İçeriğe Yönlendir

1 Şubat 2009 - İstanbul Kahvaltı Fotoğrafları

Çağlar Bayur

Recommended Posts

İlkay Alpertonga

Çok güzel bir pazar günü geçirmişsiniz, imrendim vallahi.

Ben de çalışacak tam günü seçmişim, ailecek katılmayı çok isterdik.Bir dahaki sefere inşaallah.

Bu gibi toplantıları kaçırmaktan hala "FordClub" logosuna sahip olamadım. :help:

Herkese selamlar,sevgiler.

İlkay Alpertonga

Yorum bağlantısı
Sina Güran

Polanezkoy çok güzel oluyordu vakti zmanında artık nasıl bilemiyorum tabi.

Birde fordclub ile çok zaman önce maşukiye de bir mangal yapmıştık ki oda keyifliydi...

Bu arada sticker istiyorum fakat bu stickerın cama yapıştırılan tip değil saca yapıştırılan tip lazım, nerden nasıl yaptırılabilinir?

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil
Polanezkoy çok güzel oluyordu vakti zmanında artık nasıl bilemiyorum tabi.

Birde fordclub ile çok zaman önce maşukiye de bir mangal yapmıştık ki oda keyifliydi...

Bu arada sticker istiyorum fakat bu stickerın cama yapıştırılan tip değil saca yapıştırılan tip lazım, nerden nasıl yaptırılabilinir?

aman sina ne polanezi saçmalama sen en son ne zaman gittin bakim oraya he :help:

konuş bana masun numarası yapma :superman:

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

her şey o kadar güzeldi ki tadı damagımda kaldı bundan sonraki buluşma nerede olursa olsun mutlaka gelmeye çalışacagım ama fazla uzatmayalım bence

Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri
(düzenlendi)

bi öneride ben yazim :help:linki.

tarihinde Serdar Yeni tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Çok güzel bir pazar günü geçirmişsiniz, imrendim vallahi.

Ben de çalışacak tam günü seçmişim, ailecek katılmayı çok isterdik.Bir dahaki sefere inşaallah.

Bu gibi toplantıları kaçırmaktan hala "FordClub" logosuna sahip olamadım. :help:

Herkese selamlar,sevgiler.

İlkay Alpertonga

İlkay bey, Serkan sağolsun sizler için taa Ankaralardan kendi hazırladığı stickırlardan getirmiş.Bidakine buluruz birşeyler üzülmeyin.. :superman:

Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri
Serdar müthişsin. Birde otoparkı varsa tadından yenmez.

(İleride) Hatunla gidilecek mekanlar listesine ekliyorum :help:

Sefa bey buraya geçen ramazan iftara 3 arkadaşım gitmişti.çok güzel ve ucuz bir yermiş sahipleride bir o kadar cana yakın diye anlattı.otopark sorunu yok önünde yer mevcutmuş.hatta yemek yerken arabalarını falanda yıkamışlar :superman: bende annemi ve kardeşimi götürmek için kaydetmiştim adresi :)

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Sefa bey buraya geçen ramazan iftara 3 arkadaşım gitmişti.çok güzel ve ucuz bir yermiş sahipleride bir o kadar cana yakın diye anlattı.otopark sorunu yok önünde yer mevcutmuş.hatta yemek yerken arabalarını falanda yıkamışlar :) bende annemi ve kardeşimi götürmek için kaydetmiştim adresi :D

Maşukiye'deki işletme sahiplerinin çoğu öyle... Ben rastgele iki yere gitmiştim ikisinden de memnun ayrıldım. Temiz hava ve bol gıda da cabası. Hatta birinde nakit para az olduğu için kredi kartı sordum, adamcağız paran yoksa sonra getir kardeş dedi. İnsanımızın gönlü zengin :p

Yorum bağlantısı
Taha İlgen

maşukiye: çok güzel balık restoranları var,kahvaltı da olabilir.

kartepe: tam mangallık mekan

Yorum bağlantısı
Sina Güran
Ne zaman?

Baya bi zaman önce diyebilirim. 4 senesi çok rahat var. Mertol da vardı hatta. Belki yanılıyorda olabilirim gerçi... Şimdi aklıma geldi de focusum.com diye bir site vardı, ona da gitmiş olabilirim... :):D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Arkadaşlar Ankara'ya ancak gelebildim.Bendeki resimlerden birkaçını ekliyorum, başka isterseniz 5 Tl./Adet karşılığı eklemeye devam ederim.. :D

Aslında gönlünde V6 modi yatıpta astaraya binmek zorunda olan sn. Elöver'in arabaya bakışı..... :)

doukan067gj9.jpg

Kahvaltıdan bir enstantane...

doukan005jg5.jpg

Arabayı parçalamaya çalışıyorlar....

doukan007ld4.jpg

doukan017ka5.jpg

doukan063cx3.jpg

doukan036wb2.jpg

Yorum bağlantısı
Sina Güran
başka isterseniz 5 Tl./Adet karşılığı eklemeye devam ederim.. :)

Bu seferlik promosyon yapsan ayağımız alışsın diye olmaz mı? :D

:rolleyes:

Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri
Maşallah pek bi yakışıklıymış :rolleyes: Gerçi araba da çok yakışıklı :D

aşağı yukarı büyük bir çoğunluğun resimlerdeki bakışı o arabaya doğru :)

Ali bey'in resmi, Cavit abi'nin puntonun önündeki resmi :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Bu seferlik promosyon yapsan ayağımız alışsın diye olmaz mı? :D

:rolleyes:

makina malum kaliteli bakım masrafları ancak kurtarıyor demekki,sağol serkan abi çok kaliteli fotoğraflar eline sağlık

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil

ali bey nerdesin sen bu resimlere sessiz kalmazsın.

serkan abi resimler çok güzel tecrübeli çekim olduğu belli.

Yorum bağlantısı
Barış Çelik

Yahu benim hiç bir şeyden haberim yok istanbulda olursa banada haber edin yahu :wub:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

gerçi gene avrupa yakası olacak ama sarıyerde çırçırı duyanlarınız vardır belki bahar ayları ve yazları gayet güzel oluyor kocaman otoparkıda var mekanın en güzel özelliğide etinizi ve herçeşit ihtiyacınızı yanınızda getirebilmeniz mekan çalışanlarına kalan sadece mangal ve masaya servis açmak fiyatlarda gayet güzel yıllardır ailecek ve arkadaşlarımla gittiğim yerlerden biridir bilginize...

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil
darıs basına tayfun :rofl: :lol2:

cümlemize aminnnn.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Klavyene sağlık Ali kardeş, Hakan'a karşı her zaman yanındayım.Bunlarda senin için olsun..... :lol2:

doukan071rj8.jpg

doukan073do7.jpg

doukan035uv4.jpg

doukan084xa6.jpg

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil

serkan abi çok kalite resimler yakalamışsın.

hele şu sw focus olan resim yokmu nasıl yakalıdın onu merak ettim.

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil
Güzel yakalamışım değilmi, kıskananlar çatlasın.Emeğe saygı lütfen....Ayrıca arabada sahipleride süper birazda ondan iyi çıkmıştır. :good1:

eyvallah abi o senin iyiliğin.

Yani bilinçli bir poz verme olayı yok :D Anlık olarak iki sahibinin de objektife bakası gelmiş. Tam o sırada arabanın yanında duruyorlarmış zaten.

yok yok tabi abi tamamen serkan abinin becerisi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...