Çağlar Bayur 1 Şubat 2009 Yazar Paylaş 1 Şubat 2009 Bir dahakine de fotoğraf makineni getirecek misin? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Bir dahakine de fotoğraf makineni getirecek misin? Getirmem mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 şunu anladım istanbullu fordcular genelde avrupa yakasında karşıya geçen 2-3 araba vardı Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 emeği geçen herkese teşekkürler forumdan tanıdığımız arkadaşlarımızla yüz yüze görüşüp keyifli bir pazar kahvaltısı yapmak gayet güzeldi,Serkan Bey in katılımı sürpriz oldu bizim için,katılımcı sayısı gayet iyi olup mekanda şaşkın gözler dışarda araç başına toplanan onlarca kişiye ilginç gözlerle bakıyordu,Cavit abi ve tayfası pusu kurup bir opel astrayı bekliyorlardı aracı gözüne kestirmişti Cavit abi burundan çarpmam için talimat verdi,fakat yufka yüreği güzelim astraya kıyamadı ve vaz geçti günden aklımda kalan güzellikler bunlar Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Bu gün yapılan organizasyona katılan herkese çok teşekkür ederim. Benim için son derece keyifli ve eğlenceli bir organizasyon oldu. Fotoğraf makinasını getirdim ama bir kare poz bile çekmedim. Resim yok malesef...Bu buluşmaları daha sık hale getirirsek daha güzel olur kanımca. Şahsen ben birdahaki buluşmayı iple çekiyorum... makinanı kontrol et biz Tayfun'la 3-4 poz çektik Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Fatih kardeş, öyle bir ileti yazıp kaçmak yok. Makinandaki fotoğrafları ortaya bir dök bakalım daha yeni geldim minik tuğçe gezmek istedi fotoları en kısa zamanda ekliyorum,kaçmak yok tabiki Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Hiç haberim yok Hemen resimleri buraya aktarıyorum efenim... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Güzel olmuş... Katılanların ayağına sağlık... Gönlüm sizinleydi.. Tebrikler.. Yazın senide bekleriz Emmi.. İyi fikir, malzemede de var, Bilo ile traktör sedan. 2 ayrı mangal ateşi yakabiliriz. Bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar, Bir kibrit bir milyon ağacı yakar.. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Toplu çekildiğimiz çok resim vardı. Onları da buraya koyarsanız seviniriz. (Çağlar Abi duyuruyu üstüne alın bence ) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Ben hala Üsküdar'ı arıyorum yahu.... Değerli İstanbul ekibinden tüm arkadaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.Pek bilmediğim halde küçük bir İstanbulk turundan sonra sizleri bulabildim.Hepinize teşekkür ederim, sağolun....Bendeki resimleri artık yarın akşam ekleyebilirim sanırım..Bu gecede kaldım burda. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 daha yeni geldim minik tuğçe gezmek istedi fotoları en kısa zamanda ekliyorum,kaçmak yok tabiki işte benim fotolar Yorum bağlantısı
Can Karacaer 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 İyi katılımlı bir toplantı olmuş... Pazar pazar çalışmak zorunda kaldım yahu... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 keyifler yerindeydi gülücük ve güzel sohbet hiç eksik olmadı,boğazın güzellikleri içinde fincan çaylar yudumlanırken... Yorum bağlantısı
Dimitri Hristofyas 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Bir dahaki buluşma ne zaman olur bir fikriniz varmı? Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Çok harika bir gün geçirdik..Serkan Toker bize çok güzel bir süpriz yaptı,Ayaklarına sağlık. Uzaktan yakından gelen herkesin ayaklarına sağlık.Organizasyona vesile olan Mert,Çağlar,ve bizi yalnız bırakmayan Selçuk bey başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler..Fatih bizleri götürüp getirdi sağol kardeşim.Sinan'ın hasta olduğunu duyduk, Geçmiş olsun kardeşim.. Teşekkür ederim, Çağlara kötü yakalandım.. Hakan toplantıya gelmediği için bende ona en büyük ceza ne olur diye düşündüm ve aklıma onun başından aşağıya kaynar sular döktürecek bu detay geldi..Hakan şimdilik bu iş şaka ama yolun düşer bida gelmezsen Osman ustanın (Maşallah)mükemmel arabasına göz dikerim ona göre..Osman bunu kolay kolay satmaz ama neyse.. abi ne demek her zaman gidelim derim,Sinana geçmiş olsun dileklerimle yeni aracın hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 gercekten cok güzel katılanların ayaklarına ayarlayanların emeklerine saglık Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 (düzenlendi) güzel bir gün oldu dönerken otobana giremedim ama kaybolmadan geldim o bana yetiyor köprü geçişinde kgs sini benim için kullanan Tayfun beye de teşekkürler sendeki de şans yani arkadaş Cavit Bey Trakyalılık var mı?Bugün kahvaltıda bizimkiler gibi konuşuyormuşsunuz gibi geldi de... Malum ''üj bej''.. işte bu güzel bebek sarı saçlıydı nasılda farkedemedim,bende tekirdağlıyım Ben hala Üsküdar'ı arıyorum yahu.... Değerli İstanbul ekibinden tüm arkadaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.Pek bilmediğim halde küçük bir İstanbulk turundan sonra sizleri bulabildim.Hepinize teşekkür ederim, sağolun....Bendeki resimleri artık yarın akşam ekleyebilirim sanırım..Bu gecede kaldım burda. ayağınıza sağlık 1 Şubat 2009 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 güzel bir gün oldu dönerken otobana giremedim ama kaybolmadan geldim o bana yetiyor köprü geçişinde kgs sini benim için kullanan Tayfun beye de teşekkürler ne demek kardeşime bak sen ya kgs nin oks nin öss nin lafımı olur aramızda. Yapmak istediyseniz yapaydınız canım.. nolacak.. senin bizdeki yerin çok sağlam ordan kıpırdama emmi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Bir dahaki buluşma ne zaman olur bir fikriniz varmı? Hoş geldiniz..Tarih belli olmuyor,Forumu sürekli takip ederseniz yakalarsınız.Ama bahara kadar olmaz herhalde, Yorulduk... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 (düzenlendi) cavit abi çıkarken seninle görüşemedim kusura bakma 1 Şubat 2009 tarihinde Ali G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 yorulmakmı cavit abi sen daha dur en genç üyemiz sayılırsın. baharı bekleyen kumrular gibi demek geldi içimden. o kadar uzatmayalım cavit abi en kısa zamanda mangalı patlatalım emmimi bu sefer zorla getirelim ama. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Arkadaşlar katılmamamın önemli bir nedeni vardı. Tamam fordclubtr bizim için ayrı bir dünya, hepinizi çok severim ammaaaaaaa....Gelgelelim haftasonu bir fırsat çıktı, iki kafadar Ankara'ya gittik. Çocukları ve Nezaket'i gördüm. Sıpaların beni gördüklerindeki bakışları dünyaya bedeldi. Değil v6 mondeo, v12 mustang olsa buna değmezdi. Velhasılı kelam, çok eğlenmişsiniz, çok güzel anlar geçirmişsiniz. Ama benim kadar güzel zaman eminin hiçbiriniz geçiremedin Bi dahaki sefer inşallah kaçmaz. Doğru söylüyorsun, Bazı şeylerin değeri paha biçilemiyor..Hakan sendeki direksiyon v6 uyumlumudur, Lazımda.. Diğer taraftan tam benlik toplantıymış. Erkan da olacaktı ki siz toplantı görün Erkanın muhabbetine şahit olduğum için biliyorum, Keşke olsaydınız.. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Yorulduk... Cavit Abi fazla yorulma sen, daha aldığın V6 nın parasını ödemedin Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 cavit abi çıkarken seninle görüşemedim kusura bakma Rica ederim Ali, ne kusuru. Gelmeniz yeterdi zaten.. baharı bekleyen kumrular gibi demek geldi içimden. o kadar uzatmayalım cavit abi en kısa zamanda mangalı patlatalım emmimi bu sefer zorla getirelim ama. Emmiyi zorlamaya gerek yok, Bi spoiler bulalım yeter.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts