Serkan Toker 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Maalesef saha ayarlaması konusunda bir yanlış anlama olduğundan maçı yapamadık Ciddimisin, üzüldüm şimdi. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Kesin Go kart a bindiler, sahanın saatini kaçırdılar Çağlar abi binelim diyodu Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 bende yarı yoldan döndüm sahada problem sebebiyle maç iptal edilmiş.10 dakika sonra dağılacaklardı bende eve döndüm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2009 Yazar Paylaş 22 Mart 2009 3 hafta önce yer ayrıttım, Salı günü tekrar arayıp saati teyit ettim, 21:30 da sahadaydık , adımız hiçbir sayfa-saat-dakikada yazılmamış, Tükişi budur :D Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 (düzenlendi) Maç olmadı ama muhabbet güzeldi. Gelen gelmeyen herkese teşekkürler... 22 Mart 2009 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 (düzenlendi) Kötü Süpriz olmuş.Demekki İstanbul, İzmir kadar organize olamadı bu maç işinde Bi dahaki sefer PS 3'te yaparsınız artık maçı 22 Mart 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 Bi dahaki sefer PS 3'te yaparsanız artık maçı Güzel fikir aslında Bir ps turnuvası ayarlanabilir. Ps bilen yöneticilere duyurulur Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 biri ps mi dedi Hatta ödül bile belli o güzel poaçalardan Yorum bağlantısı
Taha İlgen 22 Mart 2009 Paylaş 22 Mart 2009 o poğaça varsa işin içinde kesin bende varım.tadı hala damağımda. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Amerikan gelen kuzenimi de getirecektim hatta adam eksik olursa beraber oynarız diyorduk ama onun da içinde kaldı Akşam resmen mors olduk.. Süper maç havası vardı, hafif çiseleyen yağmur altında iyi oynardık, Sağlık olsun.. Eğer organize ederseniz pazar olmasın.Ertesi gün kendimize gelemiyoruz, İhtiyarlık.. Saatide biraz daha erken olursa çok iyi olur.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Bence de pazar olmasın, geri dönüş zor olacak diye gelemiyoruz..... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Bence de pazar olmasın, geri dönüş zor olacak diye gelemiyoruz..... +1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Akşam resmen mors olduk.. Süper maç havası vardı, hafif çiseleyen yağmur altında iyi oynardık, Sağlık olsun..Eğer organize ederseniz pazar olmasın.Ertesi gün kendimize gelemiyoruz, İhtiyarlık.. Saatide biraz daha erken olursa çok iyi olur.. Yoğunluk nedir bilemiyorum ama bu hafta sonu örneğin c.tesi günü m.köy,şişli yada biz eskiden balta limanında yapardık buralarda yapalım. Avcılardan koşuyoluna gelen abilerimiz var... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2009 Yazar Paylaş 23 Mart 2009 Baltalimanı çok iyi fikir hem de her yere yakın. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Akşam resmen mors olduk.. Süper maç havası vardı, hafif çiseleyen yağmur altında iyi oynardık, Sağlık olsun..Eğer organize ederseniz pazar olmasın.Ertesi gün kendimize gelemiyoruz, İhtiyarlık.. Saatide biraz daha erken olursa çok iyi olur.. avrupa yakasından gelenler için eziyet oluyor pazar olduğu için giderken yol açıktı, cumartesi olsaydı gidişde kalabalık olurdu.dönüş zaten resmen felaket, 1. köprü yoğun oluyor, 2. köprüden döndüm, kendimi uzun yola, şehirler arası yola çıkmış gibi hissettim. bu maçın en iyi saati 10-11. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 bıyıklıya rey mey yok, yiyici tipli baksanıza Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Kesin Go kart a bindiler, sahanın saatini kaçırdılar Çağlar abi binelim diyodu ne komik şeysin sen cosby şov Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 ne komik şeysin sen cosby şov Polemiğe girmiyorum... Bu arada bu yazılan hakaretimsi birşey ise yöneticilerden Fatih abime uyarı verilmesini rica ediyorum Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Polemiğe girmiyorum... Bu arada bu yazılan hakaretimsi birşey ise yöneticilerden Fatih abime uyarı verilmesini rica ediyorum hakaret mi asla,ama illaki uyarı verilmesini istiyorsan karar büyüklerin şaka kaldıramıyorsan yapmayalım ?tango kırmızı focusta pek doluymuş yok yok maşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts