İçeriğe Yönlendir

H4 Far İçin Halojen Ampul Değişimi

Okan Torun

Recommended Posts

Eray Yılmaz

İlerde Angel far alıcağım için ampullere fazla para vermek istemedim oyuzden bunları tercih ettim ama dediğiniz gibi philips lerde çok iyiymiş.

Sisleri araştırdım H11 miş beyler

http://am_application.osram.info/publish/index_en.html

Bu sitede her türlü ampul türleri görebiliyorsunuz.

Ama sisler için nightbreaker kullanmıcam. Beyaz olmasını istiyorum tavsiyeniz var mı beyler?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ama sisler için nightbreaker kullanmıcam. Beyaz olmasını istiyorum tavsiyeniz var mı beyler?

Buna karar vermeden önce, bu konuda, bir mühendis gibi düşünmenizi istiyorum..

Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz

Eğerki sislere beyaz takarsam nolur?

1-Sisli havalarda görüş açım daralıcaktır. ama İzmir ikliminde sis çok nadir oluyor. tolere edilebilir.

2-Beyaz ampul takarsam karşımdaki daha çok rahatsız olucak. Ama ben şehir dışı yolculuk yapmıyorum ki sisleri normal şartlarda açmam, şehiriçinde sokak lambasıyla aydınlatılan sokaklarda kullanıcam. (tamamen görsellik)

Sonuç olarak Beyaz takmamın ne benim ne de karşıdaki sürücü için sakıncası yok.

Düşüncem yoruma açıktır tabiki.

http://www.ozenticaret.com.tr/asp/show_sto...p?product=01126

Seçeneklerden biri bu ama neden 100 watt diyor yanlış bilmiyorsam 55 watt değilmiydi?

Yorum bağlantısı
Alper Dereli
bende power2night gt150 var ve ısrarla daha performanslı ve dayanıklı olduğunu söylüyorum

Ali yağmurda nasıl bu ampuller?

Nightbreaker lar pek iyi değil yağmurda.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yağmurda süperler zaten beyaz ışık veren görünüşten ibaret bir ampul değil, hafif beyazımsı fakat esasta sarı ışık veren bir ampul, baş kısmı siyah yerine mavi renk bu yüzden far kapalıyken mavi yansıma yapıyor, yanarken çok azda beyazlık veriyor, boyalı ampul var sanıyor millet, özellikle uzunları çok kuvvetli ışık dağılımıda güzel, benim standart farlarımda tatmin edici sonuç aldım, xenona yakın eniyi sonuç bunda bence, xenon olayına gelince araba ya fabrika çıkışı xenon olucak yada bixenon yada çok daha kaliteli bişeyler olucak farda, yoksa angel farda alsanız en baba mercekte taksanız orjinal xenonlu far gibi olmuyor bence.

Yorum bağlantısı
Okan Torun

bende sis farlarının beyaz ışık olması için ampul değiştirdim. mtec h11 4300k ampul aldım. senin osram nightbreaker farına da beyaz ışık olarak uyacaktır bence. görünümü de gayet güzel. parklarıda değiştirmeni tavsiye ederim. ona da mtec beyaz ışık park ampulu alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Tolga Canvar

uzun ömürlü olmaması tek kötü yönü bende çok memnun kalmıştım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Parklarda osram alın daha uzun ömürlü, h4 lerde ise nightbreaker dayanmıyor ve yine filips demek zorunda kalıyorum arkadaşlar, mtech okadarda dayanıklı değil heleki led lerden uzak durun.

Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz
Okan Torun

rica ederim eray. güzel olmuş iyi günlerde kullan.

birde sisdeki gri kaplama seninde 3m scotch mu yoksa. ne beceriksizim ya :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Erdem

ben yaklasık 1 ay önce Mtec 4350K h4 ampül aldım bende 25 liraya bi aksesuarcıdan almıstım ama aydınlatmasını hic begenmedigim icin patlamasını bekleyemeden çiftini 13 liraya aldıgım 8000K lık çin malı ampülleri alıp taktım bunların aydınlatmasından memnunum beyazlıgıda iyi ama ömrü ne olur bilemiyorum Mtec lerde karsıdan araba gelince nerdeyse önümü göremiyodum :p hatta bu yüzden koca hendekvari bi cukura girmiştim arabanın tekerleri yerden kesilmişti ve arkada oturan arkadaslar kafalarını arabanın tavanına carptıklarınıda söylemişlerdi :))

Yorum bağlantısı
Okan Torun

bu ampullerde zaten aydınlatma pek iyi değil. ama eray sisler ve park için mtec almış o nedenle pek sorun yaşamaz bence.

Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz

evet ben parklar ve sisler için Mtec aldım H4ler için osram nightbreaker aldım. Gayet memnunum sıkıntı yok. önümü de görüyom karşımdakini de çok fazla rahatsız etmiyorum ayrıca çok da şık görünüyor.

Okan benim araç Sport orjinal sisler öle, 3m stoch falan uygulamadım.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Turkay Enez

Osram Nb, halojenler arasında performans olarak en iyilerden biridir. Tek sıkıntısı ömrünün kısa olması. Kısalar 3-4 ayda kesilmişti benim. Uzunlarım ise az kullanıldığı için hal

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

NB almayın arkadaşlar.Ben çok uğraştım bunlarla...4-5 ay içinde mutlaka birisi bozuluyor.Değişiyorsunuz 1-2 aya diğeri de bozuluyor.Takım olarak değişim gerekiyor...Eğer ki ben 6 ayda bir değişirim sorun olmaz diyorsanız performansı güzel.Yeni çıkanları da eskisinden çok farklı değiller.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
2 yıl deli rakam :D

Gündüz açmayız. Bozuk yol da pek yok. Yürüyen aksama bağlı mı bilmiyorum ama nispeten yumuşak. :D

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
(düzenlendi)

NB tavsiye ederim h4 1 yıl kullandım çok memnundum, daha sonra bosch plus 90 aldım NB kadar memnun kalamadım malesef.

bu arada modifiye bölümünde halojenlerimi taktım başlıklı konumda resimler mevcut, her iki ampul içinde, inceleyebilirsiniz.

tarihinde Ayd?n Sert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ampul değişimi sonrası , ışımada farklılık olmuşsa (yana ışığı dağıtması) ampulün yerine iyice oturduğunu kontrol edin.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Rasim Bolat

merhaba 2001 focusumun da 55 w standart ampul var ama yeterince aydınlatma sağlamıyor . zenon harici karşıdan gelen otoyu rahatsız etmeden önümü rahatça görebileceğim bir h4 ampul tavsiyesi olan var mı ben nette bunları buldum kullanan var mı.

Philips H4 Far Ampülü % 30 Fazla Işık 85b12342

PHİLİPS DİAMONDVİSİON H4 FAR AMPULÜ PHOTON xenon efect H4 beyaz ampul 2li set

H4 Zenon Ampulu Uzun Kısa Motorlu Kampanya

bu aklıma yatmadı ama yine de sormak istedim

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

Rasim bey,

Konunuzu birleştirdim.

aradım ama bulamadım aynı konuyu elinize sağlık

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...