Nezaket Gürsoy 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 Ben gelmem. Ne zamandan beri +1 oldum? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2009 Yazar Paylaş 7 Nisan 2009 Ben gelmem. Ne zamandan beri +1 oldum? Nerde gördün? Bir aksilik olmazsa eşimle beraber inşallah geliyoruz.Tarih: 12 Nisan 2009 Pazar Saat : .........................(Eskişehir'den gelenleri göze alarak belirleyin.) Yer: .............(Tarif lazım.) Eskişehir'den gelince Ankara girişinde çevre yolunun Adana-Konya yönüne dönüyorsunuz (210. km.de) Yolu takip edip Konya diye çıkıyorsunuz.Artık Gölbaşı'ndasınız...Oradan beni arıyorsunuz, ya da Can Umut Baykan'ı... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 Listeyi yapalım o halde,1.Mehmet Özyürek +3 2.Nuri Güngör +3 3.Hakan Gürsoy 4.Nezaket Gürsoy +2 5.Osman Bala+2 6.Can Umut Baykan 7.Cihan Yetişken 8.Cihan Tiftik 9.Serkan Toker + 3 10.Eskişehir ekibi + 10 abi bende gelmeyi düşünüyorum.eşim ve oglumla beraber.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2009 Yazar Paylaş 7 Nisan 2009 abi bende gelmeyi düşünüyorum.eşim ve oglumla beraber.. Bekleriz, mutlu oluruz... Saat kaçta orada olunacak?Mekanın adı Shoppe mi? Evet, shoppe...Saat 10:00 dan itibaren oradayız inşallah.... www.shoppe.com.tr Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2009 Yazar Paylaş 7 Nisan 2009 30 kişilik yer ayırttırdım arkadaşlar, sayıyı artırabilirim sanırım.Sizlere gözleme bile yaptıracağım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 Ben gelmem. Ne zamandan beri +1 oldum? Haklısın valla Nezaket.. Ama gel.. Bizimkiler de gelecek... Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 Geliyom o vakit. Bu arada Hakan Gürsoy'a +1 koyalım. Babaannemizde geliyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2009 Yazar Paylaş 7 Nisan 2009 Gelirsin tabi, epey güzel bir kahvaltı olacak, hadi bakalım...Nazar değmesin inşallah... Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 serkan abi biz toplam 3 kişiyiz benden baska 3 kişi degil Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 Bu shoppe gölbaşının tam neresinde yahu? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2009 Yazar Paylaş 7 Nisan 2009 serkan abi biz toplam 3 kişiyiz benden baska 3 kişi degil Tamam... Bu shoppe gölbaşının tam neresinde yahu? Bende bilmiyorum, galiba Ankara üniversitesinin yeri, öyle sorarsak göstereceklermiş... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 A.Ü civarında böyle bi yer hiç dikkatimi çekmedi yahu? Gölün diğer tarafında olmasın sakın? Yorum bağlantısı
Osman Bala 7 Nisan 2009 Paylaş 7 Nisan 2009 Yerini öğrenelim iyice. Millet şehir dışından geliyor, içindekiler bile bilmiyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2009 Yazar Paylaş 8 Nisan 2009 Yerin tarifini aldım, Gölbaşındaki Shell benzinliğini geçince Vilayetler evi gibi birşey varmış.Ondan sonraki kontrolsüz kavşakta sağa yanaşıp göle doğru bakınca tabelası görünüyormuş.Ah bir tane Çağlar abi var o da İstanbul'da.Haritalı anlatırdı... Halil abiye ulaştım, geliyorum dedi..Listeye ekledim, kendisine teşekkür ederim kırmadı, sağolsun... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Nisan 2009 Paylaş 8 Nisan 2009 Bugün yanlışlıkla önüne çıktım. Neyse ki tarif gelmiş. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2009 Yazar Paylaş 8 Nisan 2009 Alper, Shoppe'nin bir çok yeri var, ben diğerlerini biliyorum ve fena değiller.Zaten önemli olan toplantı.Hanımlar kahvaltı yaparken biz tabaklarımızla otoparkta olduğumuz için yer o kadar önemli değil... Murat isimli bir arkadaş var, diğer restoranda duruyor genelde, ona bahsettim gelin gerekeni yaparım dedi.Bizde çıktık yola, hadi hayırlısı...Cihan görmüş işte anlatsın izlenimlerini değilmi? Yeride güzelce bir tarif etsin bize....Hadi Tiftik, bekliyoruz... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2009 Yazar Paylaş 8 Nisan 2009 Şaka Serkan şaka...Simit, peynir, çay bile yeter. Biliyorum tabi, teşekkür ederim.Simitleri Osman getirecekmiş...Kimse almasın dedi...Çağlar abi de çayları kargo yapacak cumartesi... Artık peynirleri de bir şekilde hallederiz... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2009 Yazar Paylaş 8 Nisan 2009 Kimbilir, belki... Yazdım listeye.... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Nisan 2009 Paylaş 8 Nisan 2009 (düzenlendi) Cihan görmüş işte anlatsın izlenimlerini değilmi? Yeride güzelce bir tarif etsin bize....Hadi Tiftik, bekliyoruz... Ankara'dan konya yönünde giderken,gölbaşı tabelasından yaklaşık 1-1,5 km sonra sağ tarafta Shell istasyonunu göreceksiniz. Panik yok,doğru yoldasınız demek. Oradan dümdüz gidince karşınıza çıkan kayda değer ilk kavşaktan sağa giriyosunuz. Yolu takip edince zaten gölün kenarına kadar inmiş oluyosunuz. Mekan göle nazır. 8 Nisan 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2009 Yazar Paylaş 8 Nisan 2009 Mekan göle nazır. Yani, iyi bir yermi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts