İçeriğe Yönlendir

22 Mart 2009 - İstanbul Halı Saha Maçı

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Serkan Toker
Maalesef saha ayarlaması konusunda bir yanlış anlama olduğundan maçı yapamadık :(

Ciddimisin, üzüldüm şimdi. :shok:

Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz

Kesin Go kart a bindiler, sahanın saatini kaçırdılar :shok::p Çağlar abi binelim diyodu :(

Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri

bende yarı yoldan döndüm sahada problem sebebiyle maç iptal edilmiş.10 dakika sonra dağılacaklardı bende eve döndüm :shok:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

3 hafta önce yer ayrıttım, Salı günü tekrar arayıp saati teyit ettim, 21:30 da sahadaydık , adımız hiçbir sayfa-saat-dakikada yazılmamış, Tükişi budur :D :D :)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
(düzenlendi)

Maç olmadı ama muhabbet güzeldi. Gelen gelmeyen herkese teşekkürler...

img2086p.jpg

img2088v.jpg

img2092r.jpg

img2093l.jpg

tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
(düzenlendi)

Kötü Süpriz olmuş.Demekki İstanbul, İzmir kadar organize olamadı bu maç işinde :danger:

Bi dahaki sefer PS 3'te yaparsınız artık maçı :D

tarihinde Emre G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz
Bi dahaki sefer PS 3'te yaparsanız artık maçı :secret:

Güzel fikir aslında :good1: Bir ps turnuvası ayarlanabilir. Ps bilen yöneticilere duyurulur :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Taha İlgen

o poğaça varsa işin içinde kesin bende varım.tadı hala damağımda.:rolleyes:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Amerikan gelen kuzenimi de getirecektim hatta adam eksik olursa beraber oynarız diyorduk ama onun da içinde kaldı :D

Akşam resmen mors olduk.. :) Süper maç havası vardı, hafif çiseleyen yağmur altında iyi oynardık, Sağlık olsun..

Eğer organize ederseniz pazar olmasın.Ertesi gün kendimize gelemiyoruz, İhtiyarlık.. Saatide biraz daha erken olursa çok iyi olur.. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bence de pazar olmasın, geri dönüş zor olacak diye gelemiyoruz..... :)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
Bence de pazar olmasın, geri dönüş zor olacak diye gelemiyoruz..... :)

+1

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Akşam resmen mors olduk.. :) Süper maç havası vardı, hafif çiseleyen yağmur altında iyi oynardık, Sağlık olsun..

Eğer organize ederseniz pazar olmasın.Ertesi gün kendimize gelemiyoruz, İhtiyarlık.. Saatide biraz daha erken olursa çok iyi olur.. :)

Yoğunluk nedir bilemiyorum ama bu hafta sonu örneğin c.tesi günü m.köy,şişli yada biz eskiden balta limanında yapardık buralarda yapalım. Avcılardan koşuyoluna gelen abilerimiz var... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Baltalimanı çok iyi fikir hem de her yere yakın.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan
Akşam resmen mors olduk.. :p Süper maç havası vardı, hafif çiseleyen yağmur altında iyi oynardık, Sağlık olsun..

Eğer organize ederseniz pazar olmasın.Ertesi gün kendimize gelemiyoruz, İhtiyarlık.. Saatide biraz daha erken olursa çok iyi olur.. :rolleyes:

avrupa yakasından gelenler için eziyet oluyor pazar olduğu için giderken yol açıktı, cumartesi olsaydı gidişde kalabalık olurdu.dönüş zaten resmen felaket, 1. köprü yoğun oluyor, 2. köprüden döndüm, kendimi uzun yola, şehirler arası yola çıkmış gibi hissettim. bu maçın en iyi saati 10-11.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Kesin Go kart a bindiler, sahanın saatini kaçırdılar :D;) Çağlar abi binelim diyodu :)

ne komik şeysin sen cosby şov

Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz
ne komik şeysin sen cosby şov

Polemiğe girmiyorum... Bu arada bu yazılan hakaretimsi birşey ise yöneticilerden Fatih abime uyarı verilmesini rica ediyorum :D

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Polemiğe girmiyorum... Bu arada bu yazılan hakaretimsi birşey ise yöneticilerden Fatih abime uyarı verilmesini rica ediyorum :(

hakaret mi asla,ama illaki uyarı verilmesini istiyorsan karar büyüklerin :Dşaka kaldıramıyorsan yapmayalım ?tango kırmızı focusta pek doluymuş yok yok maşallah

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...