Mert Can Üzger 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 E yapalım o zaman kahvaltıyı? Yeni bir başlık açayım mı? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 E yapalım o zaman kahvaltıyı? Yeni bir başlık açayım mı? aç abi yapalım gene bi açık büfe Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 (düzenlendi) Şimdiden afiyet olsun istanbul buluşmalarını protesto ediyorum 1 Nisan 2009 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Şimdiden afiyet olsun istanbul buluşmalarını protesto ediyorum hayırdır Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 1 konuşmaktan yoruldum 2 çok sigara içiyorum 3 boşver Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 1 konuşmaktan yoruldum2 çok sigara içiyorum 3 boşver sinan sen ne yaptın focusunu? arayışta yazıyor bugün? Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 1 konuşmaktan yoruldum2 çok sigara içiyorum 3 boşver gel ne olursan ol yine gel Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 bu hafta sonu full calısıyorum,erteleyebılırsenız sonrakı haftalarda kahvaltıya varım. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 (düzenlendi) Geçmişe gittim bugün ilk buluşmamdı. Hortlatayım dedim. 13 Ağustos 2013 tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Geçmişe gittim bugün ilk buluşmamadı. Hortlatayım dedim. tam hortlama olmuş :D Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Geçmişe gittim bugün ilk buluşmamadı. Hortlatayım dedim. galiba benimde ilk gelişimdi. Ali abinin o zaman da astrasi vardı. Onun muhabbeti dönüyordu.Ben iyi kilo almışım O zaman sanki forum daha güzeldi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 O zaman sanki forum daha güzeldi Anlaşıldı, YGA vekaleti sana vermiş.. Ama şundan emin ol 1 Şubat 2009'da da aynı şeyler konuşuluyordu.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Forumun şimdi nesi var onu anlamıyorum.Eski günler ilk günler olduğu için farklı olur.Şimdi ilk günki heyecanı taşımayınca kaldıki taşındığınıda sanmıyorum haliyle anlam ifade etmeyebilir.Aynı Eski Ramazan'ı şerif gibi değil gibi mantık oluşuyor.Bence yanlış düşünülüyor.O zamanın tadı farklı şimdiki tadı farklı sen ustasın yeniler çırak sonra onlar kalfa olacak sen ve bu böyle uzar gider.Değişen sadece alışılmışlığın farklı boyutu. Yani katılan ve gerçekten Forumdaki sıcaklığı bulan arkadaşlarda seneye aynı cümleleri kuaracak.emmide yazmış.O günlerde aynı şeyler konuşuluyor demiş. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Anlaşıldı, YGA vekaleti sana vermiş.. Ama şundan emin ol 1 Şubat 2009'da da aynı şeyler konuşuluyordu.. Abi o senelerde sen geyik avına çıkardın , şimdi serbest mesela Geçmişe gittim bugün ilk buluşmamdı. Hortlatayım dedim. Bende ilk defa gelmiştim . Ali abi ile karşı karşıya oturmuştuk , astra'yı övüyordu hep hatta ben neredeyse hiç konuşmamıştım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Abi o senelerde sen geyik avına çıkardın , şimdi serbest mesela Ali'cim, zamanla çoğu şey değişiyor.. O zamanlar ben senede 30 bin km yapıyordum Son üç yıldır tatile gidemiyorum... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Buralar hep tarlaymış bir zamanlar Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Abi seninki kilo alma gibi de değil, bu 2009'da gelen kardeşin filan mıydı acaba? Yaşlanmışız hakkatten . Şaçlar beyazladı , metro'da yer verirler yakında bana Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Yaşlanmışız hakkatten . Şaçlar beyazladı , metro'da yer verirler yakında bana Şişhane-Levent kaç durak zaten Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Anlaşıldı, YGA vekaleti sana vermiş.. Ama şundan emin ol 1 Şubat 2009'da da aynı şeyler konuşuluyordu.. abi benim vekaletlik bir sözüm mü oldu evet eskiden de aynı şeyler konuşuluyordur belki. o zamanlar bilmiyordum belki ondan o zamanlar daha güzel geliyordu bana. "cehalet mutluluktur" hesabı. zaten ben daha önce de söylemişimdir büyük ihtimal sana da, forumdan ötürü değil kişilerin kendilerinden ötürü oluyor. insanları tanımak zaman istiyor kaç sene olmuş o günden bu güne benimki öyle kimseyi zanaltında bırakcak bir sitem felan değil gidene niye gittin de demem gidenin arkasından da elden geldiğince laf söylememe çalışırım. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Oğuzhan şimdi tepemden bakıyor.Bu kadrodan fazla kaybımız yok ki. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2013 ordaki bebe şimdi 3e gidiyor Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Soyadaşım o zamanda aynı imiş,elinde makina var,kesin resim çekmiştir ve hala bir yerlerde o resimler duruyodur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts