Okan Torun 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 selam arkadaşlar siteye yeni üyeyim anlaşıldığı üzere 2007 fiesta comfort kullanıyorum aytozu grisi renginde. xenon tarzı beyaz far olması için uzun kısa ampullerini değiştirmiştim ama bu konuda pek bilgili olmadığımdan kalitesiz ampul kullanıldı sanırım. şimdi parkla beraber onlarıda değiştirmeyi düşünüyorum marka olarak öneriniz olursa sevinirim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Filips power2night gt150 yada daha güzeli yine filips extrem power ampuller, biraz pahalıdır fakat çok etkilidir, sarı ışıktır fakat uzunlarda 150m den fazla aydınlatıyor çok hoş, knight breaker osram larda var fakat bunun kadar iyi değiller, xenon harici en güzel H4 ampuller bunlar bence, power2night alırsanız sizi yanıltmasın bu ampulun baş kısmı mavidir sadece süstür far kapalıyken farın içinde mavi yansıma yapsın diye yapılmıştır, farı açtığınızda kuvvetli sarı ışık verir, bu ampulu dandik beyaz ışık veren mavi boyalı ampullerle karıştırmayın. Yorum bağlantısı
Okan Torun 10 Şubat 2009 Yazar Paylaş 10 Şubat 2009 bu ampul tavsiyenizi başka bir konuda da okumuştum teşekkür ederim. ama beyaz ışık veren ampullerden arıyorum aslında. xenon far taktırmayı ertelerim en azından bir süre Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Sen bilirsin tabi, gerçi biliyorsundur ama, beyaz ışık sadece görünüş için güzel hava kötüleştimi o güzellik tam tersi oluyor ona göre... Ben flipsten memnunum o yüzden bunu öneriyorum, bu linkten uygun ampullere bakabilirsin http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...ing〈=en bunlardan birisi çok uygundur: Premium EcoVision VisionPlus X-treme Power NightGuide DoubleLife Power2night BlueVision Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 (düzenlendi) Bende osram silver star var .Yağmurlu havalarda el yordamıyla gidiyorum.Ama eski orjinal ampulleri daha beterdi. 10 Şubat 2009 tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Torun 10 Şubat 2009 Yazar Paylaş 10 Şubat 2009 (düzenlendi) açıkcası adanada yaşadığım için burda havaların yıl içerisinde pek kötü olduğu söylenemez bende ona güvenip beyaz ampul takmayı düşünüyorum aslında 10 Şubat 2009 tarihinde Okan Torun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Bu durumda bluevision seni memnun eder Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Bende osram silver star var .Yağmurlu havalarda el yordamıyla gidiyorum.Ama eski orjinal ampulleri daha beterdi. O kadar da kötü değil Engin hocam, ben memnunum silverstardan. Yağmurlu havalarda hangi ampül iyi sonuç veriyor ki? Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 O kadar da kötü değil Engin hocam, ben memnunum silverstardan. Yağmurlu havalarda hangi ampül iyi sonuç veriyor ki? Tabii ki eskisine nazaran çok iyi.Ama yinede tad alamadım bu halojen işinden.Asıl şimdi şeytan dürtüyör xenon yaptır diye .Ramazan Bey yaptırmış hoşuma gitti.Ama bi taraftanda o kadar paraya değmez diye düşünüyorum.bilmem ne yapsam artık.Yoksa silverstar gece çok iyi ama yağmurda halojen işi iyi değil dediğiniz gibi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Ben çok sıkıntılı olursa sisleri yakıyorum, olumlu etkisi oluyor. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Ben çok sıkıntılı olursa sisleri yakıyorum, olumlu etkisi oluyor. Yoksa sis mi taktırsam? Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Ben de farları kısaları uzunları sisleri hepsini beyaz yapmak istiyorum. Şimdi H4 uzun kısalar için. osram düşünüyorum. ama fiyatlarını bilmiyorum. peki sisler ve parklar için ne alıcaz? Saygılar.. Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 http://www.hepsiburada.com/philips-h4-diam...ctid=otbyz23-h4 şimcik bu adresteki ampuller focuslara uyarmı??? gücü iyimi??? Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Beyler biraz önce kargoyla teslim aldim osram nightbreaker H4. henuz inceleme fırsatı bulamadım bu ampulu nasıl takıcaz? komple far çıkıcak mı yoksa arkasından sadece ampul değişimi mi yapıcam? Eğer komple far çıkarıcaksam ozaman bekleyim beyaz park ampulu de alıp sökmek daha mantıklı dimi? 1 saat sonra arabanın yanına inicem yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Farın 3 vidası var.Birde panjuru sökmeniz gerekir. Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Çok sakat bi iş mi yoksa bikaç tornavida biraz da işten anlamak yeterli olur mu? Dikkat edilmesi gereken bi durum var mı? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Çok kolay bir iş, sizin araba makyajlı olmalı ama bizimkilerle far yapısı aynıdır.Panjur bizimkilerda tırnaklı vidası yok,3. vida panjuru sökünce görülebiliyor.Vidaları sökünce farı öne çekin gelecektir.Arkasında soketi var onu çıkartın far komple elinizde artık.Ampulü tutan metal klipsi dikkatli söküp dikkatli takmalısınız o kadar.Yerine tam oturmalı yani ampül... Yorum bağlantısı
Alper Dereli 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Bence parklarıda alıp birlikte takın. Parklar nightbreaker larla uyumlu olsun diye birkaç tane alıp denedim en güzeli dış camı mavi olan park ampulleri. Led olanlar çok beyaz kalıyor. Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Alper dediğin gibi düşünmüştüm ama elime tornavidayı alınca dayanamadım söktüm taktım osramları. fotograf çekme imkanım yoktu ama çok belirgin bi beyazlık farklı yok. sadece biraz daha beyaz. Zaten bu ampullerin beyazlık konusunda iddası yok %10 daha beyaz diyor. Akşam test yapıp resim çekebilirsem buraya koyarım. Sisleri de beyaz yapıcam H1 dimi yanlış bilmiyorum. tavsiyeniz var mı? Saygılar.. Serkan Bey bu arada çok teşekkür ederim anında cevabınız için Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Güle güle kullanın, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Sisleri de beyaz yapıcam H1 dimi yanlış bilmiyorum. tavsiyeniz var mı? Sisler H1 olmayabilir.. Yeni araç olduğu için katologlarda görünmüyor.. Sökün bakın bence... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Hayırlı olsun fakat beyazlık değil performans arıyorsanız herzaman dediğim gibi filips ampuller hepsinden daha güzel, bende power2night gt150 var ve ısrarla daha performanslı ve dayanıklı olduğunu söylüyorum, hatta makyajlı fiesta (en son değil bir önceki kurbağa gibi farlı olan) farları bu ampulle sonar angel far ve 6000k xenona göre daha güzel aydınlatıyor uzunları zaten deli gibi fakat kısalarda çok net kırılma olmadan aydınlatıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts