İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Ghia kullanım kılavuzu

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere

For engiliş pires nayn... :p

Ama böyle yaparsanız benim hevesim kırılır Sayın Deli, pardon Dere... :D

Pardon/afedersiniz/sorry

Nayn! :seytan:

Yorum bağlantısı
Mahir Mustafa Taflan

teşekkürler ingiliz cem pek ii deil ama olsun buna da şükür. türkçeyi bulmak bu kadar zor mu? anlamadım.

arkadaşlar türkçe focus-I kullanıcı el kitabı lazım.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

teşekkürler ingiliz cem pek ii deil ama olsun buna da şükür. türkçeyi bulmak bu kadar zor mu? anlamadım.

arkadaşlar türkçe focus-I kullanıcı el kitabı lazım.

Onu Türklere sorcan Mustafa, ben İngilizim. :p Ya da Amarigalı, ya da Yeni Zelandız, veya Avusturalya... Hmm, başka? ... Yok... :crazy:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

ben de ingilizim ama türkçe lazım:)

:p

Az önce Ford Otosan' dan aradılar, farkına vardık düzeltip haber vereceğiz dediler..

Rica ederim..:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Az önce Ford Otosan' dan aradılar, farkına vardık düzeltip haber vereceğiz dediler..

Rica ederim.. :)

Teşekkür etmedik ki... Yani ben etmedim... Eden var mıydı? ... Onu da görmedim... Kendi kendine gelin-güvey hesaabı... Puhahahahaaaa... :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Türkçe focus1 kılavuzumuz var ama, makyaj öncesi taranmış.. yani klima ile ilgili kısım örtüşmez... diğer yerleri genelde aynıdır...

Yorum bağlantısı
Mahir Mustafa Taflan

bugün ford otosandan beni aradılar. kullanım klavuzunu eskişehirdeki bir matbaa dan edinebileceğimi söylediler verdikleri telefon numarasını aradığımda burada bana ford sitesindeki klavuzların çıktısını basabileceklerini söylediler bu ne yaman çelişki böyle abi çattık ya bi kullanım klavuzu elde edelim dedik

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Türkçe focus1 kılavuzumuz var ama, makyaj öncesi taranmış.. yani klima ile ilgili kısım örtüşmez... diğer yerleri genelde aynıdır...

Tarama işi bana uzak emmi amca. Anlamını bile unuttum... :crazy:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mahir Mustafa Taflan

2004 ford focus 1.6 ghia kullanım klavuzunu tarama zahmetine girecek arkadaş var mı acaba??????????????

Yorum bağlantısı
Murat Dere

2004 ford focus 1.6 ghia kullanım klavuzunu tarama zahmetine girecek arkadaş var mı acaba??????????????

Tek soru işaretinin yetmeyeceğini sana düşündüren ne Mustafa kardeşim?

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

az öncede birisi 2005 aramıyormuydu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

mahir bey miş az önce dediğim kişide 2 konuyada yazmış kafam karıştı yahu

Yorum bağlantısı
Mahir Mustafa Taflan

klavuzu olmayan arabamı satacam klavuz yoksa ford da yok bundan böyle

ford u kınıyorum...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mahir Mustafa Taflan

merhaba bana pdf mail gönderebilir misiniz kullanım kılavuzunu ben de 2004 focus var 1,6 ghia

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Ali Ünal

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama saygıdeğer forum arkadaşlarım ve abilerim. 2005 Focus 1 aracım var ve farlar dışında plaka lambası stop lambası gibi diğer ampul tip kodlarına ihtiyacım var ve kılavuzda bunlar yazmıyor. Site üzerinde Focus 2 ve 3 var ama 1 yok Yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba 

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama saygıdeğer forum arkadaşlarım ve abilerim. 2005 Focus 1 aracım var ve farlar dışında plaka lambası stop lambası gibi diğer ampul tip kodlarına ihtiyacım var ve kılavuzda bunlar yazmıyor. Site üzerinde Focus 2 ve 3 var ama 1 yok Yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba 
Akşama klavuzdan gerekli sayfaların resimlerini çeker eklerim
Yorum bağlantısı
Ali Ünal
6 dakika önce, Sezgin Yılmaz yazdı:
On 22.02.2018 at 12:47, Ali Ünal yazdı:

Akşama klavuzdan gerekli sayfaların resimlerini çeker eklerim

sezgin bey teşekkür ederim. arabadan ampulleri sökerek tip kodlarına ulaştım. size zahmet olmazsa resimleri ekleyebilirsiniz yine de. daha sonra ihtiyacı olan arkadaşlar için bilgi niteliğinde olacaktır.

benim aracım 2005 mk1 kasa focus ve ulaştığım bilgiler aşağıda yer alıyor.

Ön ve Arka Sinyaller: BAU15S tip (PY21W) (1156)

Hatchback araçlar için Arka fren ve Park lambaları: BAY15D tip (P21/5W) (1157)

Geri Vites ve Arka Sis Lambaları BA15S (P21W) (1156)

Plaka Lambası: C5W

Park Lambaları: T10W5W

Kısa Far: H7

Uzun Far: H1

Ön Sis : H11 (H8 tip te oluyor)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
sezgin bey teşekkür ederim. arabadan ampulleri sökerek tip kodlarına ulaştım. size zahmet olmazsa resimleri ekleyebilirsiniz yine de. daha sonra ihtiyacı olan arkadaşlar için bilgi niteliğinde olacaktır.
benim aracım 2005 mk1 kasa focus ve ulaştığım bilgiler aşağıda yer alıyor.

Ön ve Arka Sinyaller: BAU15S tip (PY21W) (1156)
Hatchback araçlar için Arka fren ve Park lambaları: BAY15D tip (P21/5W) (1157)
Geri Vites ve Arka Sis Lambaları BA15S (P21W) (1156)
Plaka Lambası: C5W
Park Lambaları: T10W5W
Kısa Far: H7
Uzun Far: H1
Ön Sis : H11 (H8 tip te oluyor)
Klavuzdan bir bilgiye ihtiyacınız olursa yazın. 15 yıldır 1 2 sefer açılmıştır muhtemelen
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
On 22.02.2018 at 12:47, Ali Ünal yazdı:

Kullanma kılavuzu  https://www.dropbox.com/s/mhzcd1mfq185y0q/Focus1_Kullanma_Kilavuzu.pdf?dl=0

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...