Mehmet Taner Kadak 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 Benim gibi kendin yapa merakli olanlara... Kendin Yap Islemi; http://jeep.off-road.com/jeep/article/arti...l.jsp?id=257794 Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 Bunu yapabilen ya makina mühendisidir ya da cahil cesareti vardır. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 Zor bişey yok hangi sırayla sökmüşsen aynen geri takıyosun.Ama iyi bir kriko ve sehpa şart. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 (düzenlendi) Takım, avadanlık , alet malzeme, resim bilgisinin sonucu 25 Şubat 2009 tarihinde Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat 2009 Paylaş 25 Şubat 2009 Bu parçanın hatalı işçilik ile montajında: 1. Lastik sizi sollayarak ayrı tarafa gidebilir ki çok kötü sonuçları olur 2. Abs varsa, okuyucu arızalanabilir, pahalı sonuç 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 11 Nisan 2009 Yazar Paylaş 11 Nisan 2009 Rulman bozulup, ugultu yapmaya baslarsa ve 2-3 ay degismeden kullanilsa problem olurmu? Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 Rulman bozulup, ugultu yapmaya baslarsa ve 2-3 ay degismeden kullanilsa problem olurmu? benim aracımdada ugultu var acaba rulman degişmesi lazım boşa attıgımda daha çok hissediliyo.. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 11 Nisan 2009 Yazar Paylaş 11 Nisan 2009 Krikoyla kaldirip tekeri bosta cevirin varsa bozukluk cok rahat sesten anlarsiniz. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 Krikoyla kaldirip tekeri bosta cevirin varsa bozukluk cok rahat sesten anlarsiniz. bi deneyim yarın teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 Bilya tamamen bozulmuş ise ses duyabilirsiniz çevirerek.Lastiği çevirin ses duymazsanız elinizi amosöre veya kalipere koyun bilya bozuk ise vurmasını hissedersiniz. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 Bilya tamamen bozulmuş ise ses duyabilirsiniz çevirerek.Lastiği çevirin ses duymazsanız elinizi amosöre veya kalipere koyun bilya bozuk ise vurmasını hissedersiniz. kaliper dedigin nedir acaba... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 Kaliper disk frendeki balatayı sıkan mekanizma, kampanada olmaz, yapması biraz kirli iştir rulmanı düzgün takarsanız el becerisi olan herkes yapabilir, bunu makina mühendisi bence zor yapar, şirkettimizde çok mühendis var tın tınlar eline tornavida versen kullanamıyor arkadaşlar Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 rulmanı sökmek amatör işi değil,takmakta amatör işi değil ,kesinlikle iyi bir bilgi ve deneyim gerektirir,en önemlisi eksiksiz avadanlık ,gerekirse sıkı bir balyoz gerekir. apartman bahçesinde yapılacak iş değil.. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 anlattıklarınız bence geçerli degil. balyoz hiç gerekli degil. herkes yapabilir korkulacak bir durum yok. civatalar sökülecek sökmenin tersine takılacak bu kadar basit Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 12 Nisan 2009 Yazar Paylaş 12 Nisan 2009 Sag arka taraftan cok kuvvetli bir ugultu geliyor, daha oncede gelmisti kesildi ama simdi dahah uzun surdu kesilmiyor. Krikoda kaldirdim cevirdim tekeri surtunme sesi geliyor. Ama benim asil sorum sol virajlara sert girdigimde ses kesiliyor yani teker kendini ice dogru bastirdiginda kesiliyor sanirim. Buna bilye mi bozuk diyoruz yosa boslukmu var diyoruz Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 (düzenlendi) anlattıklarınız bence geçerli degil. balyoz hiç gerekli degil. herkes yapabilir korkulacak bir durum yok. civatalar sökülecek sökmenin tersine takılacak bu kadar basit rulmanı sökmek bu kadar basitmi yaşar usta ,eğer pasdan kaynamışsa apartman bahçesinde veya sokak ortasında yapılacak iş değil. yapacak olan kişinin mekanik bilgisi ve el beceresi ile belki tanıdık tamirhanede kendi yapabilir ama sehpa olmadan yeterli alet olmadan asla bu iş buji değiştirmeye ,hava filitresi değiştirmeye benzemez diyeceğinizi umuyordum. 12 Nisan 2009 tarihinde U?ur Aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 buji degiştirmek kadar kolay emin olun. Sag arka taraftan cok kuvvetli bir ugultu geliyor, daha oncede gelmisti kesildi ama simdi dahah uzun surdu kesilmiyor. Krikoda kaldirdim cevirdim tekeri surtunme sesi geliyor. Ama benim asil sorum sol virajlara sert girdigimde ses kesiliyor yani teker kendini ice dogru bastirdiginda kesiliyor sanirim. Buna bilye mi bozuk diyoruz yosa boslukmu var diyoruz elin ile salladıgında boşluk yok ise bilya bozuktur. gerisini kendin halledersin sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 14 Nisan 2009 Yazar Paylaş 14 Nisan 2009 Dun cikarip baktim bilya dagilmisti. Bende ebay dan icinde rulmani da olan kampana aldim 20 dolara. Bir de cikartmisken arka papuclari temizledim. Fakat yerine taktiktan sonra papuclar kampanaya cok surtmeye basladi. Bir yerde hatami yaptim yoksa eskiden papuclarin yuzeyi parlamis oldugundanmi ses cikmiyordu. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 bugün bende serviste şaft askı rulmanını ve sağ ön teker bilyasını değiştirtdim...göründüğü gibi basit bir şey değil bilhassa teker bilyasını değiştimek...pres falan gerekiyo sökmek için...umarım yatağına zarar vermemişşindir sökerken... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 14 Nisan 2009 Yazar Paylaş 14 Nisan 2009 Arka bilyalar sandiginiz kadar zor degil. http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/...af53d55e0b16854 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Videodaki ses bilya sesi mi? Araç yolda giderken arka taraftan uğultu yapıyor .Bundan kaynaklı olabilir mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts