Çağlar Bayur 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Bugün Liderler servisi istila eden bir çekirge sürüsü vardı; Bir arabada 2 direksiyon birden nasıl olur, Trende de Ghia CC li direksiyon ne arar görün bakalım: Direksiyonlar, röleler havada uçuştu, Osman saolsun birşeyler yaptı ama anlayamadım. 2 Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Bugün Liderler servisi istila eden bir çekirge sürüsü vardı; Bir arabada 2 direksiyon birden nasıl olur, Trende de Ghia CC li direksiyon ne arar görün bakalım:Direksiyonlar, röleler havada uçuştu, Osman saolsun birşeyler yaptı ama anlayamadım. Çok noktadan "direksiyonlu" araba. Hem az yakar, hem de ister sağdan ister soldan kullanılabilirsiniz. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Hani nerede fotoğrafların gerisi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Evet.. Hakan'ın mor halinin resmini istiyorum.. Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Evet.. Hakan'ın mor halinin resmini istiyorum.. Olmamış mı CC işi Hakan'ın? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Olmamış mı CC işi Hakan'ın? Sence... ?? Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Sence... ?? yapmayın adama yazık yüklenmeyin o kadar,bir gün onunda olur cc li arabası. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 yapmayın adama yazık yüklenmeyin o kadar,bir gün onunda olur cc li arabası. Her ne kadar CC taktıramasa da Mandaosuna çift direksiyonlu arabayı yapmamıza yardım etti. Allah ondan razı olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Resim istiyorum... Mor olsun... yapmayın adama yazık yüklenmeyin o kadar,bir gün onunda olur cc li arabası. Beyliğim beylik.. Onun arabaya cc takılana dek konuşurum... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2009 Yazar Paylaş 6 Şubat 2009 CC nin herşeyi tam oldu hatta bir eksik braket vardı, onu da benim arabadan aşırıp söktü kendi aracına taktı ama pedal bölgesinde eksik bir switch kaldı, parça nosu ile e-bayden aratacak. Otosan fiyatı 110 Tl. Yaya koruması=Göbekbag: Yeni tanıştığımız Ali Can: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2009 Yazar Paylaş 6 Şubat 2009 Adam V6 gördü mü dayanamıyor, müşteri zor kaçtı: CC nin gaz telinin takılacağı yer bile hazırdı. Var olmayan ve benim arabadan sökülen braket: Ben bakana kadar direksiyon göbeği takılmıştı arka soketler hazırdı: Sigortası da mevcuttu ama sistem çalışmadı, biraz araştırmadan sonra fren pedalı switchi eksikliğini fark ettik. Parça nosu Hakan da... Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Çağlar Abi sen braketsiz ne yapacaksın bu arada? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 (düzenlendi) çift direksiyon olunca böyle oluyor 6 Şubat 2009 tarihinde Ya?ar Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 çift direksiyon olunca böyle oluyor Bende bunun gibi yapacam yolda. Yanıma oturanın eline verecem direksiyonu, kır ulan yandakinin üstüne diycem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2009 Yazar Paylaş 6 Şubat 2009 Çağlar Abi sen braketsiz ne yapacaksın bu arada? Çıkmacılara haber saldık elbet buluruz biryerlerden, Montajı yapıp Hakanı yolcu ettik ya gerisi kolay. Bu arada Mert Can neler bulmuş neler, bagajı Oto kuaför malzemesi doluydu. Focusun CC si yolda çalıştı mı? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Bu arada Mert Can neler bulmuş neler, bagajı Oto kuaför malzemesi doluydu. Focusun CC si yolda çalıştı mı? Bi gün ayarla da gidelim oraya abi. Dolduralım çantalarımızı Bu aralar şampuan almam lazım benimde, beraber gidersek onu da aradan çıkarırım CC yolda çalışmadı. Hafta içi bi gideyim Osman Ustanın yanına. İnceleyelim bakalım ne olacak bu CC işinin sonu ama direksiyon süper duruyor. Akşam kaç defa aşağıya inip direksiyona baktım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2009 Yazar Paylaş 6 Şubat 2009 Focus trendin ghia ya doğru gidişinin resmidir: CC bir kenara, bu direksiyon ile aracın içi komple değişti sanki. 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 CC bir kenara, bu direksiyon ile aracın içi komple değişti sanki. Hakkaten ben bu kadar değiştireceğini tahmin etmemiştim. Böyle olacağını bilsem alma konusunda hiç nazlanmazdım. Almamda Hakan Abi'nin payı çok var. Çok teşekkür ederim kendisine ve tabi Çağlar-Osman Abilerime de çok çok teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Teşekkürler Sefa Abi. Aynı duyguları yaşamak çok güzel Şu CC işi biterse mercekli farlara da sıra gelecek. O zamana kadar işe girersem de çok daha rahat ederim... Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 Ne diyelim hayırlı olsun ,bunlarla trend ancak çakma bir chia olur. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 Hakan, Mert ikiniz içinde hayırlı olsun, Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 hayırlı olsun mertcan keşke çalışsaydı test edip sonuçlarını paylaşabilseydin Yorum bağlantısı
Recommended Posts