Bayram Bekman 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Noluyooo burda bakıyım, sarmışsınız geyiğe...Kapatayımmı konuyu..... serkan bey gazı aldık b.köy'de balıkcıya gıdıp muhabbet edecegız. uyarsa sız de gelın konaklama sorun olmaz merak etmeyın. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 yooo vur kaç yok serdar ustacım!! o zaman ayarlamaları sen yap katılabılen herkes gelsın bır aksamda bız eylenelım senın önculugunle.. doguş grubuuuu sızde gelın ama,tekneyle donersınız ne demek ne zaman isterseniz ben öyle fazla gürültülü yerleri sevmiyorum ondan sadece önerdim yoksa ister köprü altinda ister bakırköy' de nereyi isterseniz ben varım Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 yooo vur kaç yok serdar ustacım!! o zaman ayarlamaları sen yap katılabılen herkes gelsın bır aksamda bız eylenelım senın önculugunle.. doguş grubuuuu sızde gelın ama,tekneyle donersınız Bu konuda sana tüm içtenliğimle katılıyorum abi. Ayarlansın bir akşam, hep beraber gidelim kurtlarımızı dökelim. Başka türlüsü de bizi paklamaz... Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Noluyooo burda bakıyım, sarmışsınız geyiğe...Kapatayımmı konuyu..... Biri kışşttt mı dedi Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Ben yokum... sen olmasan bu kadar adam kimse sarıcak Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 (düzenlendi) sinanın mafia ya 23 Mart 2009 tarihinde Burak Karadeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 serkan bey gazı aldık b.köy'de balıkcıya gıdıp muhabbet edecegız. uyarsa sız de gelın konaklama sorun olmaz merak etmeyın. Teşekkür ederim sağol, bir organizasyonunuza daha katılacağım söz.Bu arada sadece Serkan lütfen.. bizde ANkara'ya bekleriz... Biri kışşttt mı dedi Süre tutuyorum..... Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Süre tutuyorum..... O değilde moderetörümüzde geyiğe sardı valla Serkan abi geyik senin de hakkın ya, nereye kadar denetle denetle öyle Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 O değilde moderetörümüzde geyiğe sardı valla Serkan abi geyik senin de hakkın ya, nereye kadar denetle denetle öyle biri ateşe su yerine benzin mi döktü ne konu yeniden ısınıyo sanki Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 biri ateşe su yerine benzin mi döktü ne konu yeniden ısınıyo sanki Serkan abi idare eder bizi ya muhabbet bittikten sonra da kapatır konuyu tahminimce Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 en kısa zamanda bulusalım o zaman:) Sinan geliyor mu gelmiyo mu Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Sinan geliyor mu gelmiyo mu sınansız olmaz! gökten 4 halka düştü,bırı sinan'a dıgerlerı de doguşçulara Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 O değilde moderetörümüzde geyiğe sardı valla Serkan abi geyik senin de hakkın ya, nereye kadar denetle denetle öyle Demi yanii... en kısa zamanda bulusalım o zaman:) Hadi bakalım, bulun Sinan'ı... Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Ben buldum msnde yazıyorda buraya yazmıyor Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Ben buldum msnde yazıyorda buraya yazmıyor konferansa alın herkesi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Ben buldum msnde yazıyorda buraya yazmıyor Arkadaş çevrim içi ama dilini yutmuş... Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Arkadaş çevrim içi ama dilini yutmuş... kıpraşım yolla Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 püüüüü devamsız mikrop!!! hem okulu kırıyorsun hemde bana turşu dıyorsun.. okulu asmanın sonunu gordun mu simdi,2009-1980=29 o da, taa aralıkta.. 29 yaş+ evlılık+bebek=olgun erkek. senın okulu asıp gıtmedıgın gunlerde ugramadıgın şu cafeler var ya,neyse... bunları ısmarlamak ıstedıgın yimek esnasında zikrederim sana özel olarak Yav iyide abim ben astığımdan değil ders olmadığından gitmiyorum son dönemi olunca insanın fazla ders vermiyorlar, bizde iş hayatına ufaktan girdik işte. Birde sen güzel bir merso yap o cafeler köpeğin olur senin Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 kıpraşım yolla Serdar abi yolladım. Adam büyüğü de küçüğü de bütün dillerini yutmuş. Korktu heralde... Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Serdar abi yolladım. Adam büyüğü de küçüğü de bütün dillerini yutmuş. Korktu heralde... Küstürdünüz çocuğu Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Küstürdünüz çocuğu O da çok alıngan yaa... Neyse ben onun gönlünü alırım Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Serdar abi yolladım. Adam büyüğü de küçüğü de bütün dillerini yutmuş. Korktu heralde... kim küstürdüyse alsın gönlünü kardeşimizin Yorum bağlantısı
Recommended Posts