İçeriğe Yönlendir

Cd changer hakkında

Bahtiyar Aydoğdu

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Ara kablosundan kasıt, interface değil mi Hakan'ım..

Çünkü interface olmadan olmaz... Sadece kablo yetmez..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Akif Özkan

Focus 1 için interfaceini bulduktan sonra her cd changer çalışır diyebilirmiyiz?Yoksa gerekli başka bir protocol uyumluluğudamı gerekir?

Yorum bağlantısı
Akif Özkan

Evet teybim orjinal.Rds 6000 diye hatırlıyorum bende.Kaset çalarlı olandan.Hakan Bey daha uygun cd changer tavsiye edebilirmisiniz?cdx-t70 ve cdx-t69 ler 800 850 lira aralığında seyrediyor nette.

Yorum bağlantısı
Akif Özkan

İkinci elini nette bulamadım.Kasetten devam ;)

Yorumlar için teşekkür ederim Hakan Bey.

Yorum bağlantısı
Özay Uçar

cd changer korkunç para be hocam. fm transmitter devam...

her ne kadar tatmin edici bir ses vermese de başka çare yok gibi...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Bahtiyar Aydoğdu

arkadaslar alpine s mp3 cd changer alcam bugün araca fakat anlamadıgım konu ön sag koltugun altında kablolu fiş gibi bişey var nasıl baglantı yapılacak oraya yani orayamı baglanacak bu konuda bilgi sahibi olan varmı yardım ederseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

Her araca uyar dedi, ama gözüm tutmadı. Arkadaşta zaten. Olmazsa ara kablo alacağız. 3,20ci'den sökmüşler.

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
O zaman iş sakat. O teybe ve ford'a uygun ara kablo bulmak zor. Hatta var mıdır emin değilim. Şimdi her teyp her changer'ı çalıştırmaz. Çalıştırsa bile mutlaka bir interface gerektirir.

var abi var da 100 tl diyolar aynısından sökmüşler çokmu sence...

Yorum bağlantısı
Karani Gülistan

Benim cd changer 200 tl haberiniz ola :lol2: Tüccarlık ne kadar da zormuş, bir changer bile satamadık daha yahu :)

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Benim cd changer 200 tl haberiniz ola :lol2: Tüccarlık ne kadar da zormuş, bir changer bile satamadık daha yahu :)

karani bey duruyormu daha eger benim iş olmassa artık sizinkine talibiz..

Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ

benim 6000 CD DJ de duruyor...haberiniz ola fiyat 175

ilan burada...

elbette foruma özel indirim var... :)

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
(düzenlendi)
Kablo uymaz.. uyması için interface lazım...

abi kurulu düzeni varmı koltugun altında elektrik kablosu gelmiş fiş gibi bişey var orda soketler iki tarafıda kapalı anlamadım direk onamı baglantı olacak bu changer.interface düzenegi varken

tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yoktur Bahtiyar...

Müzikle ilgili tesisat olmaz F1 1,6larda...

O kablolar başka şeylerdir...

Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ
Ergin hocam ilanda iyi söylemişsin de. f2 ve c-max'lerde kaset yok ki :D En kötü sistem bu 6000'ler :D

iyice öldürdün be makinayı..yuh !

Neyse oradaki ibareler alıntıdır...kendi fikrim değil !

Senin portableplaystation ilanına geliyorum şimdi...birkaç yorum yazacam...(satılmadıysa tabi)

Bir elinle ikizlerin altını temizlerken diğer elinle psp oynadığını bi duysun bakalım potansiyel alıcılar... :wub:

Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ

salı günü "getir 150'ye alıyım diyen" arkadaşa telefon açıp karşıdayım buluşalım diyecem ama inşh senin manyak PSP alıcısı gibi çıkmaz bu da...

Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ

:)

Valla her şerde bir hayır vardır. O manyak o teklifi vermese 250'ye gidecekti. Şimdi 300'e gitti :)
Yorum bağlantısı
Karani Gülistan

''Valla her şer de bir hayır vardır''... Sizin hayır zannettikleriniz şer,şer zannettikleriniz hayır olabilir....Olaylara hangi pencereden baktığımız ve nasıl yorumladığımız önemli sanırım.

Yorum bağlantısı
Kenan Yıldır

bahtiyar kardeş gönderdiğim interface taktın mı cd changere. umarım sorunsuz bir şekilde halletmişindir.

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
(düzenlendi)
Hayırlı olsun abi,keyifli yolculuklar :)

Moralini bozmak gibi olmasın ama inşallah koltuğun bundan sonra gıcırdamaz..

saol kardeş sunta üzerine halifleks yaptılar 4 vida sıktılar işçilikleri çok hoşuma gitti koltukla beraber montajlı.sanırım gıcırdamaz..

tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...