıyorum ,afiyet olsun. Teşekkür ederim, Çağlara kötü yakalandım.. Kahvaltıdan notere; Cavit Ağa hazırlıklı gelmiş , bize de hayırlısı olsun demek düşer: Hakan toplantıya gelmediği için bende ona en büyük ceza ne olur diye düşündüm ve aklıma onun başından aşağıya kaynar sular döktürecek bu detay geldi..Hakan şimdilik bu iş şaka ama yolun düşer bida gelmezsen Osman ustanın (Maşallah)mükemmel arabasına göz dikerim ona göre..Osman bunu kolay kolay satmaz ama neyse.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 güzel bir gün oldu dönerken otobana giremedim ama kaybolmadan geldim o bana yetiyor köprü geçişinde kgs sini benim için kullanan Tayfun beye de teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 gerçekten çok güzel bi gün geçirdim süper di tekrar tekrar diyorum işim olmasaydıda sonuna kadar durabilseydim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 bu arada ben gelene kadar stickerlar bitmişti elinde fazladan olan var mı Yorum bağlantısı
Metin Duba 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Teşekkür ederim, Çağlara kötü yakalandım.. Hakan toplantıya gelmediği için bende ona en büyük ceza ne olur diye düşündüm ve aklıma onun başından aşağıya kaynar sular döktürecek bu detay geldi..Hakan şimdilik bu iş şaka ama yolun düşer bida gelmezsen Osman ustanın (Maşallah)mükemmel arabasına göz dikerim ona göre..Osman bunu kolay kolay satmaz ama neyse.. Cavit Bey Trakyalılık var mı? Bugün kahvaltıda bizimkiler gibi konuşuyormuşsunuz gibi geldi de... Malum ''üj bej''.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 Avatarları güncel tutmak gerekiyor, ilk defa karşılaşınca zar zor tanıdık. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Cavit Bey Trakyalılık var mı?Bugün kahvaltıda bizimkiler gibi konuşuyormuşsunuz gibi geldi de... Malum ''üj bej''.. Hayır, Kayseriliyim..Ortama ayak uydurmuş olabilirim. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 (düzenlendi) 59 Model motorsuz, şanzımansız araban olursa, başka arabaların yanında hasret giderirsin pozu: Arabanın yakışıklısı: Tek Karede: 20 Silindir, 10.7 Litre, 510 Ps, yeterince subap , tork, konfor: bu arada arabamı yakışıklı seçtiğin için teşekkür ederim çağlar abi 1 Şubat 2009 tarihinde Ali G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Sezgin,İstanbul yapar da biz yapamaz mıyız? En kısa zamanda Eskişehir olarak biz de bir kahvaltı organizasyonu yapalım. Ne dersin? Bu kadar kalabalığı toplamak için önümüze gelen Ford'luyu çiçek zoruyla club üyesi yapmamız lazım. V6 falan da bulamayız. Kalabalık bir şehir dışı toplantıya iştirak etmemizde yarar var. Misal Yıldız sitesi olursa derhal gidelim kardeşim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Güzel olmuş... Katılanların ayağına sağlık... Gönlüm sizinleydi.. Tebrikler.. Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 (düzenlendi) Günün sürprizi ile başlayalım: Ankara da Kaçkar yok ise, bu adamın burada ne işi var Şehirlerarası bir katılım gerçekleşti. serkan bey sizin ne işiniz var oralarda. tesadüfmüdür acep:D:D güzel toplantı olmuş. organizasyon güzel. tebrikler.. 1 Şubat 2009 tarihinde Orhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 serkan bey sizin ne işiniz var oralarda. tesadüfmüdür acep güzel toplantı olmuş. organizasyon güzel. tebrikler.. Tesadüf değildi.. Bir hafta öncesinden haberim vardı... Sağolsun.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 Emmi senin resmini çerçeveye koyup, etrafını karanfil ile süsleyip masanın başına koyacaktık ama nasip olmadı Mangal iyi fikir, Wd-40 ile de ilk ateşini çok güzel alıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Emmi senin resmini çerçeveye koyup, etrafını karanfil ile süsleyip masanın başına koyacaktık ama nasip olmadı Mangal iyi fikir, Wd-40 ile de ilk ateşini çok güzel alıyor. Çok düşüncelisin Çağlar.. Mumda yakacakmıydın sağına soluna.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 Önce resim falan koyalım diye iyi niyetle söylemiştim de sonra arkadaşlar beni uyardı, valla kötü bir niyetim yoktu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Yapmak istediyseniz yapaydınız canım.. nolacak.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Bazı ailevi sorunlar yüzünden katılamadım her iki açıdanda üzgünüm. Okuduklarımdan saonuç çıkarırsam iyi ve güzel bir gn geçirilmiş buna sevindim. Tekrarında görüşmek üzere. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Bu gün yapılan organizasyona katılan herkese çok teşekkür ederim. Benim için son derece keyifli ve eğlenceli bir organizasyon oldu. Fotoğraf makinasını getirdim ama bir kare poz bile çekmedim. Resim yok malesef... Bu buluşmaları daha sık hale getirirsek daha güzel olur kanımca. Şahsen ben birdahaki buluşmayı iple çekiyorum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts