İçeriğe Yönlendir

22 Mart Pazar - İstanbul İstinye Otokoçta &#246zel servis ziyareti

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Cihan'a nispet; katılımcı listesi:

1. Çağlar

2. Fatih

3. Sefa

4. Mert Can

5. Ali Gürsoy

6. Osman

7. Yunus Gökhan

8. Taha

9.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. Çağlar

2. Fatih

3. Sefa

4. Mert Can

5. Ali Gürsoy

6. Osman

7. Yunus Gökhan

8. Taha

9.

Yunus Gökhan kardeşimizin söylemi de çok duygulandırıcı ... halbuki alakası yok 3-5 kişi hariç kimse birbirini tanımaz, yani görse bile tanımaz ama bilgi paylaşımının kalitesi ortada.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Uzaktan forum bır aile gibi duruyoda:) :)

toplantıların havası çok farklı olur bir dahaki toplantı ne zaman diye can atar insan,tadından yenmez anlayacağın ,sohbet,muhabbet hep içtenlik içindedir ,çaylar kurabiyeler havada uçuşur Çağlar Bey sağolsun İstanbul toplantılarında börek, kurabiye ve çayı eksik etmez

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
1. Çağlar

2. Fatih

3. Sefa

4. Mert Can

5. Ali Gürsoy

6. Osman

7. Yunus Gökhan

8. Taha

9.

Yunus Gökhan kardeşimizin söylemi de çok duygulandırıcı ... halbuki alakası yok 3-5 kişi hariç kimse birbirini tanımaz, yani görse bile tanımaz ama bilgi paylaşımının kalitesi ortada.

Burda bir eksiklik gördüm oda ben olsam gerek :) ADımın burada geçmesini talep ediyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. Çağlar

2. Fatih

3. Sefa

4. Mert Can

5. Ali Gürsoy

6. Osman

7. Yunus Gökhan

8. Taha

9. Süha

10 . Ahmet Melik

11.

İsteyen hatta istemeyen herkes gelebilir.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bende varım İnşallah bi aksilik olmaz.(Detaylı adres yol tarifi istiyorum zahmet olmazsa :) )

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. Çağlar

2. Fatih

3. Sefa

4. Mert Can

5. Ali Gürsoy

6. Osman

7. Yunus Gökhan

8. Taha

9. Süha

10 . Ahmet Melik

11. Adnan

Detaylı tarif az sonra..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kocaelinden giden biri olursa bende gelmek istiyorum bakalım tarih yaklaşınca kesinlik kazanır ama bende gelebilirim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Uzunca:

Leventten Sarıyere gider gibi gidlir, sağda İTÜ geçilirken, sağa inen yol İstinye yoluna sapılmaz, düz debam edilir, 250 metre sonra Atatürk Sanayi giriş tabelasından sağa girilir, tünelin altından sanayinin giriş kapısına gelmiş olunur. SOlda ufak BP istasyonu, sağda Mercedes-Crysler (uzakta Honda ) görülür. Bp nin yanından (Bp solda kalarak) sanayiye, girilmiş olur. Solda cami görülür ve yokuş aşağı inilir-inilir-inilir. Yol bitince meydana gelinmiş olur, sola bakınca solda toplam 4 dükkan vardır, 4 dükkanın 2si Oktaykan.

http://www.oktaykanpower.com/iletisim.aspx

Kısaca:

1. Kısımda en alt sokak.

oktaykan.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Bende varım İnşallah bi aksilik olmaz.(Detaylı adres yol tarifi istiyorum zahmet olmazsa :D )

abi gelirsem bi yerde buluşalım ben yolu tam çözemedim :rofl: köprüden önce otobanda bulurum seni peş peşe gideriz olur mu :(

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
abi gelirsem bi yerde buluşalım ben yolu tam çözemedim :D köprüden önce otobanda bulurum seni peş peşe gideriz olur mu :rofl:

kgs var mı bu sefer?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kgs vardı zatende kara yollarının keleğine geldim kart ziraatin olduğu için para yüklemiyorlar karayolları :D ama içinde 20 lira var götürür getirir bu sefer

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Çağlar bey tarif için teşekkürler çok detaylı olarak oraları bilmesemde bulurum.(bu kadar tariften sonra bulamazsamda yuh derler)

Mustafa ben 1. köprüden giderim gidiceğim belli değil o gün gelsin bir şekilde haberleşiriz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. Çağlar

2. Fatih

3. Sefa

4. Mert Can

5. Ali Gürsoy

6. Osman

7. Yunus Gökhan

8. Taha

9. Süha

10 . Ahmet Melik

11. Adnan

12. Mete

13.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Koskoca İstanbul 12 kişi oldu, ben Ankara'da bir toplantı yapayım, en az 25 kişi...Cavit abi eksik bu listede, ben kafayı taktım, her toplantıya çağıracağım... :lol2: :D

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Koskoca İstanbul 12 kişi oldu, ben Ankara'da bir toplantı yapayım, en az 25 kişi...Cavit abi eksik bu listede, ben kafayı taktım, her toplantıya çağıracağım... :rolleyes::shok:

:flowers::good1::thank_you2:

Şıııttt..Sesini çıkartma onlar toplansınlar ben çok meşgulüm bu sıra.. :)

Bide maç neyin yapıyormuş bu İstanbul ekibi, Oda neye yarıyorsa sanki.. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Cavit ağanın işi müsati olsa gelirdi zaten, hem o bebekken toplantı kazanına düşmüş yani şerbetli :baby:

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

bende gelıp maç sırasında caglar abının bagajından kek kurabıye borek corek aşırayım o zaman.. :baby:

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

muzık sıstemını de sökmüssun zaten,bırak ta pogacalara yazılayım abicim :baby:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Buluşma günü Mondeo ile geleceğim ne malum :baby:

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

beni işin bogaz tarafı ılgılendırıyor abicim.. sen ıstedıgın aracla gel,ama nevale dolu gel :baby:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Obur üye :baby: senin V8 in bagajı kaç kilo börek alır acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...