Fatih Çalıkuşu 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Klavyene sağlık Ali kardeş, Hakan'a karşı her zaman yanındayım.Bunlarda senin için olsun..... süper fotoğraf kareleri RS ve Tarık & Tayfun Yeşil abilerim çok iyi poz vermişler,tebrikler Yorum bağlantısı
Sina Güran 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Hava biraz ilk bahar vari olacağını bilsekte 2. bir organizasyon yapsak... Bu arada dikkat ettimde hepimiz otokoçta araçları sanki daha önceden provası çok yapılmış gibi simetrik olarak dizdik (ben hariç, ortada .ıçan gibi kaldım ) sonra tam önünden bir foto almamışız... Yorum bağlantısı
Barış Çelik 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 (düzenlendi) Bu fotoğrafları yabancı asıllı biri görse kesin mafya çatışması var der Kareler Gerçekten harika 2 toplantı olursa istanbulda bende gelecem ortam gerçekten çok güzel 4 Şubat 2009 tarihinde Bar?? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 Ben hastanede yatim siz sigara böreği filan ohhh Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Ben hastanede yatim siz sigara böreği filan ohhh Sana kim dedi bisikletle gez üşüt diye, Q7 neyine yetmiyor.. Ogün Mert'e sorduk seni,telefon açalım dedik,Abi ben aradım cevap vermiyor,biraz rahatsızdı dedi..Tekrar geçmiş olsun,Üzme bizi.. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Ben hastanede yatim siz sigara böreği filan ohhh sigara sende derin izler bırakmış anlaşılan Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 sigara sende derin izler bırakmış anlaşılan Abi sende dumanavcısı gibi konuşuyorsun sigaradan soğutucan beni Kumarım yok kahveye takılmam bi sigara Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Kumarım yok kahveye takılmam bi sigara Varan Cafe de kahveden farksız zaten Sen pasif içicisin bence Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Varan Cafe de kahveden farksız zaten Sen pasif içicisin bence Varana gitmiyorum artık Tırtladı orası...Pasiflik bize yakışmaz gerçek içiciyiz. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Varana gitmiyorum artık Tırtladı orası...Pasiflik bize yakışmaz gerçek içiciyiz. Sigarakolik değilsin yani, akşamdan akşama sadece Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Sigarakolik değilsin yani, akşamdan akşama sadece Bu ara evde oturdugumdan hiç içmiyorum Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Bu ara evde oturdugumdan hiç içmiyorum İçme zaten o zıkkımı, ne gerenk var Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 İçme zaten o zıkkımı, ne gerenk var Duman avcıları forumu dicem Fordclubtr olmasın Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Abi sende dumanavcısı gibi konuşuyorsun sigaradan soğutucan beni Kumarım yok kahveye takılmam bi sigara seni düşünüyoruz arkadaşım fena mı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 Galaxy forumdan değildi.Toplantılar başlığını takip ederseniz katılabilirsiniz tabi, bekleriz... Yorum bağlantısı
Özgür Temiz 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 fiesta kimin ya benimkinide öyle yapsın Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 fiesta kimin ya benimkinide öyle yapsın Sina Güran'ın olması lazımdı... Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 arkadaşlar arabalarınızın resimlerini forumun neresinde bulabilirim. renk seçmeye çalışıyorum da çok yardımcı olurdu bu gerçek zaman resimleri. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2009 Yazar Paylaş 31 Mart 2009 Arabam konusu altında birçok fotoğraf bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Arabam konusu altında birçok fotoğraf bulabilirsiniz. teşekkürler de çağlar abi sizi bizi bırakalım. 34 yaşındayım ve 97 den beri 4 arabam ford oldu (bulsam beşinciyi yapıcam ama otosan sağolsun). sizdenim ben yav. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 bende yeniden kahvaltimi edicez diye bakıyodum konuya Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 bende yeniden kahvaltimi edicez diye bakıyodum konuya he valla ya gene yapsak güzel olurdu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 Yeni kahvaltı fikri olursa zaten 2-3 hafta önceden konuşuruz, ayrı başlık da açarız sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts