Ali Gürsoy 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 ilk defa böyle bi organizasyona katıldım ve çok beğendim bundan sonra istanbuldaki bütün organizasyonlarda olmaya çalışıcam herkese teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Cavit Abi fazla yorulma sen, daha aldığın V6 nın parasını ödemedin Borç yiğidin kamçısı.. Mert Sinandan haber varmı.? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Mert Sinandan haber varmı.? Sinan'dan haber yok abi. Msn'e falan da girmedi 2 gündür, merak ettim. Yarın sabah bi arayayım bakalım... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Direksiyonun kollarında fazladan 2'şer tuş daha var.Cavit abiii, aloş'a teslim ederim seni ha. Bir parmak işaretime bakar, parça pinçik eder Sinan'ı dün bi v6 ezmiş Hakan resimde dikkatini çekmedi galiba, bak bakalım yanımda kim var. Astra güzel araba.. Yorum bağlantısı
Sina Güran 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Ben bu tip toplantıları başka forumlarda da yaşadım fakat yaş olarak ve nişanlanmış olmamdan dolayı da arayışlarım değişti. Hep nişanlım ile gidebileceğim seviyeli ve aile ortamı olan bir toplantı olmasını istemiştim, bu manada hem kendi adıma arkadaşlıktan ve sohbetten hemde nişanlımın yalnız kalmayıp benim kadar sohbet edip iyi zaman geçirmesinden dolayı çok keyif aldım. Katılan herkese teşekkürler. Midillimde diğer biraderleriyle kaynaştı. En küçük segmentteki araç yanlış görmediysem benim aracımdı katılımcıların arasında, oda enteresan oldu Bir dahaki buluşma ne zaman olur bilemiyorum tabi fakat mevsimi geldiğinde bir mangal patlatalım isterim. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 (düzenlendi) Ayrıca ben derin FCTR'nin üyesiyim. Maliye memuru olarak mı? 1 Şubat 2009 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Cebit eğeee. Savaş ilan etme. Aloş'u mumla aratırım. O paint biliyor, ben fotoşop. Ayrıca ben derin FCTR'nin üyesiyim. Birden aklıma otomatik araba sevmediğim geldi. Sabah gel anahtarı vereyim, Yalnız vergileri çokmuş sana iyi bir maliyeci lazım.. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Mert, zannedersem, seninle kısa süre içerisinde bir buluşmamız vardı. Sonun Sinan'dan beter olmasın dikkat et Hakan abim sen başımızın tacısın. Sana en kral V6'lar helal olsun, Allah seni başımızdan eksik etmesin abim. Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 hey gıdı gunler... bırı mangal mı dedi hemen yapalım :) Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 (düzenlendi) yorulmakmı cavit abi sen daha dur en genç üyemiz sayılırsın. baharı bekleyen kumrular gibi demek geldi içimden. o kadar uzatmayalım cavit abi en kısa zamanda mangalı patlatalım emmimi bu sefer zorla getirelim ama. Tayfun neden beni şaşırtmıyosun her yemek ile ilgili ileti okudugumda sen çıkıyosun karşıma şaka bir yana en kısa sürede gelicem yanına 1 Şubat 2009 tarihinde Serdar Yeni tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Emmiyi zorlamaya gerek yok, Bi spoiler bulalım yeter.. Zamanım uygun olsa spoilersizde gelirdim.. Ama spoiler ile dönmek çok keyifli olurdu galiba Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Zamanım uygun olsa spoilersizde gelirdim.. Ama spoiler ile dönmek çok keyifli olurdu galiba bi tane hasarlı vardı sahibinden de gündüzde konusu oldu adamı aradım önce arabayı sordum .az daha konusup spoyleri isticektimde satmış arabayı bugün kaporasınıda almış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Emmi, gaz teli ile birlikte atlayıp gelseydin kargoya?? Daha ucuza gelmez miydi? Hakan, evet senin kadar kilolu değilim ama.. O kadar da değil yavv. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Çok eğlenceli ve de faydalı bir organizasyon oldu. Bir sonraki sıcak havaya denk gelse de titremeden takılsak Mangal mı dediniz Smiley canavarları yenilemeler var ! Siftah benden olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Teknik adam dediğin böyle olur... Yazdığı cümleye göre smiley buluyor Hakan bu senin için kardeşim Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Hasarlı bir araba daha vardı (Tamponunda kedi girecek kadar deliği olan). Sökseydiniz ondan spoileri yok ben onun sahibini tanıyorum vermez o Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Hasarlı bir araba daha vardı (Tamponunda kedi girecek kadar deliği olan). Sökseydiniz ondan spoileri Astarı yüzünden pahalıya gelir onun . Emmi kriz bitene kadar para harcamamaya kararlı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 yok ben onun sahibini tanıyorum vermez o Daha yaptırmamış mı tamponu Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Daha yaptırmamış mı tamponu yok duruyodu öyle ... Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 (düzenlendi) Daha yaptırmamış mı tamponu Aerodinamiği bozuk o arabanın. Tampona havayı alınca paraşüt etkisiyle yavaş gidiyodur şimdi. Spoyler de yere bastırıyor nasıl olsa, olduğu yerde çakılıp kalır. Bizim tırtlar geçer onu Mehmet Abi. 1 Şubat 2009 tarihinde Sezgin Gerid tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taha İlgen 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 güzel bir buluşma olmuş,bir dahakine katılabilirim bende inşallah Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 i c e ney onu anlamadım ben. ben dedim bu araba v6 otomatik olsa olsa sireksiyondan vites değiştirme vardır Evvveet.. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 Çok eğlenceli ve de faydalı bir organizasyon oldu. Bir sonraki sıcak havaya denk gelse de titremeden takılsak :lol2: Mangal mı dediniz Smiley canavarları yenilemeler var ! Siftah benden olsun ooo maşallah selçuk abi bu ne hız böyle. seni tanımak güzeldi fikir paylaşımı açısından olsun sohbet açısından olsun güzel dakikalar yaşadık. Zamanım uygun olsa spoilersizde gelirdim.. Ama spoiler ile dönmek çok keyifli olurdu galiba abi sen merak etme 2758 haricinde bir spoylerli v6 daha var,kendileri biraz daha üstüme gelirlerse sn2758 e yapmadığımı kendilerine özenle yapacağım ve seninde harika bir spoylerin olacak. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 Smiley canavarları yenilemeler var ! Siftah benden olsun Sağol Selçuk bey, Smiley'ler çok faydalı oluyor.. Çağlar bunları çok sevecek.. :lol2: Daha yaptırmamış mı tamponu Tamponu gören durup yol veriyormuş, Yoğun trafik için çok faydalı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts