Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Zuzaylı seniii... Dalarım bak arabana tisco topuynan... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Dalarım bak arabana tisco topuynan... alemsiniz akşam akşam koptum Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Abi sizler için varız bu forumdaki muhabbet bide yolda gör sen bizi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 Biri zuzaylı, diğerinin tisko toplu arabası var, muhabbet başka nasıl olsun ki Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Biri zuzaylı, diğerinin tisko toplu arabası var, muhabbet başka nasıl olsun ki Sinan'la muhabbete bir başlıyoruz Merkürden girip Plütondan çıkıyoruz. Bütün galaksinin dedikodusunu yapıyoruz abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 Bahar gelsin de gece teleskop gözlemi ayarlayalım, İstanbul Üniversitesi rasathanede... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Bahar gelsin de gece teleskop gözlemi ayarlayalım, İstanbul Üniversitesi rasathanede... Olur valla, bende memleketimi özlemiştim zati, hasret gideririm biraz... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Abi sizler için varız bu forumdaki muhabbet bide yolda gör sen bizi hacı hacıyı mekkede,siz birbirinizi bakırköyde bulmuşsunuz,forumda aracı olmuş hem bu arada bir tisko topuda mertcana iyi olur kararan aynaya ilave olur Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 hacı hacıyı mekkede,siz birbirinizi bakırköyde bulmuşsunuz,forumda aracı olmuş hem bu arada bir tisko topuda mertcana iyi olur kararan aynaya ilave olur Aslında disko topu iyi olur da kararn ayna işinden vazgeçtim. Camlarım filmlendi, kararan aynaya gerek kalmadı artık Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Aslında disko topu iyi olur da kararn ayna işinden vazgeçtim. Camlarım filmlendi, kararan aynaya gerek kalmadı artık tabi ziebart falan anladım ben onu,hayırlı olsun bu arada Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 tabi ziebart falan anladım ben onu,hayırlı olsun bu arada Teşekkür ederim abi. Düşünürsen yardımcı olurum sana... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Hiç güzel olmamış... Stoplarada film çektirmiş sandım amaaa sonradan baktımki stopları kendiliğinden kararmış Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Teşekkür ederim abi. Düşünürsen yardımcı olurum sana... aklımda mertcanım sağol,ama ilk öncelik bi xenon sonra film,bu arada geliyo musun pazar günü Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 aklımda mertcanım sağol,ama ilk öncelik bi xenon sonra film,bu arada geliyo musun pazar günü Tabi abi öncelikle xenon olmalı. Pazar günü Allah kısmet ederse ordayım abi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 hatırlatayım çağlayan ve zeytinburnunda pazar günü parti mitinglerimi ne olacakmış, trafik yönünden bizi olumsuz etkileyebilir,vakitli evden çıkmakta fayda var Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Ben 10.30 gibi çıkıp direkt Otokoç'a gideceğim... Yorum bağlantısı
Ömer Salih Yetgil 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Herkesi beklerim arkadaşlar. Servis tarafına yeni bir çay kahve makinesi aldılar. Süpper sütlü sıcak çikolata yapıyor hem de beleş Herkese ondan ısmarlarım (suyu bitmemiş olur umarım makinenin. Her Pazar suyu bitik oluyor genelde) Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Mart 2009 Paylaş 19 Mart 2009 Herkesi beklerim arkadaşlar. Servis tarafına yeni bir çay kahve makinesi aldılar. Süpper sütlü sıcak çikolata yapıyor hem de beleş Herkese ondan ısmarlarım (suyu bitmemiş olur umarım makinenin. Her Pazar suyu bitik oluyor genelde) Abi su biterse ben bir damacana getiririm isterseniz... Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 Herkesi beklerim arkadaşlar. Servis tarafına yeni bir çay kahve makinesi aldılar. Süpper sütlü sıcak çikolata yapıyor hem de beleş Herkese ondan ısmarlarım (suyu bitmemiş olur umarım makinenin. Her Pazar suyu bitik oluyor genelde) olmadı ama!! hem davet et hem yanla suyu bıten kahve makınası olsun o zaman ;)oktaykan menüsünde hem çayı hem pogacayı garantı edıyor :) Yorum bağlantısı
Osman Ünal 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 Malesef bu hafta iş çıktı, size iyi eğlenceler. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 olmadı ama!! hem davet et hem yanla suyu bıten kahve makınası olsun o zaman ;)oktaykan menüsünde hem çayı hem pogacayı garantı edıyor su kolay alırız bir damacana yedek Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 20 Mart 2009 Paylaş 20 Mart 2009 pogacası yok ben sana karafırın poğaçası ısmarlarım hemde otlu peynirli kepekli olandan,benim en sevdiğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts