Şafak Uçar 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 Geçmiş olsun amaç abi.En kısa zamanda seni sahada görmek dileğiyle.... Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 hatırlatma: son maçta 5. dakikada 3-0 öndeyken sakatlandım, film koptu, 20-0 biterdi bu hafta ben yokum arkadaşlar, düzelme olmadı durumda amaç abi yapma allah aşkına 3 -0 dediğin kalecimiz iki topu elinden kaçırdı zaten, o maçı bizim alacağımız zaten belliydi isterseniz aynı takımla bi daha şansınızı deneyin, çıkmaz demeyin Yorum bağlantısı
Onur Demir 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 Geçmiş olsun abi Gelmemene üzüldüm... Napcaz antrenör futbolcu kalecimiz yok Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 Geçmiş olsun abiGelmemene üzüldüm... Napcaz antrenör futbolcu kalecimiz yok maça geleceğim , ama oynamam zor, antreönrlük yada hakemlik yaparız, ben Nevzat Güzelırmak'ın talebesiyim Küçük sahada söylediklerim geçersiz olur, ama bu hafta eksiğiz, elleri görelim: amaç +2 onur burhan muhlis emre burak hatipoğlu inan ? Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 abi bu haftaki takım kadrosunu acil çıkartın. Kişi sayısı çok kötü bu şekilde büyük saha hem bize hem cebimize zararlı. Ne yapacaz. Ben tek gelioyorum ona göre maça geleceğim , ama oynamam zor, antreönrlük yada hakemlik yaparız, ben Nevzat Güzelırmak'ın talebesiyimKüçük sahada söylediklerim geçersiz olur, ama bu hafta eksiğiz, elleri görelim: amaç +2 onur burhan muhlis emre burak hatipoğlu inan ? abi hem oynamam diyon hemde adını yazıyon. Hem küçük sağa olsun Bencede. Bide isterseniz maç yerine hamama gidelim maçtada terlioz hamamdada hem sende girersin ayağına iyi gelir sıcak Yorum bağlantısı
Burhan Düver 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 oynayamaman kötü ,bugün daha çarşamba cumaya kadar inşallah düzelirsin .birde iyi tarafından bak oynamasanda ,bu takım nerde hata yapıyor antrenör gözüyle değerlendir Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 oynayamaman kötü ,bugün daha çarşamba cumaya kadar inşallah düzelirsin .birde iyi tarafından bak oynamasanda ,bu takım nerde hata yapıyor antrenör gözüyle değerlendir abi lasonil, bengay, thermo, dikloron jel, söğüş yapıp sürdüm ama düzelme emaresi yok cumaya kadar başka maçınız varmı sizin ,gelip izleyeyim :lol2: Yorum bağlantısı
Burak Kaya 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 amaç +2 onur burhan muhlis emre burak hatipoğlu inan burak kaya Yorum bağlantısı
Burhan Düver 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 geçen hafta büyük sahada oynadık diye küçük sahayı başkasına vermesinler yarın erken arayında kapatın. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 küçük saha bizim zaten, aksini ibraz etmediğimiz sürece bizim, ayarlamak lazım Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 amaç +2 onur burhan muhlis emre burak hatipoğlu inan burak kaya ali maho %50 kardeş payı ettik 12 oldu bu iş, sahaya kim gider? Yorum bağlantısı
Burhan Düver 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 sahaya gitmek gerekiyormu?,şunu bu sefer unutmayalımda ayarlayalım,gittiğimizde ödeyelim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Saha işini biri ayarlasın. Telefonla yada giderek artık nasıl olur bilmem :lol2: Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 Abi takım elbiseylede olsa bekliyoruz seni Kimler geliyo??? Sayı alalım... Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 ben yokum iyi maçlar.bol eğlence... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 20 Mart 2009 Yazar Paylaş 20 Mart 2009 arda taktiği bunlar, yemezler, son dakikada oynayacan deel mi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 21 Mart 2009 Yazar Paylaş 21 Mart 2009 kazandık nihayet muhlis ve burak sakatlandı ali&burhan didişmeleri keyifliydi bizim kaleci sorunumuz bu maçlık çözüldü bünyaminin dömi volesi maça damgasını vurdu Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Güzel maçtı Sakatlıklar olmasa daha iyi olurdu.... Ali bu Hafta Burhan abiyi bıraktı bana saldırdı, Çok uğraştı Ama sakatlayamadı Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 21 Mart 2009 Yazar Paylaş 21 Mart 2009 Güzel maçtı Sakatlıklar olmasa daha iyi olurdu....Ali bu Hafta Burhan abiyi bıraktı bana saldırdı, Çok uğraştı Ama sakatlayamadı attığın 2 parendayı unuttun galiba, ben adamdan top sektiğini çok gördüm ama adamın toptan sektiğini ilk defa gördüm Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 21 Mart 2009 Yazar Paylaş 21 Mart 2009 yüzüme yüzlerce kez bu tarz şut topları gelmiştir, yarına bişicik kalmaz, iyiki burnuna gelmedi, geçmiş olsun dostum Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 bütün sakatlık geçirenlere geçmiş olsun burağın durumunu merak etmekteyim ayak nasıl burak kardeşim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2009 Paylaş 21 Mart 2009 Yine mi top yerine birbirinizi tekmelediniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts