Bayram Bekman 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 ıkınızede hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullanın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Şubat 2009 Yazar Paylaş 7 Şubat 2009 Mert Can ın ilk hedefi deri direksiyona kavuşmaktı, tabii bundan sonra CC çalışması içinde çabalamaya başlar, kaymaklı ekmek kadayıfı olur o zaman. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 hayırlı olsun güzelmiş bendemi taktırsam acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Şubat 2009 Yazar Paylaş 7 Şubat 2009 Bu tip direksiyon bulursanız kaçırmayın. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 (düzenlendi) Ne diyelim hayırlı olsun ,bunlarla trend ancak çakma bir chia olur. Hayırlı olsun.. Hakan, Mert ikiniz içinde hayırlı olsun, Güle güle kullanın.. hayırlı olsun mertcan keşke çalışsaydı test edip sonuçlarını paylaşabilseydin ıkınızede hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullanın hayırlı olsun güzelmiş bendemi taktırsam acaba Hayırlı olsun Mert, güle güle kullan, çok şık olmuş. Herkese çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere nasip olur inşallah... Çağlar Abinin de dediği gibi bu direksiyonu almamdaki asıl amaç deri olmasıydı. Arabanın orjinal plastik direksiyonu parça parça kopuyordu, bende değiştirmeye niyetlendim. Bu direksiyon çıktı karşıma ve aldım. CC işi benim için ikinci plandaydı. Dün Osman Usta ile arabayı biraz inceledik ama çok fazla detaya inemedik, çünkü vakit azdı. İnceledik baktık ve Osman Usta'ya göre CC' nin çalışma ihtimali çok yüksek. Bu kanıya vardıktan sonra CC işi benim için birinci plana geçti. Hafta içi müsait bir zamanda servise uğrayıp tesisatı iyice inceleyeceğiz. Gelişmeleri buraya yazarım. Ayrıca aracımızı Ghia yapma gibi bir düşüncem yok. Ben onu Trend hali ile daha çok seviyorum 7 Şubat 2009 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Can Savaş 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 Mert hayırlı olsun güzel olmuş gerçekten. Ben sökme aşamalarında gitmiştim. Çağlar abi seni göremedim giderken kusura bakma. Ayrıca Liderler Oto tavsiyen için teşekkür ederim. Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 Mert hayırlı olsun güzel olmuş gerçekten. Ben sökme aşamalarında gitmiştim. Çağlar abi seni göremedim giderken kusura bakma. Ayrıca Liderler Oto tavsiyen için teşekkür ederim. Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum Teşekkürler Ali Can. Öncelikle seninle tanıştığıma gerçekten memnun oldum. Yapacağımız organizasyonlarda ve aktivitelerde seni de aramızda görmek isteriz. Aracın nasıl oldu? Carbon Clean işleminden sonra ne gibi değişimler oldu? Koltuklarını gerçekten çok beğendim. Güle güle kullan... Hayırlı olsun... Çok teşekkürler Sami Hoca... Yorum bağlantısı
Ali Can Savaş 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 Teşekkür ederim, elimden geldigi kadar katılmaya çalışırım inşallah. Koltuklar için sagol gerçekten tavsiye ederim. Carbon clean'den sonra performansta çok belli bir artma söz konusu oldu. Sarsıntıda azalma ve yokuşlarda canavarlaşma oldu. Bu da Carbon Clean'in verileri; http://img21.imageshack.us/my.php?image=06022009142zs3.jpg (resim dosyası ekleme sorunu AŞA Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Şubat 2009 Paylaş 7 Şubat 2009 güzel olmuş gle güle kullan mert. Teşekkürler Tayfun Abi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Mert Can'a sor bakalım hangi araba daha yakışıklıymış, mk2 mi yoksa manda mı? Hiç şüphesiz Manda tabiki... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Banada deri direksiyon lazımdı zdy 82de yakınlarımda zaten Uyarsa sana feda olsun. Hakan Abiye ödemeyi yaparsın artık Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 mert hayırlı olsun yeni dreksiyonun desene bizede deri kaplatmak kaldı bugünlerde avensis le ugrasıyorum motor arıza ışığı yandı onu hallettıkten sonra seninle iritbata geçelim focusa sis farları için Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 eskisine nazaran çok güzel duruyor . hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 mert hayırlı olsun yeni dreksiyonun desene bizede deri kaplatmak kaldı bugünlerde avensis le ugrasıyorum motor arıza ışığı yandı onu hallettıkten sonra seninle iritbata geçelim focusa sis farları için Kısmetimizdeymiş Fatih abi, sana da buluruz bunlardan. Her zaman irtibata geçebilirsin abi, her daim yardımcı olurum. Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Ağustos 2010 Paylaş 14 Ağustos 2010 Biraz geç kalmışsınız, 1,5 sene kadar... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 Daha dün gibi dediğim o kadar olay var ki? Bu sene foruma girişin 5'nci, evliliğimizin 6'ıncı ve sıpaların doğumunun 2'nci yılını kutladık. Pinti herif, 1 pastayla hepsini geçiştirdin değil mi? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Vayy be nereden nereye... Horrttt 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 bu konu açıldığında üye değilmişim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts