Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 İltifatlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim.Hoş,güzel bi toplantıydı ve benim için iyi bir tecrübeydi.İleride bende böyle araba kullanmayı çok isterim(ehliyet aldıktan sonra) Oğuzhan'cım hoşgeldin aramıza. Valla böyle bir baban olduğu için çok şanslısın, kıymetini bil. Ayrıca dün çok iyi bir şöförün arabasına bindin, bu da bu toplantının bonusu oldu sana Ehliyetini alınca sen de öyle araba kullanırsın ama ehliyeti alınca... Bir daha ki toplantıya da bekleriz seni... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2009 Yazar Paylaş 23 Mart 2009 Önce karting, sonra Ototaparkta park dersleri sonra da ehiyet. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2009 Yazar Paylaş 23 Mart 2009 Cavit Ağaya özel not: 1. Senin araçta gördüğümüz ama diğer 115 ps lik araçta göremediğimiz parça, sabit seviye kabına su dönüşü sağlıyormuş, sıcaklığı ölçüp, termostat gövdesinden suyu alıp kaba yollayan bir düzenek miş, yani arıza adayı parçan çoğaldı 2. FII baj ve arka tampon kvırımı yüzünden yana yapıştırdığımız sticker olduğundan daha yamuk gözüküyor yani göz aldanması, benimki de yamuk gibi duruyor ama düz, ama seninki az buçuk yamuk, elimin ayarı da biraz kaçmış Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 oyun cafeye en kısa zamanda gelecegım ali,ama aldıgın pogacalar için degıl senı gormeye doguş unıv.nin mide cıkarcısı talebelerı gibi degıl, vefalı bır arkadasın olarak Bayram abi bizde poğaça amaç değil araç Bizim okulun oralara da gel bişeyler ısmarlıyım diyecem ama yaşın geçmiş sayılır bizim oralara göre Zaten okula haftada 1-2 kere anca gidiyorum, onun yerine ben sana sizin oralarda sanayinin lokantasında güzel bir tabildot ısmarlıyım Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 oguzhan aslan parcası,hoşgeldın foruma sefalar getırdın..sanslıydın, turkıyenın usta dıreksıyonlarından bırıyle turladın sanayıde hemde gercek bır yol canavarı ıle kıskandık seni Bayram abi bizde poğaça amaç değil araç Bizim okulun oralara da gel bişeyler ısmarlıyım diyecem ama yaşın geçmiş sayılır bizim oralara göre Zaten okula haftada 1-2 kere anca gidiyorum, onun yerine ben sana sizin oralarda sanayinin lokantasında güzel bir tabildot ısmarlıyım tabildotla mı kandıracaksınız Bayram abiyi Cimbomlu İltifatlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim.Hoş,güzel bi toplantıydı ve benim için iyi bir tecrübeydi.İleride bende böyle araba kullanmayı çok isterim(ehliyet aldıktan sonra) hoşgeldin yakışıklı,eve dönüşte arka koltuğu tercih etmen gözümüzden kaçmadı, Vazgeççç... Hey gidi heyy bayram abi almış beni kanatlarının altına... ilk değilsin,son olacağında garanti değil sanki bende kanatlarının altındayım Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 (düzenlendi) tabildotla mı kandıracaksınız Bayram abiyi Cimbomlu O öyle iş güç arasında çabuk olsun diye Sende gel bursada iskender ısmarlıyım Fatih abi ayıp ettin edit: imla 23 Mart 2009 tarihinde Burak Karadeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 O öyle iş güç arasında çabuk olsun diye Sende gel bursada iskender ısmarlıyım Fatih abi ayıp ettin edit: imla sağol hafta içi zor belki hafta sonu,orası neresi bu arada? Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 sağol hafta içi zor belki hafta sonu,orası neresi bu arada? Marmara bölgesinin güzide bir şehri Şehrin süper ligde top koşturan yeşil beyaz formalı bir takımı bile var. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Marmara bölgesinin güzide bir şehri Şehrin süper ligde top koşturan yeşil beyaz formalı bir takımı bile var. iskenderden nasıl bağlantı kuramadım,bursa spor derken demekki bir sempati varmış,ama golden üzerine gelebilirdi ben isteseydim ama istemedim iskenderden nasıl bağlantı kuramadım,bursa spor derken demekki bir sempati varmış,ama golden üzerine gelebilirdi ben isteseydim ama istemedim okul bitince ne çıkıcan,mühendis mi olcen Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Ahmet hocamın dediği gibi korktuğumdan değil de köpeğe zarar vermemek için uzak duruyorum Endüstri mühendisi Eldeki parayı, malzemeyi, iş gücünü en optimize şekilde kullanmaya yarayan fakat ülkemizde büyük şirketler dışında pek çalıştırılmayan mühendis. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 (düzenlendi) Ahmet hocamın dediği gibi korktuğumdan değil de köpeğe zarar vermemek için uzak duruyorum Endüstri mühendisi Eldeki parayı, malzemeyi, iş gücünü en optimize şekilde kullanmaya yarayan fakat ülkemizde büyük şirketler dışında pek çalıştırılmayan mühendis. kim demiş bizim planlamacılar end.mühendisi kendini iyi yetiştir,büyük firmalarda staj yap,deli saçmalarına fazla kulak asma Ahmet Hocamın durumu farklı o kısmı fazla kurcalama 23 Mart 2009 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 abi o köpek kadar mağsum sevecen ve insan dostu bir köpek daha yok heralde o köpeği alıcan bebek sahilinde gezdiricen bak ne piyasa yapıyosun Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 abi o köpek kadar mağsum sevecen ve insan dostu bir köpek daha yok heralde o köpeği alıcan bebek sahilinde gezdiricen bak ne piyasa yapıyosun benim arkadaş 1 ay önce apartmanda bakamadığı için sahip aradı durdu,ben almayı çok istedim fakat ufaklık tüyden falan hastalık kapar diye uzak durdum,ilerde düşünüyorum fakat 150-200 tl aylık sabit bakım gideri varmış Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 kim demiş bizim planlamacılar end.mühendisi kendini iyi yetiştir,büyük firmalarda staj yap,deli saçmalarına fazla kulak asma Zaten çalışıyorumda ben kendi işyerimizdeyim abi. Ama iş arasam bu piyasada kolay kolay bulamazdım diye düşünüyorum abi. Ben görüyorum tedarikçilerimizde, müşterilerimizde hatta staj yaptığım yerlerde, firmanın en eski ve bilgili çalışanı (üretimden yada yönetimden herhangi biri) endüstri mühendisinin yapması gerekenleri yapmaya çalışıyor. Eğer adam kendini geliştirmişse firmada güzel giden birşeyler görüyorsunuz fakat adam sadece üretilecekleri sıraya koymayla işini yaptığını düşünüp bırakırsa o firma sıkıntılar yaşıyor. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Bunlar da dipte kalan son resimler İngiliz bir markanın Çakması Hakan Abi ve diyet mönüsü Otobüsle karşıya geçerkene... Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Stikerda böle olur...WRC.... Yakışmış Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 akşam gerçekten kötü bir hava vardı maslak tarafında baya zorluk çektim göz gözü görmüyordu Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Bayram abi bizde poğaça amaç değil araç Bizim okulun oralara da gel bişeyler ısmarlıyım diyecem ama yaşın geçmiş sayılır bizim oralara göre Zaten okula haftada 1-2 kere anca gidiyorum, onun yerine ben sana sizin oralarda sanayinin lokantasında güzel bir tabildot ısmarlıyım püüüüü devamsız mikrop!!! hem okulu kırıyorsun hemde bana turşu dıyorsun.. okulu asmanın sonunu gordun mu simdi,2009-1980=29 o da, taa aralıkta.. 29 yaş+ evlılık+bebek=olgun erkek. senın okulu asıp gıtmedıgın gunlerde ugramadıgın şu cafeler var ya,neyse... bunları ısmarlamak ıstedıgın yimek esnasında zikrederim sana özel olarak Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 (düzenlendi) 10 nisan cuma...Yer bakırköy sahil...Mavi umut türkü evi...Bayram abi uyarmı? Çıkan sanatçı büyük ihtimalle pınar sağ... 23 Mart 2009 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 10 nisan cuma...Yer bakırköy sahil...Mavi umut türkü evi...Bayram abi uyarmı? Çıkan sanatçı büyük ihtimalle pınar sağ... Bırrraahhh bu işleri Sinan yaa Bayram abi senin ipinle kuyuya inmez bence Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 akşam gerçekten kötü bir hava vardı maslak tarafında baya zorluk çektim göz gözü görmüyordu ben dört kolluya biniyordum Ali az kalmıştı,bugün işe ancak öğlen gidebildim ruh gibi dolandım ortada akşam üzeri ancak kendime gelebildim,hatırladığım connect sahibine afili bir laf söylediğim eve nasıl geldim hatırlamıyorum Bırrraahhh bu işleri Sinan yaa Bayram abi senin ipinle kuyuya inmez bence evet gol oldu dakika 90+82 mert attı golll,ilker tahsinden alıntı yaptım bir an Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 (düzenlendi) Bırrraahhh bu işleri Sinan yaa Bayram abi senin ipinle kuyuya inmez bence Görücez bi cevap versin... 1 neden 10 nisan cuma... 2 bu cuma carbon clean ve nano düşünüyorum paralara oraya gidicek... 3 4-5 nisanda açık öğretim AÖf sınavlarım var en yakın tarih 10 nisan kendi açımdan... 23 Mart 2009 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 bu arada hayırlı olsun mert can ziebart bayiliği almışsın açıkla artık sürprizi,bekliyoruz Görücez bi cevap versin... 1 neden 10 nisan cuma... 2 bu cuma carbon clean ve nano düşünüyorum paralara oraya gidicek... 3 4-5 nisanda açık öğretim AÖf sınavlarım var en yakın tarih 10 nisan kendi açımdan... sizin bu olay bakırköy emniyetinde sonlanır Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 bu arada hayırlı olsun mert can ziebart bayiliği almışsın açıkla artık sürprizi,bekliyoruzsizin bu olay bakırköy emniyetinde sonlanır En yakın 2 karakolun komserler tanıdık..... Yorum bağlantısı
Recommended Posts