Fatih Çalıkuşu 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Geçmiş olsun Fatih abi. Gs yenildi diye biri sana suikast yapmaya çalışmıştır belki alıştık hafta 7 gs 2 yeniliyor,şaşırdın mı yoksa,birde köprüden geçerken söğütlüçeşme metrobüsünü gördüm aklıma hemen sen geldin UEFA için olmadı metrobüsle final için saraçoğluna gelmek,artık deplasmana gelirsiniz Ahahah ben Hiçte beyaz değil gayet sırıtıyorum arabada birde yusuf vardı 3.şahıs Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Bu etkinlikte emeği geçen organize eden herkim varsa kendime adıma ayrıca bir teşekkür ederim. Güzel bilgi paylaşımlı ve eğlenceli bir gün oldu. Oktaykan kardeşlerin her biri ile tek tek uzun uzun konuştum ve gerçekten bu piyasada olmaları gerektikleri yerde olmadıklarına inandım. Artık küstürmüşler onlarıda umarım bu zamana kadar gösterdikleri başarılar onları kesmez daha fazlasını ararlar bizde neler olabiliyor görmüş oluruz. Şunu düşündüm bundan sonra oktaykan kardeşler benim aracımın servisidir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Güzel toplantı olmuş, bravo... Fatihciğim geçmiş olsun, kazaya karışmaman sevindirici... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 arabada birde yusuf vardı 3.şahıs Valla soralım pilota sen tırsmadın sırıtıp duruyorsun diyordu bide hatunları gördük korkuttuk...Bas bas bas diyen bendim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 Bakım bölümünde dünyanın ilk ve tek EPS sistemli focusu Xenon vs. Halojen. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 bana bu günlük bu kadar heyecen yeterli,sizlere iyi forumlar Yorum bağlantısı
Taha İlgen 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 sierra cosworth 4x4.arka planda kaldı ama canavar gibiydi. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Çağlar abi böylede çok uğraştırdık seni, her resimle tek tek uğraşıyorsun zip yapıp rapide atsaydın herkes indirip baksaydı yorum yapmak isteyen, yorum yapacağı fotoyu kendi ekleseydi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Güzel bir buluşma olmuş.İşte formumuzun farkı ve sıcaklığı.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 2-3 hafta öncesinden haberleştiğimiz ve sticker tedarikini yapan Serkan ve Onur kardeşimize de teşekkürler. fordclubtr ve ford rallye Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Sinan bi çek şu kafanı ya Abi neye bakıorum orda onu bilmiyorum ama sende arkamda ne işin var O bu değil cidden karizma adamım ya...Amg şapka O değilde beyram abının 4 halka muhabbeti noldu... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Focusların en renklisi Vazgeççç... Hey gidi heyy bayram abi almış beni kanatlarının altına... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Bişi anlatıyorum ama ne 333 çıkmışım faul resim...Burakta sözde sigarayı bırakıyor elinde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 Çok renkli ve güzel bir toplantı oldu. Hava da şansımıza tam zamanında açtı sonra yağdı. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Bişi anlatıyorum ama ne 333 çıkmışım faul resim...Burakta sözde sigarayı bırakıyor elinde Bundan sonraki toplantılar kapalı ve 62 lira sigara içme cezası olan yerlerde olsun da bu sinan da içmesin bizde içmeyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts