Amaç Keskin 13 Mart 2009 Yazar Paylaş 13 Mart 2009 sular tamam da baklavalar sorun olabilir, durun bakkem Yorum bağlantısı
Burhan Düver 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 güzel maç olduda sonuç değişmedi ,rakip takıma bir antrenör lazım. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 13 Mart 2009 Yazar Paylaş 13 Mart 2009 güzel maç olduda sonuç değişmedi ,rakip takıma bir antrenör lazım. sen rakip takımın en etkili adamını 10. dakikada sakatla, ondan sonra konuş Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Nazar değdi sana Amaç yada bir komplo var Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 13 Mart 2009 Yazar Paylaş 13 Mart 2009 Komplomu gompleks mi ne biliiiim, arkadan vurdular aaaabi Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 geçmiş olsun abi sıcak tut yatarken. baklavaları bekliyoruz. Sizde takım ateşi yok. Bizde ateşlik gençlik çok haftaya hayırlısı. Emre abime teşekkür ediyoruz burdan. Bize fırtına gibi bir hakan abi gönderdi. Muhlis abi sen nasılsın. Son durum ne abi.Burhan abi bizim gençlerede başkaldırmayı öğretelim. Bir kaldırıp sağına solun abakmıyolar ya. Bacanak abi senide devamlı durdurdukları için gençler tarafından özür dilerim Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 13 Mart 2009 Yazar Paylaş 13 Mart 2009 haftaya galecimiz olacak, bakalım nasıl gol atarsınız, çamur ypamayı da yasaklayalım Yorum bağlantısı
Burhan Düver 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 sen rakip takımın en etkili adamını 10. dakikada sakatla, ondan sonra konuş benden değil büyük sahadandır o Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 13 Mart 2009 Yazar Paylaş 13 Mart 2009 abi, sakatlık vs.. olmasın, büyük sahada hiç şansınız yok Yorum bağlantısı
Ali Tütün 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 haftaya size baklava değilde emzik getirmek lazım ulen herşeye hop diyonuz inan gene topa nerdeyse 5 uzvunuda uzatıyor Yorum bağlantısı
Burhan Düver 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 haftaya galecimiz olacak, bakalım nasıl gol atarsınız, çamur ypamayı da yasaklayalım haftaya size baklava değilde emzik getirmek lazım ulen herşeye hop diyonuz inan gene topa nerdeyse 5 uzvunuda uzatıyor şimdi bunları okuyanlar bizim çamurcu sizin çimci olduğunuzu düşünecek,üste çıkmak bu kadar olur Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 şimdi bunları okuyanlar bizim çamurcu sizin çimci olduğunuzu düşünecek,üste çıkmak bu kadar olur Abi sorma ya bu takımın hali kotu . Bu arada amaç abi bu hafta bizde kasap yoktu ama saolsun Ali abi bize iş bırakmadı... Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 çamurmu ah bu gençlik o kadar dedim maçta sanat yapıp çamurla heykelcilik yapmayın diye Yorum bağlantısı
Burhan Düver 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 abi, sakatlık vs.. olmasın, büyük sahada hiç şansınız yok siz bu takımla büyük,küçük,fifa(yoksa uefa mıydı),tek kale ,plaj futbolu dahil bizi yenemezsiniiiz. Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 siz bu takımla büyük,küçük,fifa(yoksa uefa mıydı),tek kale ,plaj futbolu dahil bizi yenemezsiniiiz. Aynen abi sutopu bile olsa olmaz o iş. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 şimdi bunları okuyanlar bizim çamurcu sizin çimci olduğunuzu düşünecek,üste çıkmak bu kadar olur devlet cocuk korosu gibi hep bir ağızdan aaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiii oooooooooooooooooo diye barıp durdunuz Abi sorma ya bu takımın hali kotu .Bu arada amaç abi bu hafta bizde kasap yoktu ama saolsun Ali abi bize iş bırakmadı... sen hafta ya sakın karşı takımımda oynama murat olanı buraka olanı gördünmü sAna özel karışık yapayım ben haftaya duble porsiyon yağsız yerinden bol acılı Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Abi sorma ya bu takımın hali kotu .Bu arada amaç abi bu hafta bizde kasap yoktu ama saolsun Ali abi bize iş bırakmadı... şü bacanak ALİ abiye laf yok adam tek faulu murata yaptı siz gençler herşeye oooo yapıonuz :D Yorum bağlantısı
Ali Tütün 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Aynen abi sutopu bile olsa olmaz o iş. sana suda alttan bir daldımmı kimselerde görmez cihan kurtuluşun yok senin Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 sana suda alttan bir daldımmı kimselerde görmez cihan kurtuluşun yok senin Sorma bacanak ali abinin burağı tutup fırlatısını gordukten sonra bişey diyemiyorum hakkatten cok teknik oynuyo Ali abi yani cok teknik adam fırlatıyo demek istemiştim...:-) Yorum bağlantısı
Ali Tütün 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Sorma bacanak ali abinin burağı tutup fırlatısını gordukten sonra bişey diyemiyorum hakkatten cok teknik oynuyo Ali abi yani cok teknik adam fırlatıyo demek istemiştim...:-) tutup fırlatmadım sadece dokandım bir ara baktım burakla olan pozis yona sanki buzda dans da sahnede kayar gibiydik ama burak dengeyi sağlayamayınca kıbleye doğru yatıverdi Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 (düzenlendi) tutup fırlatmadım sadece dokandım bir ara baktım burakla olan pozis yona sanki buzda dans da sahnede kayar gibiydik ama burak dengeyi sağlayamayınca kıbleye doğru yatıverdi Peki abi öyle diyosan öyle olsun ama ben haftaya gelemicem baklavalar haftaya gelecekmiş naısl olcek şimdi? Bacanak ben gelemezsem sen ye benim baklavaları..:-) 17 Mart 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 ben senin için arabanın arkasında ayırıım payını. Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Arkadaslar, sag eli kullanamiyorum su an, aksam feci sisti, doku zedelenmesi varmis. Malum yerde bir sorun gorunmuyor gibi, ama hala egilip bukulurken ve otururken biraz canim yaniyor.Haftaya gelirim, ama oynamam bak Abi gheçmiş olsun ama o hereketlerle kurtardıgın goller takımın zaferinde büyük rol oynadı...:-) Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Arkadaslar, sag eli kullanamiyorum su an, aksam feci sisti, doku zedelenmesi varmis. Malum yerde bir sorun gorunmuyor gibi, ama hala egilip bukulurken ve otururken biraz canim yaniyor.Haftaya gelirim, ama oynamam bak ozaman haftaya kamera getireyim çekimyap abi. Ama yinede eşorfmanları getir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts