Çağlar Bayur 16 Mart 2009 Yazar Paylaş 16 Mart 2009 Allah nasip kısmet ederse bu promosyon işine bende içicekler ile katılayım. Şimdi kuru kuru gitmez değil mi ? Çamlıca gazoz? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 aynen derim. bi poğaça olmaz ya bide börek sıponsoru bulmamız lazım hatta üstüne birde soda Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 (düzenlendi) Pastane sahibi forum üyemiz yokmu +1 olabilirim ben mayk gayvır eniştemde gelebilir 16 Mart 2009 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 gerçi şimdi dikkat ettim de çağlar abi ev yapımı börek ve poğaçadan söz etmiş börek sıponsoru sözüm geri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2009 Yazar Paylaş 16 Mart 2009 Kireçburnundan sade poğaça takviyesi yap sen, onun lezzeti tartışılmaz güzel, hem de çeşit olur, biz ev yapımlarının miktarını ayarlarız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2009 Yazar Paylaş 16 Mart 2009 Tem den gelinir, Sarıyer çıkışından çıkılır, 800 metre sonraki yol ayrımında düz Sarıyer istikametine ilerlenir, 500 metre sonra Atatürk Sanayi giriş tabelasından girilir, sonrası ilk iletideki şemadan takip. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 Baharda bide mangal partisi duzenledıkmı ama böle bolca katılımlı tamamdır... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 Ahmet Bey ikitelliden gitmeyi planlıyorum isterseniz ikitellide buluşup beraber gidebiliriz? Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 (düzenlendi) Burak yolu bılıyosan beraber gidel mi bende takılyım peşine Daha önce hiç gitmedim ama haritadan gördüğüm kadarıyla çıkartırım Gidelim beraber sen nerde oturuyorsun? 17 Mart 2009 tarihinde Burak Karadeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2009 Yazar Paylaş 17 Mart 2009 İstenirse ortak noktada buluşuruz : mesela Otokoç İstinye nasıl fikir? Mesela saat 11:30 Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 İstenirse ortak noktada buluşuruz : mesela Otokoç İstinye nasıl fikir? Mesela saat 11:30 Otokoç istinyeye direk nasıl geliniyor Benim oraya gelebilmem için önce istinye parka girip onun çıkışından çıkmam lazım Hep öyle indiğim için oraya direk nasıl oluyor bilmiuyorum Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 İstenirse ortak noktada buluşuruz : mesela Otokoç İstinye nasıl fikir? Mesela saat 11:30 +1000 bence olur abi topluca gideriz zaten otokoçtan ora en fazla on dk bilmeyenler için iyi olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2009 Yazar Paylaş 17 Mart 2009 İstinye parka girer gibi yapıp, Derbent tabelası takip edilebilir veya İstinye sahile inilir , ilk ve tek trafik ışığından içeri sapılır. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 İstinye parka girer gibi yapıp, Derbent tabelası takip edilebilir veya İstinye sahile inilir , ilk ve tek trafik ışığından içeri sapılır. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 üsküdarda ben maslat itüye kadar biliyorum ama sonrası sorun: istinye parkıda biliyorum Tamam sonrasını anladım ben üsküdarın neresindesin? ben çiçekcideyim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 Otokoç istinyeye direk nasıl geliniyor Benim oraya gelebilmem için önce istinye parka girip onun çıkışından çıkmam lazım Hep öyle indiğim için oraya direk nasıl oluyor bilmiuyorum Ben bile Üsküdar, Yenikapı, Sultanahmet camii, dolaşıp bulduysam sen kolay bulursun...Sinan arkadaşımız telefonunu açmış olsaydı pazar sabahı kısa bir İstanbul turu atmayacaktık... Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 Ben bile Üsküdar, Yenikapı, Sultanahmet camii, dolaşıp bulduysam sen kolay bulursun...Sinan arkadaşımız telefonunu açmış olsaydı pazar sabahı kısa bir İstanbul turu atmayacaktık... Bidahaki sefere üsküdardan ben alırım seni serkan abi Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 bende fıstıkağacında oturuyorum.Sana uyarsa capıtolun önünde bulusuruz Uyar tamam . cumartesi ayrıntılı bir şekilde yine konuşuruz. Varmı başka bizimle gelen Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 Bidahaki sefere üsküdardan ben alırım seni serkan abi Anlaştık... :) Aslında haftasonu İstanbulda işim var ama pazara kalırmıyım bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 Anlaştık... :)Aslında haftasonu İstanbulda işim var ama pazara kalırmıyım bilmiyorum. Kalırsın kalırsın Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 çok iyi olur Fatih bey o zaman ctesi planlayalım pazar buluşup birlikte gidelim,yalnız akşamda maçta oynamayı düşünüyorum dönüşümüz geç olabilir İstenirse ortak noktada buluşuruz : mesela Otokoç İstinye nasıl fikir? Mesela saat 11:30 çok iyi olur,güvenlikteki arkadaş yine ne oluyor der gibi garip garip bakar,bu kalabalığa anlam vermekte zorlanır onun yerinde ben olsam arıza bile çıkarırım Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 Anlaştık... Aslında haftasonu İstanbulda işim var ama pazara kalırmıyım bilmiyorum. bir sürpriz daha bekleriz,kalırsan fenada olmaz olmazsa ben erken dönerim ama c.tesi programı yapalım pazar büyük ihtimal ben tem den iki telliye gelirim ordan beraber gideriz ok,özelden cep numaramı atıyorum Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 Anlaştık... Aslında haftasonu İstanbulda işim var ama pazara kalırmıyım bilmiyorum. İş bahane seninde canın gelmek istedi galiba Gelirsen haber ver abi mutlaka, beraber gidelim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2009 Yazar Paylaş 17 Mart 2009 Bu Pazar Otokoç İstinyede Satışta Ömer kardeş nöbetçi, bizi bekçinin elinden kurtarır. Hatta isteyen varsa daha erken gelsin 2.el araçlara bakarız? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 çağlar bey, uyumadığınızdan şüphelenmeye başladım. ömer'e benden selam, ka'sını benim için sevin, okşayın, öpün tek uyuduğum gün cumartesi gecesi olduğu için, pazar öğlen anca uyanıyorum. geç saatteki programları 4 gözle bekliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts