Serkan Toker 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Hiçbiriniz birbirinize küsemezsiniz, forumda küsmek yasak, kapatırım konuyu.... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Hiçbiriniz birbirinize küsemezsiniz, forumda küsmek yasak, kapatırım konuyu.... yakarım bu gezegeni,yakarım Yorum bağlantısı
Murat Basma 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 gorunen o ki harika bir aktivite olmus, kacırdım Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Cavit Ağaya özel not:1. Senin araçta gördüğümüz ama diğer 115 ps lik araçta göremediğimiz parça, sabit seviye kabına su dönüşü sağlıyormuş, sıcaklığı ölçüp, termostat gövdesinden suyu alıp kaba yollayan bir düzenek miş, yani arıza adayı parçan çoğaldı 2. FII baj ve arka tampon kvırımı yüzünden yana yapıştırdığımız sticker olduğundan daha yamuk gözüküyor yani göz aldanması, benimki de yamuk gibi duruyor ama düz, ama seninki az buçuk yamuk, elimin ayarı da biraz kaçmış - Çağlar, sonuç olarak sizin motordaki kıytırık lastik hortumun yaptığı işi adamlar kısa yoldan yerine valf koyarak vede bilimsel yapmış değilmi.? Fordun mühendislerini seviyorum.. - Senin elinin ayarı kaçtığı için ikincisini aldım zaten, İçime sinmeyen şeyler olursa ilerki günlerde değiştirmek için.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 havalar güzelleştiği birgün sarıyerde mangal yapsak nasıl olur mesela çırçırda tarihi çırçır suyu Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 ali iyi olur benher zaman varım ama gelirken cavit abi benim önümde gitmesse iyi olur neredeyse otokoç a gelirkenarkadan vuruyordum bu arada fatih biraz geç oldu ama geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 ali iyi olur benher zaman varım ama gelirken cavit abi benim önümde gitmesse iyi olur neredeyse otokoç a gelirkenarkadan vuruyordum bu arada fatih biraz geç oldu ama geçmiş olsun Refleksini ölçtük, fenamı oldu.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 (düzenlendi) fenamı olur havalar ısınsa bi hafta sonu gitsek bütün yiyecek ve içecekleri istersek dışarıdan da alabiliyoruz burada illa o fiyat listesindeki lerden almak zorunda da değiliz birtek mangal istesek de oluyor 25 Mart 2009 tarihinde Ali G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 27 Mart 2009 Paylaş 27 Mart 2009 malum kaza olayı beni fena etkiledi,bir hafta senelik izin kullanıyorum,makinemde eklenmeyen fotolar Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 27 Mart 2009 Paylaş 27 Mart 2009 bu bisikletle gelen arkadaş yakında izdivac sahibi olacağına dair konu açıldı,kim acaba Burak kardeşimin Lamborghini Galllardosu efsane Oktaykan Power drag araçlarından birisi, co pilot Adnan Beyin oğlu yeni üyemiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2009 Yazar Paylaş 27 Mart 2009 Soba başına toplanmışız gibi olmuş , Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 27 Mart 2009 Paylaş 27 Mart 2009 Soba başına toplanmışız gibi olmuş , nerde kaldı o eski sobalar,artık her evde kalorifer kombi v.s Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2009 Yazar Paylaş 27 Mart 2009 Aslında o sobayı da inceleseydiniz, modifiyeli olduğunu görebilirsiniz, arabadaki gaz ayarı gibi ayarı vardır... Yağa ilave, su püskürtme sistemlidir. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Mart 2009 Paylaş 27 Mart 2009 Oğuzhan beni solladı geçti formda tanımayan kalmadı .(tanışma bölümüne birşeyler yaz oğlum dedim baba beni herkes tanıyo bende tanıyorum gerek yok dedi daha sonra yazmış bişeyler) Fatih eline sağlık. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 27 Mart 2009 Paylaş 27 Mart 2009 Oğuzhan beni solladı geçti formda tanımayan kalmadı .(tanışma bölümüne birşeyler yaz oğlum dedim baba beni herkes tanıyo bende tanıyorum gerek yok dedi daha sonra yazmış bişeyler) Fatih eline sağlık. ismi o an hatırlayamadığım için öyle yazdım,tabiki forumun en genç ve en popüler üyesi, hepimize sağlık olsun Aslında o sobayı da inceleseydiniz, modifiyeli olduğunu görebilirsiniz, arabadaki gaz ayarı gibi ayarı vardır... Yağa ilave, su püskürtme sistemlidir. dayımda bir nevi sanayici olduğundan onların dükkanda benzer sobalar olurdu, bu tür döküm sobalar hep ilgimi çekmiştir,üstübü falan yanar gider Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 27 Mart 2009 Paylaş 27 Mart 2009 Abicim sen bu fotoları kaç gündür niye ortaya çıkartmıyorsun bizde diğer fotoğrafda uzaktan uzaktan senin arabanı anlatmaya çalışıyoruz millete Güzel çekmişsin fotoları Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 Abicim sen bu fotoları kaç gündür niye ortaya çıkartmıyorsun bizde diğer fotoğrafda uzaktan uzaktan senin arabanı anlatmaya çalışıyoruz millete Güzel çekmişsin fotoları benim aracı anlatmaya gerek yok imza kısmı özetliyor Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 inciler dökülüyor biraz geç oldu sanki fotoları eklemem? Yorum bağlantısı
Recommended Posts