Cihan Yenice 24 Şubat 2009 Paylaş 24 Şubat 2009 Bu hafta için elleri Görelim. Birde Sahaya uğrayabilecek var mı? Ben gelirim bu hafta Onur ama sahaya uğramam zor... Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Şubat 2009 Paylaş 24 Şubat 2009 Bekleriz Cihan... Saha ödemesini yarın halledecem gibi. Ama fırsatı olan olursa yine yatırabilir. Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 (düzenlendi) Sahanın parasını bi arkadaşımla gönderdim yatırıncada haber verecek bana bende yazarım buraya. Cuma Maçtayız yani hadi elleri görelim... eller eller diyorum ama kimseden çıt çıkmıyor. Her hafta diken üstündeyiz acaba gelen olacakmı diye. Son dakikaya bırakmayın arkadaşlar 25 Şubat 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 arkadaşlar sahanın parası yatırılmıştır. Herkezi bekliyoruz... Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 arkadaşlar sahanın parası yatırılmıştır. Herkezi bekliyoruz... beni zaten biliyorsun, banko varım:) her spora da varım, ikimiz karşılıklı kaleden kaleye oynayacağız galiba, amaç abi den ses çıkmıyor Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 Amaç Abinin fuar varmış gelemeyebilirmiş. Onun haricinde zaten geliyo millet 1- Emre Gülşen 2- Muhlis Öztürk 3- Cihan Yenice 4- Burhan Düver 5- Ali Tütün 6- Onur Demir 7- Burak Hatipoğlu 8- Cem abi Gelir herhalde 9- İnan Erbil Sefer Eee zaten 9 kişiyiz iilaki piyangodan çıkar birileri.... Bu saydıklarımdan gelemeyecek olan varmı??? Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 Amaç Abinin fuar varmış gelemeyebilirmiş. Onun haricinde zaten geliyo millet1- Emre Gülşen 2- Muhlis Öztürk 3- Cihan Yenice 4- Burhan Düver 5- Ali Tütün 6- Onur Demir 7- Burak Hatipoğlu 8- Cem abi Gelir herhalde 9- İnan Erbil Sefer Eee zaten 9 kişiyiz iilaki piyangodan çıkar birileri.... Bu saydıklarımdan gelemeyecek olan varmı??? Ben gelemiyorum Onur şirket bizi 2 günlüğüne izmit rafinerisine gonderiyor yarın gidip cuma doneceğim .Gelmeyi cok isterdim ama iş olunca... Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 Ben gelemiyorum Onur şirket bizi 2 günlüğüne izmit rafinerisine gonderiyor yarın gidip cuma doneceğim .Gelmeyi cok isterdim ama iş olunca... İyi yolculuklar. 3 ileti önce geliyorum yazdın diye ekledim listeye seni ... Sağlık olsun. Yine yan cizdin Yorum bağlantısı
Burhan Düver 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 inan +2 yapıyordu ne oldukine,bugün çarşamba vakit var daha Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 abi ben geliyorum diğerleride geliyorda cuma bişey çıkmazsa diyolar. Bu burak üstad geçen hafta yokmuydu ne onurla tek gidip geliyolarmış kaleye :) Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 (düzenlendi) İyi yolculuklar.3 ileti önce geliyorum yazdın diye ekledim listeye seni ... Sağlık olsun. Yine yan cizdin [/quote Bi dakka ya şimdi akllıma geldi ben cuma gunu donmus olucam zaten geliyorum abi ekle beni de listeye pardon ya Bu arada İnan takım geçen sefer birlikte oynadığımız gibi mi hala? 25 Şubat 2009 tarihinde Cihan Yenice tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 25 Şubat 2009 Yazar Paylaş 25 Şubat 2009 denizli tarım fuarı var, ama gelme ihtimalim de var Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 Geçen haftaki takım seçmeceydi. Çokta güzel seçilmişti. KADRO: Burhan abi İnan Murat Candaş Muhlis abi Burak Bomba kadro buydu. Bu hafta ne olur bilinmez. :D Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 26 Şubat 2009 Yazar Paylaş 26 Şubat 2009 bu hafta tek atımlık mazeret iznimi kullanıyorum, haftaya sahadayız Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Şubat 2009 Paylaş 26 Şubat 2009 bu hafta tek atımlık mazeret iznimi kullanıyorum, haftaya sahadayız iyi fuarlar Abi. Yokluğunu hissettirmicez Şafak Abiyle konuştum Oda; Kısmetse bende gelirim diyor. Bu akşam belli olcak Ben +1 olma ihtimali var. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Şubat 2009 Paylaş 26 Şubat 2009 (düzenlendi) Bende gelicem....Onur alırım seni... 26 Şubat 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Şubat 2009 Paylaş 26 Şubat 2009 Bende gelicem....Onur alırım seni... Abi Ben başka yerden gelicem büyük ihtimal Daha belli değil yarın ararım seni... Yorum bağlantısı
Onur Demir 27 Şubat 2009 Paylaş 27 Şubat 2009 Emre abi Bankadan çıkışımda bi aksilik olmazsa evde olucam akşam beni alabilirsin :lol2: Yada ben alayım seni farketmez... Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 27 Şubat 2009 Paylaş 27 Şubat 2009 Benim durumum kritikleşti. Gaziemire gideceğim.Eğer müsait olursam gelecem. kaçırmak istemiyorum . Yorum bağlantısı
Ali Tütün 27 Şubat 2009 Paylaş 27 Şubat 2009 Benim durumum kritikleşti. Gaziemire gideceğim.Eğer müsait olursam gelecem. kaçırmak istemiyorum . benim niye haberim yok ben i kim alacak ben evde seni bekliyorum yerim seni gelmezsen Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Şubat 2009 Paylaş 27 Şubat 2009 Benim durumum kritikleşti. Gaziemire gideceğim.Eğer müsait olursam gelecem. kaçırmak istemiyorum . inan hayırdır ? eğer benim işim o saate bitese bende gelebilirim. ama zor görünüyor.. Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 27 Şubat 2009 Paylaş 27 Şubat 2009 benim niye haberim yok ben i kim alacak ben evde seni bekliyorum yerim seni gelmezsen abi gelmezsem almazsam haberin olur. Gezmeye geldim muhittin abi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 Geçen cuma ne oldu? resim yok mu? bu hafta için listeye başlayalım: cem amaç +1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts