Yurdaer Elay 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Aha işte. bi neden daha.. Teşekküler Yurdaer Bey. Şimdi Anneme ve eşime bunu anlatacam ... hhhahahahahaha Bence vazgeçin çünkü bu seferde "Bak ne güzel kilo aldırmıyordur" şeklinde olayı ele alabilirler Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Bence vazgeçin çünkü bu seferde "Bak ne güzel kilo aldırmıyordur" şeklinde olayı ele alabilirler Podyuma mı çıkıcaz Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Demekki sebze sevmeyen bi forumuz Kereviz enginar asla yemem...Brokoli bile yerım ama kereviz enginar asla Kerevize diyecek bir şeyim yok ancak enginar, özellikle karaciğer için çoook faydalı bir bitki. Garnitürlü, zeytinyağlı güzel oluyo bee Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Kerevize diyecek bir şeyim yok ancak enginar, özellikle karaciğer için çoook faydalı bir bitki. Garnitürlü, zeytinyağlı güzel oluyo bee Abi annem gibi burnunu kapat ye de tam olsun Oda karaciğerden girip akciğerden çıkıyor bilimsel açıklamalarla sofrada Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Podyuma mı çıkıcaz Senin tuzun kuru tabi, zaten tuz da kullanmıyormuşsun... Sen sus Abi annem gibi burnunu kapat ye de tam olsun Oda karaciğerden girip akciğerden çıkıyor bilimsel açıklamalarla sofrada Anneler doğru bilir... Allah yokluklarını aratmasın. Bak gece gece canım yeşil mercimekli bulgur pilavı çekti yahu. Acilen Ankara'ya gideyim ben Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Abi tuzun fazlası zararlı ondan Abi ev yemekleri yapan yerler var oraya gidelim Ankara 500km kasar şimdi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 Podyuma mı çıkıcaz niye ben çokıyorum zaten,ek iş olarak yapıyorum belki de hobi Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 Gençliğimde her yemeğe bir kulp takar yemezdim amma şuan hem yemek kültürümüzün zenginleşmesi hemde evde tatsızlık çıkmasın diye, yiyoruz. birde AHMET MARANKİ ninde etkisi var adam pazarda hangi ot varsa bize yediriyor. kırmızı pancarı hayatımda görmemiştim. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 kötü bir huy ama yemek ayırt ederim. kırmızı ve beyaz et tercihimdir. Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 İçinde et olan her yemeği yerim,etsiz yemeği sevmem,mangal işi favorimdir. Yorum bağlantısı
Yılmaz Kaçar 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 görüldüğü üzere yemek tercihi önce bulunulan yöreye, o yörenin kültürüne, alışkanlıklara sonra da kişisel damak zevkine göre değişiyor. önemli olan sağlıklı beslenmek tabii ki. sebze ağırlıklı ve zeytinyağlı yiyecekleri tercih eden insanların daha sağlıklı oldukları söylenir. ben de allahın nimetleri olarak pek ayrım yapmadan güzel yapılan her türlü yemeği yerim. ama, pilav, makarna, tavuk, çorbalar her zaman tercihim olur...herkese afiyet olsun... yarasın Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 balık,et,sebze ne bulsam yerim allaha şükür. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 yuvalama ve içli köfte 1.favorim. sonra ilginç gelecek ama bulgur pilavı(yoğurtlanmış) birde biliyormusunuz bilmem ama maklube. http://blufiles.storage.msn.com/y1p6E-K2Vl...ZeG8MG5aAZdiG9c Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 yuvalama ve içli köfte 1.favorim. sonra ilginç gelecek ama bulgur pilavı(yoğurtlanmış) birde biliyormusunuz bilmem ama maklube.http://blufiles.storage.msn.com/y1p6E-K2Vl...ZeG8MG5aAZdiG9c abi o ne muhteşem bir şey ya zaten kahvaltı yapamadım daha picasso tablosu gibi yanınada bir ayran.. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 abi o ne muhteşem bir şey ya zaten kahvaltı yapamadım daha picasso tablosu gibi yanınada bir ayran.. valla süperdir müthiş iştah açar. bazen karnım ağrıyana kadar yerim. ama bir türlü kimse bu tepsinin sonuna getiremez. Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 yuvalama ve içli köfte 1.favorim. sonra ilginç gelecek ama bulgur pilavı(yoğurtlanmış) birde biliyormusunuz bilmem ama maklube.http://blufiles.storage.msn.com/y1p6E-K2Vl...ZeG8MG5aAZdiG9c Herhalde antep yemeği değildir,ben hiç duymadım da.Birde yazın antepte balcan delisi çok olur. Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 11 Şubat 2009 Paylaş 11 Şubat 2009 sakatat hastasıyım . koyundan da denizden de ne çıksa yerim . sevmediğim ve burun kıvırdığım yemekler ise türlü (bir araya gelince benim için sorun teşkil ediyor bu kadar yararlı besin maddeleri )bamya ve pırasa, kereviz bakla ve enginarı bu yaşıma kadar tatma fırsatı bulamadım .. Yorum bağlantısı
Levent Temel 15 Şubat 2009 Paylaş 15 Şubat 2009 İçinde et olan her yemeği yerim,etsiz yemeği sevmem,mangal işi favorimdir. Aynen...Sebze yemeklerini pek sevmem ama yerim.Ama pırasayı ağzıma koymam Yorum bağlantısı
Engin Özarı 15 Şubat 2009 Paylaş 15 Şubat 2009 Balik ve et ürünleri tercihindir. saf hakiki ayvalık zetinyağında yüzen salatalarda mutlaka sofrada olmalı... Yorum bağlantısı
Yasin Yurtcu 15 Şubat 2009 Paylaş 15 Şubat 2009 (düzenlendi) Ben yemeği değil ama yemeği yapan kişiyi seçerim.. tanımam lazım yemek yapan kişiyi.. yoksa her yemeği yerim. 15 Şubat 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi K Yorum bağlantısı
Ahmet Özdemir 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 Sakatat yemem, etlede fazla aram yoktur ancak ızgara köfteyi severim. Sebze yemeklerini severim. İçlerinde sevmediğim pırasa, lahana vardı. Onlarıda son zamanlarda faydalı diye makarna ile beraber az da olsa tüketmeye çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler 1 Ağustos 2009 Paylaş 1 Ağustos 2009 Arkadaşlar konuyu daha yeni gördüm ama tam benim konum gibi valla önce balık lüfer, çinekop,palamut sebzede ıspanak, karnı yarık,prinç pilavı, mangalda kanat ,köfte tatlıda pudınk,tavuk gögsü,revani ,tulumba tatlısı favorilerimdir ama evde Allah ne verdiyse yerim, yarın pazar şimdi bu muhabbetin üstüne piknige gitmek şart oldu alalım bakalım kiloları sonra nasıl verecez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts