Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Evet benim de sınav var 4-5 Nisan da. 10 Nisan iyi tarih bu arada hayırlı olsun mert can ziebart bayiliği almışsın açıkla artık sürprizi,bekliyoruz Az kaldi abi, açıklayacam sizin bu olay bakırköy emniyetinde sonlanır Merak etme abi kötüye birşey olmaz, olan benim gibi mazlum bir adama olur... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Evet benim de sınav var 4-5 Nisan da. 10 Nisan iyi tarih Az kaldi abi, açıklayacam yakışır sana bir bayilik,sonra sonax falan hem dün anladım ben olayı zaten sefa abiyede bir damacana temizlik şampuan falan markası önermiştin Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 gerçekten abi allah korumuş vaybee demek bayilik merak ettim şimdi hee Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Mertcan anca bizbizebart gibi tükkanlar açar Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Evet benim de sınav var 4-5 Nisan da. 10 Nisan iyi tarih Az kaldi abi, açıklayacam Merak etme abi kötüye birşey olmaz, olan benim gibi mazlum bir adama olur... mazlum deme şimdi,mercedes içinde fotoların var bir gün öncesinde kimsecikleri inandıramazsın Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 sınanım kıbar teklıfın ıcın mersi canım:) ayın 10'u için sımdıden konusmam ımkansız,ancak o gun bırsey soyleyebılırım. sonu karakolluk olmasın ama sonra ısmımız cıkar sagda solda..b.koy emnıyet muduru olcay abimiz senın komıserlere ne der sonra Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Mertcan anca bizbizebart gibi tükkanlar açar para iman kimde belli olmaz,hem genç istikbal vadediyor Allah yürü ya kulum dedikten sonra belli olmaz,vehbi koç bile bakkalcılıkla başlamış Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 sınanım kıbar teklıfın ıcın mersi canım:) ayın 10'u için sımdıden konusmam ımkansız,ancak o gun bırsey soyleyebılırım. sonu karakolluk olmasın ama sonra ısmımız cıkar sagda solda..b.koy emnıyet muduru olcay abimiz senın komıserlere ne der sonra Olcay nisan ilk haftada gidiyor...İl emniyet müdür yardımcısı olucak...Boşverinnn istiparat tam bende..Yeterki amaç toplanma olsun... Açsında hele bi inşallah...Ben o kadar para vermem beleş yıkarsa uyar... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 (düzenlendi) sınanım kıbar teklıfın ıcın mersi canım:) ayın 10'u için sımdıden konusmam ımkansız,ancak o gun bırsey soyleyebılırım. sonu karakolluk olmasın ama sonra ısmımız cıkar sagda solda..b.koy emnıyet muduru olcay abimiz senın komıserlere ne der sonra Bayram abi gücendim sana şu Burak kardeşimizi serin nezarette konaklatmadım 1 gün 2 gece edit :imla 23 Mart 2009 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Burak karadenizmi aldirim ben onu vay satis faction,aynı mürit tayfasına ne oldu iç çatışmamı var sis farı alıyordunuz aksaraydan ne oldu şimdi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 vay satis faction,aynı mürit tayfasına ne oldu iç çatışmamı var sis farı alıyordunuz aksaraydan ne oldu şimdi Satışçıı o biliyor hatasını... Mazlum,Burak bu liste uzar gider... Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 (düzenlendi) ahahaha alemsın fatıh burak'tan ne ıstıyım,en azından söz vermedı daha alınsaydı sınan alınırdı ahahahaha 23 Mart 2009 tarihinde Bayram Bekman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 ahahaha alemsın fatıh burak'tan ne ıstıyım,en azından söz vermedı daha Vazgeçtim türkü bar olayındanda.... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Satışçıı o biliyor hatasını... Mazlum,Burak bu liste uzar gider... canlarım benim,Bayram abisi dün şovunu yaptı sunroof kapattı sen gelmeden otokoçta,biri diyorki abi açık kaldı kapanmıyo bozuk mu sunroof,Bayram abisi yapılan ortayı boş geçmedi attı golu tek tuş kapanan sunroof ,aheste aheste şaka gibi gerçek,hala tırt mı gençler Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 canlarım benim,Bayram abisi dün şovunu yaptı sunroof kapattı sen gelmeden otokoçta,biri diyorki abi açık kaldı kapanmıyo bozuk mu sunroof,Bayram abisi yapılan ortayı boş geçmedi attı golu tek tuş kapanan sunroof ,aheste aheste şaka gibi gerçek,hala tırt mı gençler Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Ben gidersem sizide çekerim o karanlık dünyaya Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Ben gidersem sizide çekerim o karanlık dünyaya bizim dünyamız tango kırmızı ama Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Vazgeçtim türkü bar olayındanda.... boşverin türkü barı gidicekseniz balıkçıların orda Uğur a gidin Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Ben gidersem sizide çekerim o karanlık dünyaya Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Noluyooo burda bakıyım, sarmışsınız geyiğe...Kapatayımmı konuyu..... Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 boşverin türkü barı gidicekseniz balıkçıların orda Uğur a gidin yooo vur kaç yok serdar ustacım!! o zaman ayarlamaları sen yap katılabılen herkes gelsın bır aksamda bız eylenelım senın önculugunle.. doguş grubuuuu sızde gelın ama,tekneyle donersınız Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Parayı vurdum abiler, Zeibart'a ortak oldum. Akşama kadar arabamızı yıkatıyorum orada Size de %18 lik bir indirim yaptırırım. Alın %18 Ötv ile arabanızı, Uygulamalara da %18 indirim yaptırtırım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Kan çıkar kapanırsa Müzik bitince davran o halde... Yorum bağlantısı
Recommended Posts