İçeriğe Yönlendir

En Çirkin Otomobiller

Ozan Baba

Recommended Posts

İlker Kadılar

bence haksızlık var yada zevkler değişiyor...sıralanan çirkin diye bahsedilen açların bir kısmına haksızlık yapılmış mesela ( Rolls-Royce Phantom )

Yorum bağlantısı
Ozan Baba
bence haksızlık var yada zevkler değişiyor...sıralanan çirkin diye bahsedilen açların bir kısmına haksızlık yapılmış mesela ( Rolls-Royce Phantom )

Ya bence zevkler de çok değişmiyor.Ben de Phantom u görünce garipsedim ve bu arabanın neresi çirkin dedim.Keza buna Esclade de dahil edebilirim.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

çirkin arabalar listesinde birde( VW Beetle) gördüm zamanında dünyada satış rokorları kırmış bir arabadır.bir çok yerdede halen çok hastası ve kulübü olan arabadır..

mesela, profösör doktor müşteriminde

VW Beetle arabası va modeli atmış ların sonu diye biliyorum .. adamın maddi durumu çok süper yeni kasa birde 5 serisi bmw si var..

ama o eski aracımdan vazgeçemiyorum bağımlılık yaptı diyorr ve günlük olarak

VW Beetle marka aracını kullanıyor...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
çirkin arabalar listesinde birde( VW Beetle) gördüm zamanında dünyada satış rokorları kırmış bir arabadır.bir çok yerdede halen çok hastası ve kulübü olan arabadır..

mesela, profösör doktor müşteriminde

VW Beetle arabası va modeli atmış ların sonu diye biliyorum .. adamın maddi durumu çok süper yeni kasa birde 5 serisi bmw si var..

ama o eski aracımdan vazgeçemiyorum bağımlılık yaptı diyorr ve günlük olarak

VW Beetle marka aracını kullanıyor...

+1 biraz saçma bir liste olmuş.Zaten avrupa ve amerikada çok beğenilen filmler ve pc oyunlarıda türkiyede listeye giremez girsede alt sıralarda olur.

Yorum bağlantısı
Burhan Düver

zaten ciddi değil bizim hacı murat ile wv tuareg yanlış bilmediğimiz başka hatalarda vardır

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

bence WV Beetle ve Ford KA çirkin değil çok tatlılar ama renkler ve zevkler uyuşmuyor...

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

9 tane ford var.Ford hiç güzel araba çıkartamamış.99 numarada ford consul clasic var hiç görmemiştim o kadar eski consul.Scorpioda çirkinmiş peh.

Yorum bağlantısı
Levent Ayhan

bence liste tam bi saçmalık.sen tut kaplumbağa yı,sierra yı bmw z3 ü ..... çirkin araba listesine koy.bence güzelliği-çirkinliği üretim yılına göre sınıflandırılmalı.

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Bence saçma bir liste yapmışlar. Olmaması gereken modellerde var. Hemde bir kaç tane değil çok fazla.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Emre Özen

toyota scion xb bence kendince tasarımı çok güzel hiçde çirkin bir otomobil değil japon çizgileri var tamamen yansıtılmış

sonraa phantom rüyalarımın arabası kimse çirkin diyemez:D

escalade ...aston martin lagonda tıpkı bir yer uçağı gibi tasarımı hoşuma gitti..lexus 430sc oldukça spor bi araç..z3 falan çok çok saçma bi liste çıkarmışlar zevk meselesi tabi ama ..

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş

Renault Fuego, hey be çocukluk hayallerimi süslerdi. Dengesizler çirkin demişler, sizsiniz çirkin :unsure:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...